×
اجتماعی
شناسه خبر : 339077
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/05/25 ساعت 23:18
معاون آموزش‌وپرورش: بدهی در بخش تملک نداریم

معاون آموزش‌وپرورش: بدهی در بخش تملک نداریم

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش با اعلام نبود بدهی در بخش تملک و به‌روز شدن پرداخت مأموریت کارکنان، از افزایش 124 درصدی سرانه دانش‌آموزی خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علی فرهادی در سی و نهمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور با بیان اینکه آموزش‌وپرورش سازمانی گسترده است و بیش از ۴۴ درصد دولت را تشکیل می‌دهد گفت: بنابراین باید بدانیم برنامه چیست، به کجا می‌خواهیم برسیم و در وضعیت موجود در چه جایگاهی قرار داریم. اگر این سه موضوع را رعایت کنیم، قطعاً موفقیت حاصل خواهد شد.

وی یکی از مهم‌ترین ارکان برنامه‌ریزی را سامانه‌محوری دانست و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین نکات در سامانه‌محوری، اتصال داده‌های سامانه‌ها به یکدیگر است. پیش از این برای جمع‌آوری حقوق ماهانه، حداقل ۱۲ روز زمان نیاز داشتیم، اما اکنون در بستر حقوق تحت وب، می‌توانیم در کمتر از سه روز حقوق را جمع‌بندی کنیم.

وی با بیان اینکه اگر مشکلی پیش بیاید، امکان بازگشت و ارسال مجدد اطلاعات حقوق نیز وجود دارد ادامه داد: باید به سمتی حرکت کنیم که در آینده واژه‌ای به نام «مطالبات» نداشته باشیم.

فرهادی با بیان اینکه باید بتوانیم سهم آموزش‌وپرورش از بودجه کشور را حداقل سالانه یک درصد افزایش دهیم و این موضوع نیازمند برنامه است افزود: باید بتوانیم سهم بودجه خود از منابع و درآمدهای اختصاصی را سالانه نیم درصد افزایش دهیم. اکنون ۴.۲ درصد بودجه ما از این محل تأمین می‌شود و باید با حفظ مأموریت و شأن نظام تعلیم و تربیت، اقتصاد درون‌زای آموزش‌وپرورش را تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه همه برنامه‌ها باید در خدمت مدرسه باشد، گفت: باید به‌موقع برای تعمیر و تجهیز مدارس و ایجاد فضای مناسب آموزشی تلاش کنیم.

فرهادی با بیان اینکه نباید به همه افراد به یک میزان پرداخت کنیم افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که عملکرد مدیر مدرسه و نتایج آموزشی دانش‌آموزان در ارزیابی‌ها مورد توجه قرار گیرد.

فرهادی با اشاره به ضرورت تقویت مدارس دولتی ادامه داد: تقویت مدارس دولتی از منویات رهبر معظم انقلاب و امام شهید بوده. مدارس دولتی باید به نحوی تقویت شوند که انتخاب مدرسه غیردولتی، یک انتخاب باشد، نه اجبار و اضطرار باشد. نباید شرایطی ایجاد شود که خانواده‌ها احساس کنند برای برخورداری از آموزش مناسب، ناچار به انتخاب مدارس غیردولتی هستند.

فرهادی با بیان اینکه مدارس هم محل آموزش و فرهنگ‌سازی هستند و هم ظرفیت‌های مناسبی برای تولید انرژی دارند ادامه داد: به اندازه ظرفیت دو نیروگاه حرارتی سیکل ترکیبی، امکان تولید انرژی خورشیدی روی بام مدارس وجود دارد در حالی که این ظرفیت، آلایندگی ناشی از تولید برق نیروگاه‌های حرارتی را ندارد.

فرهادی با بیان اینکه در گذشته در اسکان نوروزی و تابستانی فرهنگیان، سامانه‌ای وجود نداشت و معلم باید به صورت حضوری به خانه معلم مراجعه می‌کرد تا از وجود ظرفیت اسکان مطلع شود گفت: این وضعیت در شأن معلم نبود. اپلیکیشن برای فرهنگیان، فرزندان، عروس‌ها و دامادهای آنان و بازنشستگان قابل استفاده خواهد بود و امکان دسترسی به نزدیک‌ترین درمانگاه فرهنگیان و دریافت خدمات درمانی نیز در آن پیش‌بینی می‌شود.

فرهادی با بیان اینکه امسال اقدامات خوبی در حوزه سامانه و نقل‌وانتقالات انجام شده است و در حال حاضر اعتراضات در وزارتخانه بسیار کاهش یافته و راهروهای وزارتخانه خلوت است افزود: معلم در سامانه اعلام می‌کند که از یک نقطه می‌خواهد به نقطه دیگری منتقل شود و سامانه بر اساس نیاز، مازاد یا کمبود نیروی انسانی، جابه‌جایی را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه در پرداخت‌ها تسریع کنید ادامه داد: نباید اعتباری که از سوی دولت تأمین شده، در حساب باقی بماند. اعتبار باید بلافاصله به حساب ذی‌نفعان منتقل شود.

