×
بین الملل
شناسه خبر : 340278
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/31 ساعت 08:56
خودکشی ملوانان در ناو آبراهام لینکلن؛ پنتاگون صدای منتقدان را خفه کرد

خودکشی ملوانان در ناو آبراهام لینکلن؛ پنتاگون صدای منتقدان را خفه کرد

پنتاگون سردبیر و خبرنگاران «استارز اند استرایپس» را پس از افشاگری درباره خودکشی ملوانان ناو آبراهام لینکلن اخراج کرد. این اقدام تلافی‌جویانه دولت ترامپ، تلاشی برای سانسور رسانه‌های مستقل و خفه کردن صدای منتقدان داخلی پیرامون بحران در ارتش ایالات متحده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: پنتاگون «اریک اسلاوین» سردبیر روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» را به همراه «لارا کورت» خبرنگار حوزه خاورمیانه و «مک لدرر» ناشر این نشریه اخراج کرده است؛ اقدامی که درست پس از انتشار گزارش‌های انتقادی این رسانه درباره شرایط فاجعه‌بار ملوانان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن صورت می‌گیرد.

این ناو آمریکایی که از نوامبر گذشته در طولانی‌ترین مأموریت تاریخ ناوهای هواپیمابر این کشور در منطقه غرب آسیا مستقر شده، در هفته‌های اخیر به کانون رسوایی ارتش آمریکا تبدیل شده است. گزارش‌های منتشرشده حاکی از آن است که شرایط پرسنل نظامی مستقر در این ناو به دنبال این ماموریت طولانی مدت وخیم شده و شماری از ملوانان این ناو اقدام به خودکشی کرده یا تلاش کرده‌اند خود را از عرشه به دریا بیندازند.

روزنامه استارز اند استرایپس در گزارش‌های خود ضمن افشای ابراز تمایل ملوانان به خودکشی، فشار خانواده‌های خدمه بر «هونگ کائو» مقام ارشد غیرنظامی نیروی دریایی آمریکا را نیز پوشش داده بود. با این حال، دولت ترامپ این گزارش‌ها را «اغراق‌آمیز و غیرصادقانه» خوانده و به جای رسیدگی به بحران، به سرکوب رسانه‌های افشاگر روی آورده است.

اسلاوین سردبیر اخراج‌شده این نشریه تأکید کرده که برکناری وی اقدامی تلافی‌جویانه به دلیل دفاع از استقلال تحریریه و اعلام این موضع بوده که «سانسور اخبار برای نیروهای نظامی خط قرمز است».
این سرکوب رسانه‌ای در حالی تشدید می‌شود که «شان پارنل» سخنگوی پنتاگون پیش‌تر اعلام کرده بود وزارت جنگ محتوای این نشریه را از «حواشی منحرف‌کننده» پاکسازی خواهد کرد و آن را به مأموریت «گزارش‌دهی برای نیروهای رزمی» محدود می‌سازد؛ رویکردی که ناقدان آن را تلاشی آشکار برای خفه کردن صدای منتقدان در ارتش آمریکا می‌دانند.

در واکنش به این اقدام، سه سناتور دموکرات با ارسال نامه‌ای به «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا خواستار پاسخگویی درباره «تضعیف استقلال» این روزنامه شدند و هشدار دادند اعتماد نیروهای نظامی به این نشریه مستلزم حفظ مرز میان روزنامه‌نگاری مستقل و دستگاه تبلیغاتی پنتاگون است.

گفتنی است بحران در ناو آبراهام لینکلن در حالی علنی شده که آمریکا در ماه‌های اخیر با تشدید تنش‌آفرینی در منطقه غرب آسیا، این ناو را به بهانه عملیات نظامی در منطقه نگه داشته و خدمه آن را در شرایط فرسایشی طولانی‌مدت قرار داد. کارشناسان معتقدند فرسودگی نیروها و افزایش نارضایتی‌ها در صفوف ارتش آمریکا، نشانه‌ای از پیامدهای سیاست‌های جنگ‌افروزانه واشنگتن در منطقه است.


اخبار مرتبط
پنتاگون در دوراهی بزرگ؛ بازسازی پایگاه‌های آمریکا یا خروج از خلیج فارس؟
چهارشنبه 1405/06/04 ساعت 09:23
واشنگتن‌پست:
پنتاگون در دوراهی بزرگ؛ بازسازی پایگاه‌های آمریکا یا خروج از خلیج فارس؟
گزارش‌های منتشرشده از آسیب یا نابودی بیش از 200 تأسیسات آمریکایی در منطقه پس از حملات ایران حکایت دارد؛ خسارت‌هایی که پنتاگون را به بازنگری در محل استقرار نیروها و امکان انتقال بخشی از زیرساخت‌های نظامی آمریکا واداشته است.
چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟
یکشنبه 1405/06/01 ساعت 23:49
گزارش ایندیپندنت از تأثیر حملات ایران به پایگاه کلیدی آمریکا
چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟
نشریه ایندیپندنت گزارش داد که حملات ایران به پایگاه کلیدی نیروی دریایی آمریکا در بحرین، این مجموعه را به‌شدت ویران و زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» را مختل کرد.
افشای شرایط اسفبار ملوانان ناو آبراهام لینکلن توسط سناتور دموکرات
دوشنبه 1405/05/26 ساعت 23:25
افشای شرایط اسفبار ملوانان ناو آبراهام لینکلن توسط سناتور دموکرات
مارک کلی، سناتور دموکرات، اظهارات دونالد ترامپ درباره استقرار ناو آبراهام لینکلن را بی‌مورد خواند و با انتقاد شدید از وضعیت وخیم ملوانان، دولت ترامپ را به بی‌کفایتی در پیشبرد جنگ غیرقانونی علیه ایران و عدم وجود هدف استراتژیک متهم کرد.
حمله تند فرماندار مریلند به ترامپ بر سر ناو آبراهام لینکلن
دوشنبه 1405/05/26 ساعت 13:17
حمله تند فرماندار مریلند به ترامپ بر سر ناو آبراهام لینکلن
واکنش دونالد ترامپ به گزارش‌های منتشرشده درباره وضعیت نیروهای ناو آبراهام لینکلن با انتقاد تند یکی از مقام‌های ایالت مریلند روبه‌رو شد.
نظرات

