×
حوادث
شناسه خبر : 340141
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/30 ساعت 14:55
باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد

باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی از دستگیری اعضای یک باند 6 نفره در مشهد خبر داد که در چند استان دست به سرقت می‌زدند.

نورنیوز-گروه  حوادث: احمد قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی، اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت طلاجات به وزن تقریبی ۴۰۰ گرم از یک واحد صنفی طلافروشی واقع در بازار مرکزی شهرستان بیرجند، با توجه به اهمیت موضوع، پیگیری پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، هویت احتمالی سارقان را شناسایی کردند و در بررسی‌ها مشخص شد اعضای این باند، افرادی غیر بومی و حرفه‌ای در زمینه سرقت هستند که پیش از این نیز در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مرتکب سرقت‌های مشابه شده‌اند.

شناسایی سارقان در مشهد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی ادامه داد: بررسی‌های اطلاعاتی نشان داد اعضای این باند پس از ارتکاب سرقت در بیرجند، به استان خراسان رضوی متواری شده و در مشهد نیز فعالیت‌های مجرمانه خود را ادامه داده‌اند.

قاسمی تصریح کرد: با انجام هماهنگی‌های قضایی، تیمی مجرب از کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی به مشهد مقدس اعزام شد و با همکاری عوامل پلیس آگاهی و کلانتری بانوان استان خراسان رضوی، مخفیگاه متهمان شناسایی و در یک اقدام ضربتی، اعضای این باند دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه این باند متشکل از پنج زن و یک مرد بود، گفت: در جریان این عملیات، مقادیر قابل توجهی طلاجات مسروقه از متهمان کشف شد و تاکنون ارتکاب بیش از هشت فقره سرقت توسط اعضای این باند محرز شده است.

استفاده از افراد زیر ۱۸ سال در سرقت‌ها

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی با اشاره به شیوه فعالیت این باند، اظهار کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد اعضای باند برای اجرای برخی سرقت‌ها از افراد زیر ۱۸ سال نیز استفاده می‌کردند که این موضوع با توجه به حساسیت‌های قانونی و اجتماعی آن، به صورت ویژه در جریان تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته است.

قاسمی افزود: استفاده از افراد کم‌سن‌وسال برای ارتکاب جرم، علاوه بر آسیب‌های اجتماعی و تربیتی، می‌تواند تبعات قانونی برای افرادی که آنان را در مسیر ارتکاب جرم به کار گرفته یا هدایت کرده‌اند، به همراه داشته باشد و موضوع از سوی مراجع قضایی و انتظامی در حال بررسی است.

کشف سرقت‌های متعدد در چند استان

وی درباره سرقت‌های کشف‌شده مرتبط با این باند گفت: سرقت طلاجات از طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند، پنج فقره سرقت به شیوه کش‌روی از مغازه‌های پاساژ فردوسی مشهد، دو فقره سرقت ساعت‌های گران‌قیمت برند «رادو» در استان کرمان و سرقت طلاجات از یک طلافروشی در شهرستان سراوان، از جمله مواردی است که تاکنون ارتکاب آنها توسط متهمان محرز شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی ادامه داد: تحقیقات برای شناسایی سایر سرقت‌های احتمالی این باند و بررسی سوابق مجرمانه اعضای آن همچنان ادامه دارد و چنانچه موارد جدیدی در جریان تحقیقات احراز شود، مطابق ضوابط قانونی با متهمان برخورد خواهد شد.
قاسمی با قدردانی از اقدامات تخصصی و هماهنگ کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی و همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان استان خراسان رضوی، تأکید کرد: شناسایی شبکه‌های سازمان‌یافته سرقت و برخورد قانونی با سارقان حرفه‌ای و افرادی که از ظرفیت افراد کم‌سن‌وسال برای ارتکاب جرم استفاده می‌کنند، با جدیت در دستور کار دستگاه قضایی و انتظامی قرار دارد و صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندان از اولویت‌های دستگاه قضایی است.
 


نظرات

آخرین اخبار
تصادف یک خرس قهوه‌ای در سوادکوه با قطار
صعود «تات» و «رحمانی» به یک‌چهارم نهایی کشتی آزاد جوانان جهان
برنامه قطعی برق لرستان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها
حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان
یادگارهای اکبر عبدی در موزه اردبیل ماندگار شد
هاآرتص: 20هزار کودک در غزه کشته شدند؛روزانه 28کودک
پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
ترامپ هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
بازگشت «صبح جمعه با شما» به رادیو
وزیر کار زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را اعلام کرد + فیلم
اسرائیل با حمله به فرودگاه ادلب، پیمان مکه را محک زد
مستندسازی جنایت مدرسه میناب در دادگاه‌های بین‌المللی
رقابت برای جانشینی گوترش داغ شد
باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد
بیرانوند با مدال آسیایی از سربازی معاف می‌شود؟
دماوند، زیر پای دانش‌آموز شیرازی
چین و امارات رزمایش مشترک «سپر شاهین 2026» برگزار می‌کنند
تهران از امروز خنک تر می شود
رئیس جمهور: هیچ‌گاه مقابل قلدری سر خم نمی‌کنیم
واکنش دولت به شایعه بنزین 80 هزار تومانی
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 30 مرداد
8 تصادف مرگبار در تهران با 10 کشته در یک هفته
مخالفان نتانیاهو در آستانه پیروزی در انتخابات
مخالفت چین با جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران
پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد/ بورس صعود می کند؟
«کارآگاه علوی 3» از امشب پخش می‌شود+ فیلم
برکناری‌ مقام های موساد؛ نشانه‌ شکست اسرائیل در جنگ با ایران
هفته طلایی برای سهامداران؛ بورس در مسیر 7 میلیونی شدن
نفیو: فشار اقتصادی بیشتر، ایران را تسلیم نمی‌کند
طارمی به فوتبال آسیا بازمی گردد؟
نواف سلام: نظامیان اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شوند
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 30 مرداد
برونو فرناندز، شانس اول بهترین بازیکن لیگ برتر
سرپرست وزارت دفاع: در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ 12 روزه ظاهر شدیم
بدهی آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار عبور کرد
بیت‌کوین آماده جهش دوباره قیمت
ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود
سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات دشمن، کوبنده خواهد بود
مانع تراشی آمریکا برای حضور محمود عباس در سازمان ملل
نتایج اولیه کنکور 1405 اواخر شهریور اعلام می‌شود
قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
جنگ با ایران را متوقف کنید
هشدار سیلاب در مازندران؛ گردشگران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
بنزین 80 هزار تومانی تکذیب شد
سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری در آلاسکا با 8کشته
جاده چالوس از ساعت 16 امروز یک‌طرفه می‌شود
رایزنی عراق و سوئیس برای کاهش تنش ایران و آمریکا
اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکا در تنگه هرمز
«بهار دلشکسته»؛ قطعه تازه حسام‌الدین سراج برای رهبر شهید
قالیباف: ایران و عراق به نقشه راه اقتصادی نیاز دارند