×
اقتصادی
شناسه خبر : 340162
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/30 ساعت 16:14
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 31 مرداد/ طلا گران می شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 31 مرداد/ طلا گران می شود؟

بازار طلا و سکه امروز با جهش انس جهانی و رشد چشمگیر انواع سکه و مصنوعات همراه شد، اما فعالان اقتصادی اکنون به دنبال پاسخ این سوال هستند که پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 31 مرداد چه مسیری را ترسیم می کند و آیا روند افزایشی تا پایان هفته ادامه می یابد یا بازار وارد فاز اصلاحی خواهد شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بازار طلا و سکه تحت تأثیر افزایش محسوس قیمت انس طلا در بازارهای جهانی، با جهش قابل توجهی در تمامی اقلام روبه رو شد.

قیمت انس طلا که روز گذشته میانگین ۴۵۰۱ دلار را ثبت کرده بود، امروز به سطح ۴۵۸۱ دلار رسید که نشان دهنده رشد ۷۹ دلاری و معادل ۱.۷۷ درصد افزایش است. این صعود در قیمت اونس، مستقیماً بر بازار داخلی اثر گذاشت و مظنه تهران نیز با رشد بیش از یک میلیون و هفتصد هزار تومانی، از میانگین دیروز ۸۶ میلیون و شصت و نه هزار تومان به نرخ فعلی ۸۷ میلیون و هشتصد و پنجاه هزار تومان رسید که افزایشی ۲.۰۷ درصدی را نشان می دهد.

در پی این تغییرات، قیمت طلای ۱۸ عیار نیز امروز به ۲۰ میلیون و دویست و هشتاد هزار و سیصد تومان رسید که نسبت به میانگین دیروز که ۱۹ میلیون و هشتصد و شصت و نه هزار تومان بود، رشدی معادل ۴۱۱ هزار تومانی را تجربه کرد و طلای ۲۴ عیار نیز با افزایش ۵۴۷ هزار تومانی به نرخ ۲۷ میلیون و سی و هفت هزار تومان رسید که هر دو افزایشی حدود ۲.۰۷ درصدی را ثبت کرده اند.

در بخش سکه نیز امروز شاهد رشد چشمگیر قیمت ها بودیم به گونه ای که سکه طرح جدید با افزایش چهار میلیون و چهارصد و بیست و یک هزار تومانی نسبت به میانگین دیروز، به نرخ دویست و دو میلیون و پانصد هزار تومان رسید که بیشترین افزایش درصدی را در بین سایر سکه ها با رشد ۲.۲۳ درصدی به خود اختصاص داد.

سکه طرح قدیم نیز با افزایش سه میلیون و ششصد و سی و هشت هزار تومانی به قیمت صد و نود و نه میلیون تومان رسید که نشان دهنده رشد ۱.۸۶ درصدی است و نیم سکه با افزایش یک میلیون و هفتصد و دو هزار تومانی به نرخ صد و دو میلیون تومان رسید که افزایش ۱.۷ درصدی را تجربه کرد.

همچنین ربع سکه با جهش یک میلیون و چهارصد و پنجاه و چهار هزار تومانی به قیمت پنجاه و شش میلیون تومان رسید که بیشترین درصد افزایش را با ۲.۶۷ درصد در بین سکه های مختلف ثبت کرد و سکه یک گرمی نیز با افزایش دویست و پنجاه و یک هزار تومانی به مبلغ بیست و نه میلیون تومان دست یافت که کمترین درصد افزایش یعنی ۰.۸۸ درصد را به خود دید.

با توجه به روند صعودی قیمت انس جهانی و همچنین افزایش نرخ ارز در بازار داخلی و همبستگی مثبت این دو عامل با قیمت طلا و سکه در ایران، به نظر می رسد که فشار افزایش قیمت ها همچنان بر بازار باقی باشد.

علاوه بر این، داده های امروز نشان می دهد که میانگین قیمت ها در همه گروه ها به شدت از نرخ فعلی پایین تر بوده و این اختلاف، زمینه را برای احتمال ادامه رشد در جلسه معاملاتی فردا فراهم می کند.

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 31 مرداد 1405

انتظار می رود در صورتی که انس طلا در محدوده فعلی تثبیت شود یا اندکی افزایش یابد، نرخ طلای ۱۸ عیار فردا در دامنه ای بین ۲۰ میلیون و چهارصد هزار تا بیست میلیون و پانصد هزار تومان معامله شود، سکه طرح جدید نیز احتمالاً با حفظ روند صعودی خود به کانال دویست و پنج میلیون تا دویست و هفت میلیون تومان وارد شود و سکه طرح قدیم نیز در محدوده دویست و یک تا دویست و سه میلیون تومان نوسان خواهد داشت.

