×
سیاسی
شناسه خبر : 337557
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/05/19 ساعت 15:57
اگر شمخانی بر تشکیل جلسه در 9 اسفند اصرار داشته، 7 جلسه دیگر با اصرار چه کسی برگزار شده؟!

واکنش غلامعلی رجایی به اظهار نظرهای حاشیه ساز در مورد شهید شمخانی

اگر شمخانی بر تشکیل جلسه در 9 اسفند اصرار داشته، 7 جلسه دیگر با اصرار چه کسی برگزار شده؟!

غلامعلی رجایی در گفت‌وگو با جماران، ادعای یکی از نمایندگان مجلس درباره اصرار شهید علی شمخانی برای تشکیل جلسه و حضور مسئولان و فرماندهان در آن را بی‌مبنا دانست و گفت: در همان روز 7 جلسه دیگر در بیت رهبری برگزار شده و حضور رهبر انقلاب در محل کارشان نیز ارتباطی با دعوت شمخانی نداشته است.

نورنیوز_گروه سیاسی:غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در واکنش به برخی اظهارنظرها درباره  جلسه ای که دریاسالارشهید علی شمخانی و جمع دیگری از فرماندهان عالی نظامی در  زمان برگزاری آن با تجاوز دشمن آمریکایی-صهیونیستی به شهادت رسیدند با تأکید بر ضرورت پرهیز مسئولان از بیان جزئیات تایید نشده وقایع جنگ، به خبرنگار جماران گفت: «می‌خواهم هشدار بدهم که هرکس ممکن است خبری به او رسیده باشد، اما ضرورتی ندارد درباره وقایع جنگ سخن بگوید.»
وی با اشاره به جایگاه امنیتی و نظامی شهید علی شمخانی اظهار داشت: «شمخانی یکی از امنیتی‌ترین چهره‌هایی بود که در اسفندماه به شهادت رسیدند. نمی‌دانم چه اصراری وجود دارد که برخی افراد با ولع درباره جنگ اسفندماه صحبت کنند و بخواهند جزئیات آن را بازگو کنند. قاعدتاً بسیاری از این مطالب، دقیق و مستند نیستند.»
رجایی افزود: «ما حتی جزئیات شهادت‌ها را در تلویزیون مطرح کرده‌ایم؛ در حالی که دشمن ما مطلقاً چنین اطلاعاتی را در اختیار افکار عمومی قرار نمی‌دهد. سؤال این است که بیان این جزئیات چه مسئله‌ای را از جامعه حل می‌کند و چه دردی را دوا می‌کند؟»
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به برخی اظهارنظرها درباره اصرار شهید شمخانی در تشکیل جلسه روز ۹ اسفندماه در بیت رهبری نیز گفت:اخیراً یکی از نمایندگان مجلس در مصاحبه‌ای گفته است که آقای شمخانی اصرار داشته مسئولان درجه اول در آن جلسه حضور پیدا کنند. تا آنجا که من اطلاع دارم، شش یا هفت جلسه در آن محل برگزار شده که ارتباطی با آقای شمخانی نداشته است. ایشان اساساً نمی‌توانسته برای ملاقات‌های رهبری یا حتی آقای عراقچی، افراد را تعیین کند.»
رجایی ادامه داد: «آقای شمخانی از زمانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، تنها با مسئولان اصلی کار می‌کرد و اگر فردی معاون خود را به جلسه می‌فرستاد، معاون را به جلسه راه نمی‌داد. حتی از همکاران ایشان شنیده‌ام که اگر مثلاً نامه‌ای از طرف معاون ستاد کل نیروهای مسلح ارسال می‌شد، روی امضا خط می‌کشید و آن را بازمی‌گرداند و می‌گفت باید خود رئیس ستاد کل نامه را ارسال کند. ایشان چنین پروتکلی داشت و قاعدتاً آن روز نیز جلسه را بر همین اساس تشکیل داده است.»
