×
حوادث
شناسه خبر : 337498
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/05/19 ساعت 12:22
گنجینه اسلحه در خانه عتیقه فروش به دست پلیس افتاد

گنجینه اسلحه در خانه عتیقه فروش به دست پلیس افتاد

در جریان بازرسی از منزل یک مرد عتیقه فروش، مقادیری سلاح و مهمات غیرمجاز کشف و ضبط شد.متهم با تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد و بررسی ها برای مشخص شدن منشأ و نحوه نگهداری این سلاحها ادامه دارد.

نورنیوز -گروه حوادث : سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت، از کشف سلاح و مهمات غیرمجاز در جریان رسیدگی به یک پرونده درگیری خانوادگی در حوزه کلانتری ۱۲۹ جامی خبر داد و گفت: در جریان اختلاف خانوادگی در غرب تهران با شلیک یک گلوله به سمت درِ خانه مأموران پلیس را با یک مجموعه قابل توجه از سلاح و مهمات غیرمجاز در منزل یکی از طرفین درگیری که عتیقه فروش بود مواجه کرد و متهم پس از دستگیری به نگهداری موروثی سلاح‌ها در خانه اعتراف کرد.

پلیس پایتخت سرهنگ محمد مقدسی روز دوشنبه اظهار کرد: در شامگاه ۱۷ مردادماه در پی اعلام یک فقره درگیری خانوادگی تیم عملیاتی کلانتری ۱۲۹ جامی بلافاصله به محل اعزام شد با حضور مأموران و انجام بررسی‌های اولیه مشخص شد درگیری میان اعضای یک خانواده بر سر اختلافات ملکی و موضوع جابه‌جایی منزل رخ داده است.
وی افزود: در جریان این درگیری متهم برای ترساندن اعضای خانواده و تخلیه منزل یک تیر به سمت درِ خانه شلیک کرده بود که خوشبختانه این اقدام هیچ‌گونه آسیب جانی در پی نداشت.
سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده و ظن قوی مأموران مبنی بر نگهداری سلاح و مهمات غیرمجاز در منزل متهم موضوع با هماهنگی مقام قضایی در دستور کار قرار گرفت و مأموران پس از اخذ دستور قضایی و ورود به منزل در جریان بازرسی موفق به کشف دو قبضه سلاح شکاری غیرمجاز یک قبضه سلاح جنگی کلت برتا و مقادیر قابل توجهی مهمات و ادوات مرتبط با سلاح شدند.
سرهنگ مقدسی با اشاره به اظهارات متهم درباره منشأ سلاح‌های کشف‌شده گفت: این فرد که مالک یک مغازه آنتیک و عتیقه‌فروشی است و سابقه کیفری ندارد در تحقیقات عنوان کرده سلاح‌های کشف‌شده از سال‌های گذشته و به صورت موروثی در منزل خانوادگی نگهداری می‌شده است متهم همچنین اظهار داشته سلاح کمری متعلق به پدرش بوده که پس از فوت وی در اختیار او قرار گرفته است.
سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: متهم پس از تکمیل پرونده به همراه اقلام کشف‌شده به کلانتری منتقل و با قرار قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.

هشدار پلیس درباره نگهداری سلاح در منازل

سرهنگ مقدسی در پایان با هشدار نسبت به خطرات نگهداری سلاح و مهمات غیرمجاز در منازل، از شهروندان خواست به هیچ عنوان سلاح و مهمات، حتی اقلام قدیمی و موروثی، را در منزل نگهداری نکنند؛ چرا که علاوه بر ایجاد خطر برای اعضای خانواده و اطرافیان، نگهداری غیرمجاز سلاح و مهمات دارای تبعات قانونی است.
وی همچنین از شهروندان خواست در صورت داشتن سلاح‌های غیرمجاز، از ظرفیت طرح‌های قانونی جمع‌آوری سلاح و مهمات استفاده کرده و برای تحویل آن به کلانتری محل سکونت خود مراجعه کنند.
سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت تأکید کرد: اختلافات خانوادگی نباید به خشونت و رفتارهای پرخطر منجر شود و شهروندان می‌توانند از ظرفیت مشاوره خانواده، میانجیگری و مراجع قانونی برای حل اختلافات استفاده کنند.
وی در پایان گفت: شهروندان در صورت اطلاع از نگهداری سلاح غیرمجاز در منازل یا اماکن، می‌توانند موضوع را به صورت محرمانه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به مأموران اطلاع دهند.


