×
بین الملل
شناسه خبر : 337209
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/17 ساعت 23:26
فرسایش قابل‌توجه قدرت آتش آمریکا

تحلیل نیویورک‌تایمز از پیامدهای جنگ ایالات متحده علیه ایران

فرسایش قابل‌توجه قدرت آتش آمریکا

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقامات ارشد آمریکایی نوشت: جنگ این کشور علیه ایران ذخایر سلاح‌های ایالات متحده را به سطح نگران‌کننده‌ای رسانده و در حالیکه آمریکا به سوزاندن تسلیحات خود مشغول است، روسیه و چین این موضوع را زیرنظر دارند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: نیویورک تایمز شامگاه شنبه در گزارشی به نقل از مقامات ارشد آمریکایی نوشت: کاهش سریع عرضه موشک‌های دفاع هوایی و سایر سلاح‌های حیاتی در اروپا و آسیا نه تنها ارتش ایالات متحده را کمتر مجهز می‌کند، بلکه می‌تواند روسیه و چین را نیز در صورت فکر کردن به درگیری احتمالی با ایالات متحده، جسورتر کند.

این رسانه آمریکایی در ادامه تاکید کرد: جنگ علیه ایران هزاران موشک چند میلیون دلاری را که حاوی قطعات دقیق از یک شبکه جهانی از تامین‌کنندگان هستند و تولید آنها می‌تواند سال‌ها طول بکشد، سوزاند. جنگ در برابر حملات تلافی‌جویانه ایران، ذخایر موشک‌های دفاع هوایی ایالات متحده را تا حدی کاهش داده که مقامات ارشد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را نگران کرده است.

نیویورک تایمز با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی به مشکلاتی اشاره کرده که دولت ترامپ در جنگ علیه ایران متحمل شده و نوشته است: جنگ علیه ایران، پنتاگون را مجبور کرده کشتی‌ها، هواپیماها و واحدهای پدافند هوایی را از سراسر اروپا و آسیا به غرب آسیا اعزام کند، تلاشی که پیامدهای زنجیره‌ای برای نگهداری تجهیزات و روحیه سربازان دارد. مقامات ارشد آمریکایی و غربی گفتند که نتیجه آن فرسایش قابل‌توجه قدرت آتش آمریکا در آن مناطق است؛ تغییری با پیامدهای بلندمدت که نگرانی فزاینده‌ای را در جوامع نظامی و اطلاعاتی ایجاد می‌کند.

این درحالی است که کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید ادعا کرد: ایالات متحده قدرت آتش بیش از اندازه کافی برای انجام هر عملیاتی که رئیس‌جمهور دستور دهد، در هر زمان و مکانی دارد»، اما کارشناسان تاکید دارند که بحران مهمات که بخشی از آن را ترامپ از جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به ارث برده است، تقریبا پس از ریاست‌جمهوری او ادامه خواهد یافت.

تام کاراکو، عضو ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن گفت: کاهش مهمات، نابودی نسلی ابزارهای بازدارندگی متعارف است. تأثیر آن بر نحوه تصمیم‌گیری در پکن و مسکو می‌تواند سال‌ها ادامه یابد. به نظر من، غیرممکن است که این موضوع تأثیر قابل‌توجهی بر محاسبات تصمیم‌گیری روسیه و چین نداشته باشد. آنها ممکن است اقدامی را در زمان دلخواه خود انجام دهند، زیرا به خاطر داشته باشید که بازسازی تسلیحات ما سال‌ها طول خواهد کشید.

به گفته دو مقام آگاه، در جلساتی که پیش از جنگ علیه ایران برگزار شد، ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، رئیس‌جمهور ترامپ را از خطرات کمبود تسلیحات مطلع کرد اما با این حال، ترامپ همچنان تصمیم به ادامه جنگ گرفت و معتقد بود که جنگ «سریعا تمام خواهد شد».