آخرین اخبار
انتخاب موثرترین درمان برای سرطان پستان با هوش مصنوعی
چرایی سوءاستفاده بیولوژیکی از هوش مصنوعی
چرا بایذ بوها را جدی بگیریم؟
سرنخ تازه‌ای از چگونگی انبساط جهان
شکاف 1.5 میلیون دلاری حقوق در دنیای هوش مصنوعی
علت تأخیر اعلام نتایج امتحانات نهایی دوازدهم اعلام شد
ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به چند منطقه در جنوب لبنان
واریز مستمری شهریور 1405 مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
عربستان سعودی خط لوله نفت خام شرق-غرب را تعطیل کرد؟!
تکلیف بازی‌های معوق لیگ برتر روشن شد
سفیر ایران در آژانس: واکنش تهران به قطعنامه شورای حکام پس از ارزیابی اعلام می‌شود
دیدار معاونان وزرای خارجه ایران و روسیه؛ تأکید بر توسعه همکاری‌های راهبردی
المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
قطعی برق خراسان رضوی فردا شنبه 21 شهریور اعلام شد + برنامه خاموشی مشهد
زیان 11 میلیارد دلاری کانال سوئز به دلیل بحران کشتیرانی در باب‌المندب
وعده الزیدی به اهالی سنجار
جدول قطعی برق اصفهان فردا شنبه 21 شهریور ؛ خاموشی‌های فردا را ببینید
تازه‌ترین جزئیات پرونده مرگ دیگو مارادونا؛ ماجرای داروهای تجویزی چه بود؟
شهادت یک مدافع امنیت در جزیره بوموسی در پی حملات آمریکا
بختیاری‌زاده چراغ سبز نشان داد؛ صالح حردانی به استقلال برگشت
سی‌ان‌ان مدعی حمله به خط لولهٔ نفتی عربستان سعودی شد
برنامه نیمه‌ نهایی والیبال قهرمانی آسیا 2026؛ ساعت مسابقه ایران و استرالیا
برنامه قطعی برق خوزستان فردا شنبه 21 شهریور؛ زمان خاموشی برق اهواز
دستور ویژه دادستان جاسک برای حفاظت از شناورهای آسیب‌دیده
استقرار انصارالله در امتداد دریای سرخ و تنگه باب‌المندب
فرماندار ماکو شایعات را تکذیب کرد؛ مرز بازرگان تعطیل نشده است
تقلیل دستاورد دیپلماتیک نشست با کشورهای خلیج فارس به قیمت نفت، بی‌انصافی است
انفجار مرگبار در یزد؛ مادر و 3 کودک جان باختند؛ علت حادثه مشخص شد
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 21 شهریور+ زمان برنامه خاموشی مناطق
پاکستان: بحثی درباره اقدام نظامی علیه یمن در جریان نیست
پوتین: غرب از هر ابزاری برای بازیابی رهبری جهانی خود استفاده می‌کند
توقیف 40 کامیون کالای قاچاق در مرز شیخ‌صله ثلاث‌باباجانی
سرنگونی 9 پهپاد سعودی بر فراز یمن
جدول قطعی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 21 شهریور + زمان خاموشی تبریز
شرایط مذاکره با آمریکا از دید طائب
تخریب تومانیان؛ سند تاریخی سبزوار چگونه قربانیِ غفلت شد؟
کمک 7 میلیارد دلاری اتحادیه اروپا به اوکراین برای روشن نگه‌داشتن شعله‌های جنگ
بازگشت ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی به کشور
تصادف زنجیره‌ای در اتوبان حکیم؛ 8 مصدوم در حادثه سنگین تهران
عراقچی: تقویت ارزهای ملی در دستور کار اعضای بریکس
پزشکیان: آمریکا نمی‌تواند با قُلدری مردم ایران را وادار به تسلیم کند
خداحافظی ستاره پرسپولیسی؛ گئورگی گولسیانی از فوتبال بازنشسته شد
آیین رونمایی از «شرح فتوحات مکیه، باب 560»
درخشش نخبگان در میان آتش؛ 40 مدال جهانی ایران در سال اخیر
کاهش عرضه نفت عربستان به پایین‌ترین سطح در بیش از سه دهه گذشته رسید
«شال محبت» بر دوش پزشکیان؛ نماد احترام ویژه هند به رئیس‌جمهور ایران
پست ایسستاگرامی مودی درباره ایران؛ دوستی مبتنی بر برد - برد
کدام اخبار در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؟
پرونده هسته‌ای ایران در کانون گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و گروسی
توقف اخذ 10 درصد عوارض صادرات نفت و گاز توسط ناوگان غیر ایرانی