همچنین با توجه به افزایش تقاضای پنهان، ربع سکه و نیم سکه احتمالاً رشد ملایم تری خواهند داشت و سکه یک گرمی نیز به دلیل ارزش پایین تر، کمترین نوسان را تجربه خواهد کرد اما با این حال، احتمال افزایش تا سطح بیست و نه میلیون و دویست هزار تومان برای آن متصور است.

به طور کلی، بازار امروز با شیب تند صعودی مواجه بود و با توجه به بسته شدن قیمت ها در بالاترین سطح روزانه و فاصله معنادار با میانگین دیروز، به نظر می رسد که فردا نیز بازار با روند صعودی بازگشایی شود مگر اینکه اخبار یا رویداد غیرمنتظره ای در بازارهای جهانی یا سیاست های ارزی داخلی رخ دهد که مسیر قیمت ها را معکوس کند.


نظرات

آخرین اخبار
فرصت رصد ستاره‌ای نزدیک که در حال انفجار است
درس مهم ال‌نینو برای مقابله با تغییرات اقلیمی
هشدار 25 برنده برتر مدال فیلدز درباره ورود هوش مصنوعی به ریاضیات
گفت‌ وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات منطقه‌ای
گفت‌‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق درباره تجولات منطقه‌ای
پیکر شهید اسلام کاک‌درویشی با حضور گسترده مردم تشییع شد
وزیر خارجه اسلواکی: امنیت اروپا بدون روسیه غیرممکن است
واکنش فرماندار به تخریب بنای تاریخی سبزوار
تفاهم‌نامه 3 همتی بانک ملی و وزارت میراث فرهنگی امضا شد
بقایی: قدرت دیپلماسی به پشتوانه مردم و میدان است
حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک
ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری: یکشنبه 22 شهریورماه نخستین روز ماه ربیع‌ااثانی است
جایزه بزرگ ونیز به «زن ناشناس» رسید
نورنما | تجمع اعتراضی 30 ربات انسان نما و چهارپا
رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی: جنگ علیه ایران غیرقانونی بود
تأکید رئیس‌جمهور بر ضرورت هوشیاری و حفظ وحدت در میان کشورهای اسلامی
آخرین وضعیت تردد ایرانی‌ها در مرزها پس از بسته‌شدن شلمچه، چزابه و بصره
هشدار دریایی در هرمزگان؛ دریا مواج می‌شود
آتش‌سوزی یک خانه در سرپل‌ذهاب
فرار از شکست در سن‌سیرو
تصادف زنجیره‌ای در یاسوج؛6 نفر جان باختند
صنعت نفت آبادان 1-2 چادرملو اردکان/ پایان شیرین برای یزدی‌ها
پیشروی یمنی‌ها؛ سناریوی کابوس‌وار برای عربستان
تصویربرداری «ده پهلوان» حسن فتحی آغاز شد
یمن از موضع بریکس درباره صلح استقبال کرد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 22 شهریور 1405
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
گزارش تصویری| سفر رئیس‌جمهور به هند برای شرکت در اجلاس بریکس
تأکید صنعا بر تامین امنیت کشتیرانی
دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در چه شرایطی برگزار شد؟
حملات هوایی عربستان به 7 استان یمن؛ 129 حمله در 48 ساعت
تحولاتی در مسیر یک تحول!
زلنسکی: اوکراین با کمبود موشک پاتریوت روبه‌روست
ترافیک 7 کیلومتری در خروجی مرزن‌آباد
جدول برنامه خاموشی فارس فردا 22 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
73 کشتی در 2 روز از باب‌المندب عبور کردند
فراخوان جشن پیروزی انصارالله در تهران
تازه‌ترین رایزنی ایران و عمان درباره تحولات منطقه
تعیین تکلیف 4 پرونده کثیرالشاکی کلاهبرداری
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی قابل‌قبول نیست
نورویدئو | هرمز ورق را برگرداند ؛ آمریکا در محاصره ابتکار ایران
رئیس کل دادگستری استان تهران: پیگیری حقوقی جنایات جنگی ادامه دارد
طرح صهیونیست‌ها برای مهار ترکیه
وزیر ارتباطات: محدودیت‌های IPv6 تعیین تکلیف شود
فارن افرز: ضرورت بازنگری سیاست‌های آمریکایی در قبال ایران
تعویق مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ دیدار سفیران دو طرف در واشنگتن
قطر خواهان پایان مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات شد
وعده 5 هزار دلاری ترامپ برای انتخابات
چکونه فرایبورگ در بوندسلیگا شاخ شد؟
ناتوانی چلسی و لیورپول در کسب پیروزی در هفته چهارم