فرهادی با اشاره به برخی دستاوردهای بودجه‌ای گفت: سرانه دانش‌آموزی ۱۲۴ درصد افزایش یافته، اعتبارات ادارات کل آموزش‌وپرورش ۴۷ درصد رشد داشته و درآمدهای اختصاصی ادارات کل نیز ۹۰ درصد افزایش یافته است. سهم اعتبارات هزینه‌ای پرسنلی و غیرپرسنلی از ۹۸.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ به ۹۲ درصد کاهش یافته است. این موضوع نشان می‌دهد تمام منابع صرف پرداخت حقوق نشده و برای سایر بخش‌های آموزش‌وپرورش نیز منابع اختصاص یافته است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه اگر جنگ اتفاق نیفتاده بود، در اردیبهشت‌ماه جشن پایان مطالبات آموزش‌وپرورش را برگزار می‌کردیم ادامه داد: اکنون در حوزه فوت و ازدواج به‌روز هستیم، در بحث تملک بدهی نداریم و پرداخت مأموریت‌های کارکنان نیز به‌روز شده است.


نظرات

آخرین اخبار
زنان یا مردان کدامیک در سالمندی بیشتر در معرض زوال عقل هستند؟
رایزنی وزیر خارجه قطر با عربستان، اردن و سوریه درباره تحولات منطقه
ازبکستان نخستین جنگنده‌های چینی J-10C را تحویل گرفت
هدف دشمن تغییر نکرده، فقط سنگرش را عوض کرده است
حمله روسیه به تاسیسات تولید شهپاد اوکراین
حماس خواستار اجرای کامل تعهدات اسرائیل در آتش‌بس غزه شد
دولت لبنان در مذاکرات با اسرائیل از حقوق ملت چشم پوشید
ماجرای جنجالی آسفالت رودخانه الیگودرز
معاون آموزش‌وپرورش: بدهی در بخش تملک نداریم
ممنوعیت تردد شناورهای اسرائیلی
اولین حضور پورعلی‌گنجی در پاختاکور با برد همراه شد
آیدا پناهنده با «سرخ و سیاه» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
آتش عمدی در مراتع دماوند
ترس نتانیاهو از رهبر انقلاب به خیابان‌های سرزمین‌های اشغالی رسید
واکنش کشورهای عربی و اسلامی به مخالفت تل‌آویو با طرح ادعایی ترامپ برای غزه
پیام پزشکیان به اندونزی؛ ایران آماده ارسال کمک به زلزله‌زدگان
پاداش کانادا در لیگ واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره
حافظان قرآن 2.7 برابر شدند؛ هدف‌گذاری برای تربیت 10 میلیون حافظ
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای شد
کسری طاهری رسماً سپاهانی شد
عارف: ایران قانون‌گراست، اما از حقوق خود کوتاه نمی‌آید
از رکورد گازوئیل تا سقوط ذخایر راهبردی؛ هرمز ذخیره اضطراری انرژی آمریکا را بلعید
هشدار پلیس فتا درباره ربات جعلی «بانک ملی»
انتظار نداشتیم پایگاه‌ها در منطقه توسط ایران ویران شوند
جنایت مسلحانه در خانه مرد سابقه‌دار؛ چگونه نقشه دره فرحزاد لو رفت؟
ایران و اوراسیا در مسیر توسعه تجارت کشاورزی
جوانان فرنگی‌کار ایران پشت در فینال ماندند
یک پلنگ ماده قربانی شکارچیان شد
ادعای جنجالی راشاتودی؛ بحران مهاجرتی، سلاحی برای تنبیه اسپانیا؟
اذعان پالتیکو به مشکل بزرگ ترامپ
ماجرای قاچاق 107 میلیون دلار ارز لو رفت؛ حکم سنگین برای 3 متهم
قاچاقچی 65 هزار پاکت سیگار در دام تعزیرات
نورنما | پرش اسکیت باز اسپانیایی از میانه تصویر خورشید گرفتگی
مأموریت رئیس‌جمهور به معاون اول و وزیر علوم درباره ارزیابی مدیران
عکس های منتخب ایران: یکشنبه 25 مرداد 1405
آماده‌باش برای کنکور 1405؛ آزمون در روزهای 29 و 30 مرداد برگزار می‌شود
جوانان ایران در باکو درخشیدند؛ دو مدال ارزشمند در بدمینتون
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا دوشنبه 26 مرداد اعلام شد+ لینک
جنگ ایران، غول‌های خودروسازی را به دردسر انداخت
تغییر استراتژی حزب‌الله - چالش تازه صهیونیست‌ها
کناره‌گیری یک فیلمساز ایرانی از جشنواره بروکلین آمریکا
درخشش بسکتبال ایران در آسیا؛ دو تیم ملی روی سکو رفتند
حرکت سودان به سمت گفت‌وگوهای فراگیر، مصالحه و انتخابات
پشت پرده تصرف 74 هزار متر زمین در شیراز؛ 2 متهم شناسایی شدند
بازگشت پروازها به قشم؛ فرودگاه از 28 مرداد دوباره فعال می‌شود
تأکید معاون حقوقی رئیس جمهور بر پیگیری حقوقی خسارات تا احقاق حقوق کشور
کالابرگ 3 گروه حذف شد+جزییات
26مرداد یادآور آزادگانیست که سال های جوانی شان را بخشیدند تا ایران بماند
آغاز تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی سیزدهم؛ چه کسانی می‌توانند ثبت‌نام کنند؟
موشک‌ها و پهپادهای یمن مواضع سعودی را هدف گرفتند