رجایی با رد این برداشت که تشکیل آن جلسه به اصرار شمخانی انجام شده باشد، تأکید کرد: «اگر قرار باشد تشکیل آن جلسه را به اصرار آقای شمخانی نسبت بدهیم، باید پرسید هفت جلسه دیگر که همان روز در بیت رهبری برگزار شده، با اصرار چه کسی تشکیل شده است؟»
وی افزود: «حضور رهبر انقلاب در محل کارشان نیز ارتباطی با دعوت آقای شمخانی نداشته است. بنابراین نمی‌توان از این موضوع نتیجه گرفت که حضور افراد در آن محل یا تشکیل جلسه، ناشی از اصرار شمخانی بوده است.»
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تأکید کرد: «به نظر من، آقای شمخانی یکی از امنیتی‌ترین چهره‌هایی بود که در اسفندماه به شهادت رسیدند. ایشان هم دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، هم سابقه فرماندهی در جبهه داشته و هم جوانی خود را در سپاه گذرانده است. بنابراین اینکه به شکل مبهم گفته شود ایشان آن محل را به محل برگزاری جلسه‌ای تبدیل کرده که در معرض حمله قرار داشته، قابل تأمل است. اگر آن محل در معرض بوده، پس چرا دیگران مورد اصابت قرار گرفته‌اند؟»
رجایی افزود: «تا آنجا که من اطلاع دارم، خانواده شهید از این‌گونه مصاحبه‌ها بسیار گلایه‌مند هستند و معتقدند چنین اظهارنظرهایی شأن ایشان را نادیده می‌گیرد.»
وی خاطر نشان کرد؛«شهید شمخانی در جنگ پس از آقای رضایی قرار داشت و بر دیگر فرماندهانی که به شهادت رسیدند، فرماندهی داشت. با این حال، متأسفانه این جایگاه در تبلیغات مورد توجه قرار نمی‌گیرد و با مسائل به شکل گزینشی برخورد می‌شود.»
وی با بیان اینکه «شهید شمخانی شباهتی با مرحوم آقای هاشمی دارد»، تصریح کرد: «با اینکه مدت زیادی از شهادت ایشان نگذشته، گاهی شایعات و مطالبی مطرح می‌شود که در شأن این شهید والامقام نیست.»
وی با تأکید بر ضرورت دقت مسئولان در بیان مطالب، گفت: «به نظر من، مسئولانی که در مجلس یا خارج از مجلس مسئولیت دارند، باید به سطح و تبعات سخنان خود توجه کنند. سخن گفتن مبهم، زمینه را برای شکل‌گیری و گسترش شایعات فراهم می‌کند.
نمی‌دانم چه اصراری وجود دارد که برخی افراد با ولع درباره جنگ اسفندماه سخن بگویند و بخواهند درباره آن توضیح دهند. بسیاری از این مطالب اساساً دقیق نیستند.»
رجایی ادامه داد: «ما جزئیات مربوط به شهادت‌ها را در تلویزیون بیان کرده‌ایم، در حالی که دشمن ما مطلقاً چنین اطلاعاتی را در اختیار افکار عمومی خود قرار نمی‌دهد. باید پرسید بیان این جزئیات چه مشکلی از جامعه حل می‌کند؟»
وی در پایان با تأکید دوباره بر ضرورت خودداری از بیان جزئیات امنیتی گفت: «می‌خواهم هشدار بدهم؛ هرکس ممکن است خبری به او رسیده باشد، اما ضرورتی ندارد درباره وقایع جنگ سخن بگوید. نباید وارد جزئیاتی شد که امکان بهره‌برداری دشمن صهیونیستی از آن وجود داشته باشد. تردیدی ندارم که رادیو، تلویزیون، روزنامه‌ها و سایت‌های ما به‌صورت دقیق و لحظه‌ای رصد می‌شوند و ممکن است ما بار دیگر با آمریکا و اسرائیل وارد درگیری شویم.»
رجایی افزود: «مثلاً چه ضرورتی دارد گفته شود که برخی مسئولان ما به تونل‌ها رفته‌اند؟ بیان چنین مطالبی چه نفعی برای مردم دارد و چه مشکلی را حل می‌کند؟»
 