نیویورک تایمز در بخش دیگری از این گزارش نوشت: فوری‌ترین تاثیر کمبود مهمات در کی‌یف، پایتخت اوکراین احساس می‌شود. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفت که تعداد موشک‌های پدافند هوایی که توسط متحدان غربی در اختیار کشورش قرار گرفته، امسال در مقایسه با سال ۲۰۲۵ سه برابر کاهش یافته است. علاوه بر این، مشکل اساسی این است که روسیه تولید موشک‌های خود را به میزان بیشتری نسبت به آنچه حامیان غربی اوکراین توانسته‌اند پدافند هوایی تولید کنند، افزایش داده است.

ترامپ مرتبا اصرار دارد که حمایت بایدن از اوکراین مقصر هرگونه کمبود در ذخایر تسلیحاتی ایالات متحده است. او روز پنجشنبه ادعا کرد که ایالات متحده «مقادیر عظیمی از مهمات» را دارد؛ ادعایی که با هیچکدام یک از گزارش‌های اخیر همخوانی ندارد.

طبق گزارش مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، درست است که ایالات متحده زرادخانه وسیعی از مهمات پیشرفته دارد، از جمله بیش از ۱۰۰ هزار بمب هدایت‌شونده که از هواپیما پرتاب می‌شوند، اما مشکل بسیاری از این سلاح‌ها این است که باید نزدیک به اهداف خود رها شوند و هواپیماهای جنگی بیشتری را در معرض خطر سرنگونی قرار دهند.

الکساندر کوتس، بلاگر محبوب روس که وقایع جنگ را نیز ثبت می‌کند، گفت: اوضاع بسیار مطلوب پیش می‌رود. هر چه ایالات متحده سلاح‌های هدایت‌شونده دقیق کمتری داشته باشد، کمتر به اوکراین خواهد رسید. حتی اگر جانشین ترامپ بخواهد کمک به اوکراین را افزایش دهد، انجام این کار با زرادخانه‌های خالی غیرممکن خواهد بود.