نظرات

آخرین اخبار
بازگشت دوباره هومن و جناب‌خان با چاشنی هیجان و تازگی
هشدار قرمز هواشناسی خوزستان؛ دمای 50 درجه در راه است
کشف 184 سکه تقلبی در خراسان‌شمالی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 /امامی ارزان شد، ربع‌سکه بالا رفت + جدول
دومین خرید بزرگ تیم ترکیه‌ای و تجدید دیدار با صلاح
فرمانده نیروی زمینی سپاه به محسن رضایی تبریک گفت
کشف 12 مزرعه غیرمجاز رمزارز در اهواز
ادعای مقام پنتاگون: از آسیا خارج نمی‌شویم
اعتراف عجیب در پرونده قتل زن تهرانی؛ پای شوهر و وعده 500 میلیون تومان در میان بود
رضایی در شعام؛ یک جابه‌جایی یا آغاز یک بازآرایی راهبردی؟
رمان «زیبا صدایم کن» در چین و ژاپن منتشر می‌شود
چین اهرم اقتصادی را علیه ژاپن کشید؛ تنگستن در مرکز جنگ زنجیره تأمین
گام عملی دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی
فرقانی: روزنامه‌نگاری با بحران اشتغال و بی‌اعتمادی روبه‌روست
قیمت دلار امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / دلار عقب نشست
آخرین جزییات از تغییر مزایای کارگران از شهریورماه
بیستمین دوره آزمون زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی آغاز می‌شود
صدور کیفرخواست 6 کارمند گرمساری در پرونده اختلاس میلیاردی و رشوه
بشکه نفت امروز با 84 دلار رکورد زد
سینمای ایران در مسیر عدالت فرهنگی؛ صدور 180 پروانه فیلمسازی
23 بازیکن در لیست تیم فوتبال جوانان برای نبرد آسیایی
گنجینه اسلحه در خانه عتیقه فروش به دست پلیس افتاد
101 مدیر مدرسه به‌خاطر دریافت پول، پرونده‌دار شدند
جراحی ستون فقرات مادر باردار با سلامت کامل مادر و جنین به سرانجام رسید
پزشکیان امسال به نیویورک می رود؟
20 هزار قربانی در یک سال؛ زنگ خطر تصادفات جاده‌ای
خورشیدگرفتگی کامل پس از 2 سال؛ زمان دقیق خورشیدگرفتگی اعلام شد
نگرانی از افزایش اقتدارگرایی ترامپ در ایالات متحده
پیام تبریک فرمانده کل ارتش به دکتر محسن رضایی
تبریک فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا به محسن رضایی
شناسایی عامل 306 مورد کلاهبرداری از درون زندان
پیش‌بینی بازار مسکن؛ افزایش اسمی قیمت‌ها در کنار رکود تورمی
انجام عملیات انهدام مهمات باقی‌مانده از تجاوزات دشمن در شهرستان پاکدشت
گسترش زیرساخت‌های ورزشی در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 19 مرداد 1405؛ در سایه افت دلار
تظاهرات یونانی‌ها علیه همکاری با رژیم صهیونیستی
آخرین وضعیت سلامت چنگیز وثوقی
توافق مکه؛ پایان دوران اتکای انحصاری کشورهای خلیج فارس به آمریکا؟
فریب ادعای جلوگیری از فریز شدن کیف پول را نخورید؛ ترفند جدید کلاهبرداران رمزارز
خودآموزی جنایت از شبکه‌های اجتماعی
جزییات افزایش اعتبار کالابرگ بزودی اعلام می‌شود+ فیلم
هدف قرار دادن نیروهای حشد الشعبی به منزله حمله به عراق است
نوراینفو | 13 عادت ساده که کیفیت زندگی شما را بهبود می بخشد
فاجعه زیست‌محیطی در جنوب لبنان؛ جنبش امل خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی شد
تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه؛ جزئیات حمله به قنیطره
قیمت گوشت قرمز امروز 19 مرداد 1405+جدول قیمت ها
تاکتیک «بی‌بی» برای انحراف افکار عمومی صهیونیست‌ها
پیام تبریک علی‌اکبر ولایتی به محسن رضایی؛ نگاه راهبردی پشتوانه صیانت از منافع ملی
تبریک سرپرست وزارت دفاع به محسن رضایی به مناسبت انتصاب جدید
انفجارهای کنترل‌شده در خارج از محدوده شهری دزفول