×
حوادث
شناسه خبر : 339210
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/05/26 ساعت 14:39
جنایت هولناک در خرم‌آباد؛ روایت تکان‌دهنده از مرگ یاسین که در خواب به قتل رسید

جنایت هولناک در خرم‌آباد؛ روایت تکان‌دهنده از مرگ یاسین که در خواب به قتل رسید

یاسین، جوان 21 ساله خرم‌آبادی، بامداد 18 تیرماه در روستای زیبا محمد هنگام خواب هدف حمله پدرش قرار گرفت و جان باخت. روایت بستگان و اهالی نشان می‌دهد تهدیدهای پدر علیه او پیش از این بارها مطرح شده بود، اما هیچ‌کس تصور نمی‌کرد به قتل منجر شود.

نورنیوز-گروه حوادث: قتل یاسین ۲۱ ساله در خرم‌آباد، پرونده‌ای تلخ را پیش روی دستگاه قضایی قرار داده است؛ جوانی که بنا بر روایت بستگان و اهالی، مدت‌ها از رفتارهای خشونت‌آمیز پدرش هراس داشت و بارها تهدیدهای او برای قتل خود را شنیده بود.

این جنایت بامداد ۱۸ تیرماه در روستای زیبا محمد خرم‌آباد رخ داد. بر اساس روایت نزدیکان خانواده، یاسین هنگام خواب هدف حمله پدرش قرار گرفت و به شدت مجروح شد.

تهدیدهایی که جدی گرفته نشد

یکی از بستگان نزدیک یاسین گفته است اختلاف میان او و پدرش از حدود یک سال و نیم قبل شدت گرفته بود. به گفته این فرد، پدر یاسین بارها در جمع اعلام کرده بود که پسرش را خواهد کشت؛ تهدیدهایی که اطرافیان از آن اطلاع داشتند اما تصور نمی‌کردند روزی عملی شود.

بنا بر اظهارات نزدیکان، حتی روز پیش از قتل نیز پدر یاسین در خانه برادرش از قصد خود برای کشتن پسرش صحبت کرده بود.

همین سابقه باعث شده است پس از وقوع جنایت، موضوع بی‌توجهی به تهدیدهای قبلی بار دیگر مورد توجه خانواده و اهالی روستا قرار گیرد.

شبی که یاسین جان باخت

به گفته مادر یاسین، اختلاف میان پدر و پسر در شامگاه ۱۷ تیرماه نیز ادامه داشت. یاسین که از رفتارهای پدرش نگران بود، دچار اضطراب و بی‌خوابی شده بود.

طبق روایت مادر، پدر یاسین در ادامه با تغییر رفتار به او چند قرص داد و با بیان جملاتی محبت‌آمیز تلاش کرد او را آرام کند.

حدود ساعت ۵:۲۰ بامداد، صدای ضربه‌های شدید اعضای خانواده را از خواب بیدار کرد. مادر یاسین پس از حضور در محل با فرزندش در حالی مواجه شد که به شدت مجروح شده بود و پدر نیز اعلام کرده بود او را کشته است.

اهالی روستا پس از شنیدن فریادها و گریه اعضای خانواده خود را به خانه رساندند. بنا بر روایت نزدیکان، به دلیل تأخیر در رسیدن آمبولانس، یاسین با خودروی یکی از همسایه‌ها به بیمارستان منتقل شد، اما جان خود را از دست داده بود.

سابقه خشونت در خانواده

بستگان یاسین مدعی هستند خشونت در این خانواده سابقه داشته و پدر او بارها همسر و فرزندانش را مورد ضرب و شتم قرار داده است.

یکی از نزدیکان خانواده گفته است یاسین به دلیل نگرانی برای مادر و خواهر و برادرهایش حاضر نبود برای کار از محل زندگی دور شود و تلاش می‌کرد در کنار خانواده باقی بماند.

بر اساس همین روایت‌ها، یاسین حتی هنگام خواب نیز احساس امنیت نداشته و گاهی با باز کردن چشم‌هایش پدرش را بالای سر خود می‌دیده است.

پرونده‌ای که بحث درباره مجازات پدر در فرزندکشی را دوباره مطرح کرد

قتل یاسین بار دیگر موضوع مجازات پدر یا جد پدری در پرونده‌های قتل فرزند را به بحثی حقوقی تبدیل کرده است.

شیما قوشه، وکیل دادگستری، با اشاره به قوانین فعلی گفته است پدر و جد پدری در صورت قتل فرزند قصاص نمی‌شوند و برای آنها مجازات تعزیری در نظر گرفته می‌شود.

به گفته این وکیل، مجازات در چنین پرونده‌هایی می‌تواند بین ۳ تا ۱۰ سال حبس باشد و او معتقد است این میزان مجازات در برخی موارد بازدارندگی کافی ندارد.

قوشه با اشاره به پرونده‌های مشابه، از جمله پرونده رومینا اشرفی، بر ضرورت بازنگری در مقررات مربوط به قتل فرزند توسط پدر یا جد پدری تأکید کرده است.