اخبار مرتبط
پشت پرده ضرب‌الاجل پنتاگون؛ ذخایر موشکی آمریکا چقدر کاهش یافته است؟
یکشنبه 1405/05/18 ساعت 09:19
پشت پرده ضرب‌الاجل پنتاگون؛ ذخایر موشکی آمریکا چقدر کاهش یافته است؟
معاون وزیر جنگ آمریکا با تعیین ضرب‌الاجل 21 روزه برای صنایع نظامی، خواستار افزایش فوری تولید و تحویل تسلیحات شد. این دستور در شرایطی صادر شده که گزارش‌ها از کاهش ذخایر موشک‌های پاتریوت و تاد پس از جنگ با ایران حکایت دارد.
آخرین وضعیت بیماری جو بایدن از زبان پسرش؛ «سرطان پدرم پیشرفت کرده است»
یکشنبه 1405/05/18 ساعت 08:53
آخرین وضعیت بیماری جو بایدن از زبان پسرش؛ «سرطان پدرم پیشرفت کرده است»
هانتر بایدن با تشریح آخرین وضعیت بیماری پدرش، جو بایدن، از گسترش سرطان پروستات به استخوان‌ها و بخش‌های دیگر بدن خبر داد و گفت این بیماری درد شدیدی ایجاد کرده است. او وضعیت رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا را وخیم‌تر توصیف کرد و شرایط خانواده را بسیار دشوار دانست.
افشاگری آکسیوس درباره کمبود تسلیحات در جنگ علیه ایران
دوشنبه 1405/05/05 ساعت 00:06
افشاگری آکسیوس درباره کمبود تسلیحات در جنگ علیه ایران
پایگاه خبری آکسیوس گزارش داد: رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به رئیس‌جمهور و وزیر جنگ این کشور هشدار داده، کمبود رهگیرهای دفاع هوایی در جنگ علیه ایران، محافظت از نیروهای آمریکایی را مختل می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
آرایش پرسپولیس برای مقابله با ملوان
وزیر خارجه: ملت ایران با مقاومت خود شگفتی آفرید
والیبال زنان ایران از فینال آسیا بازماند
فراتر از یک «خدا قوت» به دولت
نورنما | میلاد نبی رحمت (ص) و امام صادق (ع)؛ مبارک باد، روزی که نور در نور شگفت
ادعای اوکراین؛ برنامه‌ریزی روسیه برای حمله زمینی به کی‌یف
کشف 1435 تخلف زمین‌خواری
آغاز نخستین لیگ برتر کشتی پهلوانی ایران در مهرماه
افزایش حمایت بیمه‌ای از حوادث طبیعی
تهران در انتظار باد و خیزش خاک؛ کاهش دما از سه‌شنبه
اقلیم کردستان: هر تصمیم دولت عراق درباره نفت را اجرا می‌کنیم
ادعای ترور یکی از فرماندهان القسام
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 7 شهریور 1405؛ دلار 3 هزار تومان گران شد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 7 شهریور 1405+ جدول قیمت ها
5 هزار میلیارد تومان برای مدارس تهران
توقیف 2 میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های هرمزگان
قالیباف: وحدت، رمز شکست دشمن بود
تحول در خدمت‌رسانی؛ پایان سرگردانی مردم در ادارات
توسعه همکاری تجاری و اقتصادی روسیه و بلاروس
بدهی 300 میلیون یورویی به شبکه بانکی
تفاهم‌نامه تکمیل بیمارستان شهید بهشتی شیراز امضا شد
پیش‌بینی صعود تاریخی طلا در بازار جهانی
دوگانه آشوب در نیجر؛ حملات تروریستی یا کودتا؟
اسرائیل چند منطقه در جنوب لبنان را بمباران کرد
7 شایعه جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
تحلیلگر عراقی: واشنگتن مانع ساماندهی سلاح گروه‌های کُرد است
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه اندونزی درباره روابط دوجانبه و منطقه
لیورپول2-2 فارست/شاگردان ایرائولا همچنان در حسرت برد
آغاز عملیات احیای تالاب بندعلی‌خان با تأمین حق‌آبه
آتش‌سوزی در مناطق حفاظت‌شده 87 درصد کم شد
سید حسن خمینی: «وقف» رمز بقای جامعه و تجلیگاه مهرورزی انسانی است
رشد 2.5 برابری وقف پس از انقلاب؛ فعالیت 800 امام جماعت در امامزاده‌ها
راه‌اندازی سامانه «ویکی پرسش وقف»
تمدید ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب‌وکار
بازگشت دیپلمات‌های آمریکا به کشورهای منطقه؛ جنگ با ایران تمام شده است؟
ضربه تازه به نتانیاهو؛ حزب اسموتریچ از حد نصاب انتخابات اسرائیل جا ماند
دستورالعمل ممنوعیت سگ‌گردانی در بوستان‌های یک شهر ابلاغ شد
محرمانه واشنگتن میان طرابلس و بنغازی
از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
وزیر امور خارجه: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند
آتش‌سوزی منطقه حفاظت شده خلخال مهار شد
خودروسازان مصرف 7.6 لیتری بنزین را در خودروها اعلام می‌کنند
آلن ایر: ترامپ باید شکست در برابر ایران را بپذیرد
واقعیت‌هایی درباره توزیع و مصرف گوشت بوفالو در ایران
استانداردهای جدید خودرو اعلام شد؛ افزایش الزامات از 85 به 122 مورد
محموله بزرگ قرص‌های غیرمجاز در ساوه کشف شد
گواهی اسقاط هر خودرو چقدر است؟ + جدول جدید گواهی اسقاط
پایان بورس امروز شنبه 7 شهریور 1405؛ رکورد جدید شاخص کل ثبت شد
اظهارات معاون اول درباره کالابرگ؛ دستور پزشکیان هنوز عملی نشده است
نبرد حساس ایران و فیلیپین؛ بسکتبال ایران در آستانه یک گام بزرگ به سوی جام جهانی