×
سیاسی
شناسه خبر : 33751
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/07/08 ساعت 12:44
شورای عالی خاخام ها و چالش واردات مواد غذایی

اختصاصی نور نیوز؛

شورای عالی خاخام ها و چالش واردات مواد غذایی

روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونوت در گزارشی مطبوعاتی نوشت: شورای عالی خاخام های این رژیم موانعی را در واردات مواد غذایی و صدور گواهی حلال(کوشیر)براساس شریعت یهودی ایجاد می کند.

به گزارش نورنیوز، این روزنامه می افزاید البته این وضعیت قبلا نیز وجود داشته ولی اکنون شواهدی نشان می دهد که شورای عالی خاخام به هدف خدمت به محتکران برخی مواد غذایی و نوشیدنی ها دست به این اقام می زند،چون بازشدن درهای واردات برای دیگر تجار بازار به منافع این افراد و حاخام ها لطمه وارد می کند.


ویژه نامه اقتصادی مامون وابسته به یدیعوت احرونوت در این گزارش می نویسد:اگر تمامی اصلاحات و تغییرات سیستی طی این سنوات انجام می شد و اکنون می بایست بازارها پر از کالا می بودو احتکار در واردات شکسته می شد، ولی این اتفاق نیفتاده و رقابتی در قیمت ها نیست و هنوز بسیاری از کالاها گران هستند.


از سوی دیگر چالش بزرگ تر در مقابل ایجاد فضای رقابت به دست آوردن گواهی حلال در واردات و تولید از شورای عالی خاخام ها است.


در گفتگوی روزنامه صهیونیستی با بسیاری از وارد کنندگان،همگی آن ها از ترس ایجاد اذیت از سوی شورای عالی خاخام ها درخواست کردند که نامی از آن ها ذکر نشود،این افراد در گفتگو با انتقاد از اقدامات شورای عالی خاخام ها گفتند: مجوزی که دو روز فقط برای صدور آن وقت می خواهد در عمده مواقع بیش از 6 ماه باید منتظر صدورش ماند و این یک اقدام تعمدی است.


یکی دیگر از تجار می گوید: شورای خاخام ها برای تجار بزرگ و اصلی مجوزهای سالانه صادر می کند،ولی تجار جدید را اذیت می کند تا نتوانند با تجار بزرگ رقابت کنند.


این گزارش می افزاید: اگر شورای عالی خاخام ها اگر دست از این اقدامات بردارد و مجوزها را صادر کند قیمت ها بین 30 الی 40 درصد در بازارها کاهش پیدا خواهد کرد.


مسئله مجوزهای حلال و احتکار خاخام ها یکی از پرونده های مهم دولت نتانیاهو در سال های اخیر بوده است،چون در صورت شکستن این احتکار باعث بهبود معیشت و خرید افراد خواهد شد،ولی فراکسیون های حریدیم(وابسته به خاخام ها) در کنیست مانع بزرگی در این مسیر بودند و نتانیاهو نیز با آنان در تعامل بود.


یدیعوت احرونوت می افزاید: دولت نیز در این راستا اقدام ملموسی انجام نداده است و گزارش ها حاکی از آن است که همچنان شورای عالی خاخام ها در مسئله احتکار کالاها نقش مهمی را ایفا می کند. همچنین شورای خاخام ها مانع ایجاد تغییراتی در قانون واردات شد در دوره بیستم کنیست این رژیم شد.


این روزنامه صهیونیستی می افزاید: اقدامات شورای عالی خاخام ها گزارش های مبنی بر نقش این شورا در احتکار را اثبات می کند،چون نمی خواهند برای منافع شان رقیبی پیدا شود.


این موضوع امروزه در بازار گوشت بسیار نمایان است،قیمت امروز گوشت 30 درصد گران تر در مقایسه با کشورهای توسعه یافته است و این به دلیل سخت گیری های بی مورد و هزینه بسیار بالای صدور گواهی حلال است.


وارد کنندگان می گویند: واردات گوشت برای ما بسیار هزینه دارد، به طور مثال برای واردات از کشورهای آمریکای لاتین باید 10الی 14 خاخام را برای هر کشتارگاه اعزام کنیم و هزینه هر خاخام بین 6 الی 7 هزار دلار در ماه است، به اضافه هزینه های دیگر، و این بدین معناست که ماهانه باید بیش از 100 هزار دلار برای واردات 500 تن گوشت هزینه کرد.


این روزنانه در پایان به این موضوع اشاره می کند که: رژیم صهیونیستی مجوزهای حلال یهودی صادره در خارج از این کشور را رد می کند و این در حالی است که ما یهویدیان تندرو حریدیم تندروتر از صهیونیست ها در کشورهایی مثل فرانسه و آمریکا حضور دارند، ولی در این جا هدف این است که این گواهی فقط و به دلیل اهداف اعلام شده در گزارش در احتکار شورای عالی خاخام ها باشد.



نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ذخایر بنزین آمریکا به پایین‌ترین سطح 12 سال اخیر سقوط کرد
ابلاغ پیام قالیباف به خانواده سردار شهید طباطبائیان
بورس ، روزهای متعادلی در پیش خواهد داشت
حزب‌الله: قلعه بوفورت هیچ‌گاه پایگاه نظامی مقاومت نبوده است
شوک نفتی جنگ به اقتصاد آمریکا؛ جهش قیمت بنزین و افزایش هزینه زندگی
عارف: تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است
فارن پالسی: تبعات جنگ ایران بر بازار انرژی جهان تا سال آینده ادامه دارد
نورویدیو | بازی زمان ؛ چرا ایران زیر بار دیپلماسی تعلیق نمی رود ؟
تورم اردیبهشت اعلام شد
قیمت نقره امروز دوشنبه 11 خرداد 1405 / شمش نقره 20 گرمی 12 میلیون تومان شد + جدول
عربستان: تجاوز نظامی اسرائیل به لبنان را به‌شدت محکوم می‌کنیم
ایران تبادل پیام با آمریکا را در اعتراض به جنایات صهیونیست‌ها متوقف می‌کند
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 11 خرداد 1405+ جدول
آمادگی ایران برای تسهیل تردد دریایی و تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
ضربه پلیس به محتکران؛ کشف 192 تن کالای اساسی و تشکیل 386 پرونده
چرا نتانیاهو برای فتح یک قلعه اینگونه هیجان زده است؟
شبکه ارتباطی کشور در برابر حملات سایبری پایدار ماند
یک واکنش قاطع در دو پیام بهنگام
با این عادت‌ها آب را هدر ندهید
رایزنی تلفنی نخست‌وزیر ژاپن با پزشکیان در ارتباط با مذاکرات تهران-واشنگتن
رئیس کمیسیون اصل نود: افزایش حقوق کارگران ابلاغ شد/ اجرا از خرداد ماه
ستاره‌های عراق برای فتح جهان آماده‌اند/ لیست 26 نفره برای رقابت در جام جهانی
قتل 2 زن و یک مرد در تبریز؛ قاتل متواری کمتر از 12 ساعت بازداشت شد
عراقچی: نقض آتش‌بس در لبنان، نقض آتش‌بس در همه جبهه‌هاست
نتایج نظرسنجی «میزان صداقت رئیس جمهور» منتشر شد
لیست نهایی تیم ملی فوتبال اعلام شد+ 3 بازیکن خط خوردند
وحشت در مالت/ انفجار مهیبی که کل منطقه را لرزاند
بقایی به نورنیوز پاسخ داد؛ ژست مذاکره برای بازتولید آشوب‌های دی ماه در ایران است؟
چین مجوز اقامت خبرنگار نیویورک‌تایمز را لغو کرد
جوایز فیلم آلمان با رنگ‌وبوی سیاسی برگزار شد+ لیست کامل برندگان
تفاوت منبع مالی یارانه نقدی و کالابرگ به روایت پورمحمدی
تصویب طرح جنجالی در پارلمان اسرائیل برای محدود کردن صدای اذان
نفتکش «تاگور» روسی در محاصره انگلیس، فرانسه و متحدان /کرملین: این اقدام دزدی دریایی است
هشدار نارنجی هواشناسی/ خلیج‌فارس و تنگه‌هرمز مواج و طوفانی می‌شود
بورس بازهم سبز بود/ تاثیر بسته حمایتی سازمان بورس روی شاخص کل
امروز و فردا تهران در محاصره باد شدید
گلوله و خون بر دیوارهای دانشکده دندانپزشکی؛ فرجام خونین یک عشق نافرجام
تردد 15 فروند کشتی دیگر در تنگه هرمز با هماهنگی و مجوز سپاه
سردار شکارچی: تداوم جنایات در لبنان برای نیروهای مسلح ایران قابل تحمل نخواهد بود
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت/پیام تبریک پزشکیان
پرسپولیس به دنبال امتیاز در پرونده جنجالی بازیکن غیرمجاز ملوان
بازگشت حجاج به کشور کلید خورد
تصمیم عجیب سرمربی تیم ملی مصر برای حضور 4 دروازه بان در جام جهانی
قیمت دلار امروز دوشنبه 11 خرداد 1405؛ دلار 5 هزار تومان صعود کرد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 11 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
کدام ناشران نمایشگاه مجازی کتاب تهران پرفروش بودند؟
شیوه برگزاری امتحانات دانشجویان اعلام شد
اعلام زمان دیدار تدارکاتی تیم های فوتبال ایران و مالی+ تیم آفریقایی چقدر برای بازی گرفت
زمان ثبت‌نام و برگزاری آزمون زبان وزارت بهداشت اعلام شد + جدول
سپاه: عملیات انفجار کنترل‌شده از صبح امروز در جهرم انجام شد