نظرات

آخرین اخبار
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست
بحران بدهی مصر؛ پیشنهاد جنجالی تسویه با درآمد کانال سوئز
دیوان عدالت اداری: خودروسازان مجاز به تغییر قراردادهای قبلی نیستند
علی‌آبادی اعلام کرد؛ برنامه وزارت نیرو برای مدیریت شبکه برق
انفجار مرگبار در انبار مهمات ادلب؛ 2 کشته و 5 زخمی
مسمومیت 9 بانوی نهاوندی در استخر
پرونده «ریما حسن» به سازمان ملل رسید؛ هشدار درباره آزار قضایی حامی فلسطین
پریناز ایزدیار در «سرریز»؛ اکران آنلاین از امروز
تأمین مالی تولید با رویکرد اسلامی
زنان والیبال ایران در جمع بزرگان آسیا
پوتین: مردم روسیه با مردم ایران اعلام همبستگی می‌کنند
طعنه سفارت ایران در لندن به ترامپ: حتی جلبک‌ها را شکست ندادی
کارت اعتباری گردشگری ریالی و ارزی رونمایی شد
تصمیم نهایی برای سوابق تحصیلی کنکور 1405 ابلاغ شد
اعلامیه اجلاس شانگهای منتشر شد؛ درخواست تغییر قواعد حکمرانی جهان
دوپینگ قهرمان پارادوومیدانی جهان مثبت شد
درخواست قائم‌پناه از بانک‌ها؛ حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال
واکنش بقایی به یک تحلیل مهم؛ آیا ایران به دنبال افزایش هزینه‌های آمریکا در جنگ است؟
هشدار پوتین درباره آینده نظام جهانی؛ سازمان ملل باید نقش اصلی خود را حفظ کند
آغاز ثبت‌نام کارشناسی به پزشکی؛ فرصت فقط تا 16 شهریور
هشدار پلیس به موتورسواران متخلف؛ موتورسیکلت یک ماه توقیف می‌شود
پیشنهاد بزرگ ازبکستان برای آینده شانگهای چیست؟
واکنش صریح سفیر تاجیکستان به فاجعه میناب
واکنش فدراسیون کشتی آمریکا به تهدید علیرضا دبیر
صادق آذرنگ به فینال نومدگیمز 2026 رسید؛ یک گام تا طلای ایران
توقف رسمی آزمون‌های تافل و GRE در ایران تا اطلاع ثانوی
سردار ابن الرضا: تهدیدهای جدید در راهند
قطر: گفت‌وگوها با عمان و پاکستان برای کاهش تنش در منطقه ادامه دارد
تحلیلگر عراقی: مقاومت تا خروج نیروهای آمریکایی سلاح را کنار نمی‌گذارد
تحقیق و تفحص مجلس درباره ذخایر گوشت، مرغ و نهاده‌ها
تنگه هرمز در سایه تنش‌های منطقه‌ای؛ تردد تنها 5 کشتی در روز
حاجی‌بابایی: باید آمریکا را در منطقه محاصره کنیم؛ شیطنت آمریکا 63 روز دیگر هم ادامه دارد
بحران پایگاه‌های آمریکا، نشانه تغییر معادله امنیت منطقه
رئیس سازمان بازرسی به عطاری‌ها و افراد فاقد صلاحیت درمان هشدار داد
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405+ جدول قیمت‌ انواع سکه
آتش جنگ چگونه بازار اوراق قرضه آمریکا را شعله ور کرد؟
قتل هولناک پیرزن تنها در گلستان؛ سارقان طلا پس از جنایت فرار کردند
دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر فوتبال لغو شد
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد
کودک 5 ساله در چاه 5 متری افتاد؛ نجات نفس‌گیر در کرج
نورنما | آتشفشان اندونزی فوران کرد
کلاهبرداری 80 نفر با آگهی‌های جعلی در دیوار؛ بیعانه‌ها به جیب متهم رفت
هواشناسی برای تهرانی‌ها «هشدار زرد» صادر کرد
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ دلار دوباره صعودی شد
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه می‌شوند
شهباز شریف: تجاوز علیه ایران عامل اصلی بحران در منطقه است