اکنون پدر یاسین در زندان مرکزی خرم‌آباد به سر می‌برد و پرونده این جنایت در مسیر رسیدگی قضایی قرار دارد. همزمان، اهالی روستای زیبا محمد همچنان درباره حادثه‌ای صحبت می‌کنند که به گفته برخی از آنها، نشانه‌های وقوع آن از مدت‌ها قبل وجود داشت.

نکته سئو: برای انتشار خبری بهتر است ادعاهای مربوط به سابقه اعتیاد، ضرب‌وشتم و تهدیدهای پدر با عباراتی مانند «به گفته بستگان»، «بر اساس روایت نزدیکان» و «طبق اظهارات اهالی» باقی بماند تا ادعاهای تأییدنشده به‌عنوان واقعیت قطعی مطرح نشوند.


رکنا
نظرات

آخرین اخبار
آرسنال، چلسی را در امارات به زانو درآورد
ارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در تهران آغاز شد
اینفانتینو دوباره نامزد ریاست فیفا شد
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری جواد مجابی
ثبت‌نام بیمه تکمیلی صندوق هنر آغاز می‌شود
چادرملو 0-0 شمس آذر قزوین/ فرار یزدی‌ها از قعر جدول
تغییر نرخ کارت سوخت از بامداد سه‌شنبه
پیکان 2-0 صنعت نفت آبادان/تثبیت جایگاه پیکان در جدول
نخست‌وزیر عراق: گفت‌وگو راه کاهش تنش منطقه است
وزیر انرژی آمریکا: توافق هسته‌ای با ایران شاید شکست بخورد
فراخوان طرح خرید اعتباری کالا برای خانوارها
آلومینیوم 0-0 استقلال/ هت‌تریک آبی‌پوشان در تساوی
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی رسمی دادگستری 1405 اعلام شد
والنسیا 0 - 5 بارسلونا/ گیر انداختن خفاش سخت نبود!
سپاهان 1-0 استقلال خوزستان/ بازگشت سپاهان به جمع مدعیان
فاجعه در الجزایر؛ ایوب 10 ساله قربانی چاه 80 متری شد
بازار 105 همتی فیلترشکن‌ها در ایران
رایزنی بن‌فرحان با عراقچی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
دستگیری باند سارقان منازل در قم
کشف 500 تن برنج قاچاق در بندرعباس
رئیس مرکز حل اختلاف: تصویب کنوانسیون سنگاپور تسریع شود
بالاخره صدای اتحادیه عرب علیه حملات اسرائیل به «النبطیه» درآمد
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 15 شهریور 1405
کارکرد شورای صلح به نفع نتانیاهو؛ استمرار نسل‌کشی در غزه
کارت آزاد جایگاه‌ها؛ 97 درصد شکایت‌ها واقعی نیست
«ماه عسل» در آستانه پخش تلویزیونی
عبور تحریم‌کنندگان ایران از تنگه هرمز ممنوع می‌شود
خسارت حادثه تانکر جبران می‌شود
فاز دوم روددره فرحزاد آماده افتتاح شد
بازیگر هالیوود: هنوز به خاطر حمایت از فلسطین، نقش‌ها را از دست می‌دهم
اورتون 2-2 یونایتد/ شیاطین سرخ به دور از پرستیژ پیروزی
زنگ خطر برای ترامپ؛ پیشتازی دموکرات‌ها رکورد زد
جاده‌سازی جدید در جنگل‌های هیرکانی ممنوع شد
جنوب لبنان؛ صندوق رأی خونین صهیونیست‌ها
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 16 شهریور 1405؛ اسکناس آمریکایی عقب نشست
فیلمی عراقی درباره زن تک‌تیرانداز به اسکار 2027 رفت
کمک‌های مالی به اوکراین؛ فرانسه تضمین می‌خواهد
گرنت جوان به 45 سال رسید
دستگیری اعضای شبکه 8 نفره مسلح در فارس
وال‌استریت ژورنال: شگرد ایران برای خروج پول از بانک‌های آمریکایی
صعود جوانان ایران به جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا با کامبک مقابل ویتنام + فیلم گل ها
اعلام جرم حقوقدانان علیه آمریکا درباره حادثه سیریک
آلومینیوم اراک – استقلال؛ جدال جذاب همسایه‌های 11 امتیازی + ترکیب تیم‌ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 16 شهریور 1405؛ احتمال ریزش قیمت طلا و دلار
اولین پلاک ملی خودروی اروند صادر شد
نمایشگاه‌های استانی کتاب، جشنواره‌ای می‌شوند
اعلان جنگ آلمان به روسیه؟
اولین ایستگاه شارژ سبز ایران راه‌اندازی شد؛ قیطریه میزبان اتوبوس و تاکسی‌های برقی
فردا برق کدام مناطق استان فارس قطع می‌شود؟ برنامه خاموشی 16 شهریور
اصابت موشک یمن به محل تجمع مزدوران وابسته به عربستان