به گزارش نورنیوز، این گزارش می افزاید: امروز میزان تعداد پزشکان به نسبت مردم در رژیم صهیونیستی در مقایسه با کشورهای پیشرفته در کمترین سطح قرار دارد و در ازای هر هزار نفر سه 3.1 پزشک وجود دارد و این در حالی است که براساس آمار سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در این کشورها در برای هر هزار نفر تقریباٌ 4 پزشک وجود دارد.
این پژوهش نشان می دهد که 37 درصد افرادی که مجوز فعالیت پزشکی در سال 2016 دریافت کرده اند در خارج از این رژیم تحصیل کرده اند که 60 درصد آن ها در رومانی،مولداوی،مولداوی،روسیه،ایتالیا و اوکراین تحصیل کرده اند که از نظر این پژوهش کشورهای عقب مانده ای از نظر آموزش پزشکی به شمار می آیند.
این گزارش می افزاید امروزه اسرائیل از یک نقص بسیار حاد در تعداد پزشکان رنج می برد و این باعث شده است که پزشکان در بیمارستان ها شیفت های اضافه کارکنند که این امر هم برای بیماران و هم برای خود پزشک خطرناک می باشد.
دلیل این کمبود شروط سخت گیرانه دانشکده های پزشکی و اتحادیه پزشکان برای قبولی در رشته های پزشکی است، ولی همین موسسات بعد از مدتی مجبور می شوند که از افرادی که در خارج از اسرائیل پزشکی خوانده اند برای کار دعوت کنند و درصد بسیار بالایی از این افراد در دانشگاه های با سطح بسیار پایین تحصیل کرده اند.
این گزارش به این موضوع اشاره می کند که اسرائیل طی 20 سال گذشته تقریبا دیگر آموزش پزشکی برای فارغ التحصیل کردن پزشکان جدید ندارد و تعداد دانشجویان رشته های پزشکی در مقایسه با تعداد جمعیت این رژیم به جای پیشرفت در حال کم شدن و سقوط آزاد است.
دلیل این سقوط آزاد براساس این گزارش منفعتی است که بخش بودجه وزارت اقتصاد اسرائیل به دنبال آن است چون آن ها پزشکان را یاک لابی خطرناک می دانند و هر چقدر تعداد آن ها کمتر باشد پول های که باید برای دستمزد و حقوق به آن ها پرداخت می شود کمتر خواهد بود.
از سوی دیگر روسای سیستم پزشکی اسرائیل و روسای دانشکده ها و مدیران بخش های مختلف پزشکی و اتحایده پزشکان این درها را بسته نگه داشته اند تا بتوانند قدرت خود را در این باشگاه بسته حفظ کنند. این امر باعث شد که این ها در قوانین و شروط پذیرش دانشجو در رشته های پزشکی سختگیری شدیدی کنند.
به طور مثال در سال 2018 میلادی فقط 720 نفر در رژیم صهیونیستی مشغول تحصیل در رشته پزشکی بوده اند.
این امر باعث شده است که مسئولین این بخش بتوانند هرطوری که بخواهند دولت را تحت فشار قربار دهند و میزان حقوق و دستمزدشان را افزایش دهند.
این گزارش می افزاید:بیمارستان های بزرگ دانشجویان ممتاز را استخدام می کنند اما بیمارستان های حاشیه شهرها دانشجویانی که در خارج فارغ التحصیل شده اند را استخدام می کند و این باعث شده است که شاهد یک اختلاف فاحش در خدمات ارائه شده به مردم در بیمارستان های مراکز شهرها و در حاشیه هستیم.
نورنیوز