به گزارش نورنیوز؛ گروه بین الملل: تروریسم تکفیری ، طی سال های اخیر به مثابه بزرگ ترین خطر امنیتی در غرب، مورد توجه و شناسایی دستگاههای امنیتی کشورهای اروپایی قرار گرفته است.
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه از \"داعش\" به عنوان خطری یاد می کند که باید به هر نحو ممکن جلوی بازگشت آن به منطقه (غرب آسیا) را گرفت.
این در حالیست که سیاستمداران غربی نقش خود را در شکل گیری و استمرار حیات گروههای تروریستی و تکفیری در منطقه و نظام بین الملل انکار می کنند! این قاعده در خصوص کشورهایی مانند آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان بیش از دیگر بازیگران غربی صادق است.
همکاریهای پنهانی دستگاههای امنیتی غرب و رژیم سعودی برای ترویج \"وهابیت\" در اروپا مدت هاست آغاز شده است.
«ارائه تصوری متحجرانه از اسلام» طی سالها و دهه های قبل دستگاههای امنیتی در غرب را بر آن ساخت تا از بانیان تفکر وهابی در منطقه یعنی عربستان سعودی بخواهند اسلام تکفیری را به فراغ بال در اروپا و غرب ترویج نمایند.
از زمانی که مهاجرت مسلمانان به اروپا ضرباهنگ سریع تری به خود گرفت، وحشت و هراس غرب نسبت به ترویج اسلام در اروپا بیشتر شد. وحشت سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی و دولتهای غربی در آن بود که حقایق اسلامی در مدت زمانی اندک بتواند نوازشگر جسم و جان و روح ساکنان و اتباع غربی باشد.
موضوعی که برای سران کشورهای اروپایی یک خط قرمز پررنگ محسوب می شد.از سوی دیگر، غرب نمی توانست به سبب شعارهایی که در حمایت از مهاجرت و پذیرش افراد در خاک خود می داد مانع از حضور مهاجرین مسلمان در کشورهای خود شود.
ضمن اینکه در برخی موارد به دلیل کمبود جمعیت و نیاز شدید به نیروی کار، غرب ناچار بود مرزهای خود را بر روی مسلمانان باز کند.
استقرار مسلمانان در غرب و تعهد بسیاری از آنها نسبت به فرایض و واجبات دینی سبب شد تا مقامات امنیتی اروپا جهت جلوگیری از تعامل موثر میان تفکر اسلامی و اتباع کشورهای غربی فرمول خطرناکی را پیاده کنند.
این فرمول خطرناک ، «ارائه چهره ای خشن از اسلام» بود. مقامات رسمی و غیر رسمی در غرب به این نتیجه رسیدند که با ارائه چهره ای متحجرانه و خشن از اسلام می توانند فرهنگ غنی اسلامی را در لابه لای تبلیغات ضد دینی خود مدفون ساخته و به بهانه احترام به آزادی بیان، تعالیم اسلامی را به بدترین نحو ممکن مورد تعرض قرار داد.
تولید انواع فیلمها و شکل گیری انواع لابی های تبلیغاتی بر ضد اسلام در غرب محصول چنین روندی بود.با این حال تعامل میان جهان غرب و جهان اسلام از طرق مختلف سبب شد تا غرب در صدد تکمیل این پازل خطرناک خود بر آید. در اینجا دستگاههای امنیتی غرب تصمیم به ترویج وهابیت در بین مسلمانان ساکن اروپا گرفتند.
درست از زمان تشکیل اتحادیه اروپا و مخصوصا در فواصل زمانی سالهای 1990 تا 2010 میلادی، غرب شدت حمایت خود از گروههای وهابی ساکن اروپا را در مقابل تفکر اسلام سیاسی و اسلام واقعی و پویا شدت و قوت بخشید.
حتی بسیاری از کتابهای تفاسیر علمای وهابی در اروپا به چاپ می رسید. کار به جایی رسید که حتی سرویسهای امنیتی غرب در کشورهایی مانند آلمان و فرانسه و انگلیس کمترین اعتراضی نسبت به ترویج وهابیت در میادین اصلی شهرها نداشته نداشته باشند.
در این معادله، عربستان سعودی نقش مهمی بر عهده داشت. سعودی ها از یک سو دلارهای نفتی خود را صرف خرید انواع اسلحه و محصولات نظامی از غرب کرده و از سوی دیگر، با صدور تفکرات وهابی و افرادی که بتوانند این تفکر را تبلیغ کنند به داخل اروپا، دست به یارگیری نسبتا گسترده در میان مسلمانان کشورهای مختلف اروپایی زدند.
نتیجه این معامله پنهانی، چیزی جز رشد تروریسم تکفیری در برخی کشورهای اروپایی نبوده است. نکته حائز اهمیت اینکه پس از آغاز نبرد در سوریه و عراق ( از سال 2011 میلادی )، کشورهای اروپایی در راستای از بین بردن مخاطرات امنیتی ناشی از حضور مهره های افراطی در کشورهای خود، آنها را غیر مستقیم به سوی منطقه غرب آسیا گسیل داشته و هدایت کردند اما در نهایت شر دست پروردگان وهابیت به غرب بازگشته است!