×
سیاسی
شناسه خبر : 337038
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/17 ساعت 10:22
بیانیه وزارت دفاع به مناسبت روز خبرنگار؛ رسانه‌ها در خط مقدم مقابله با جنگ شناختی

بیانیه وزارت دفاع به مناسبت روز خبرنگار؛ رسانه‌ها در خط مقدم مقابله با جنگ شناختی

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت روز خبرنگار، روایت صادقانه حقیقت، مطالبه‌گری مسئولانه و صیانت از افکار عمومی را بخشی از قدرت ملی دانست و بر نقش رسانه‌ها در مقابله با جنگ شناختی و تقویت انسجام ملی تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بیانیه‌ای ضمن تبریک روز خبرنگار، با گرامیداشت یاد شهدای رسانه در جنگ‌های تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان، رسانه‌های متعهد را بخشی از جبهه دفاع همه‌جانبه کشور و یاوران راهبردی انقلاب صنعتی دفاعی دانست.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بخشی از این بیانیه به مناسبت روز خبرنگار آورده است: «در شرایط جنگ ترکیبی و عملیات روانی دشمن، روایت صادقانه حقیقت، مطالبه‌گری مسئولانه و صیانت از افکار عمومی، بخشی از قدرت ملی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است.

بی‌تردید، اقتدار و امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران، حاصل هم‌افزایی میدان، خیابان و دیپلماسی در کنار علم، فناوری، صنعت، رسانه و سرمایه انسانی مؤمن، متخصص و متعهد است و هرچه این پیوند عمیق‌تر شود، تاب‌آوری و توان کشور در عبور از تهدیدها، خنثی‌سازی جنگ شناختی دشمن و فتح قله‌های جدید پیشرفت نیز افزایش خواهد یافت.»

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

هفدهم مرداد، یادآور رسالت سترگ انسان‌های حقیقت‌جو، مؤمن و مسئولیت‌شناسی است که قلم را امانتی الهی می‌دانند و آگاهی‌بخشی به مردم را وظیفه‌ای ملی، انقلابی و الهی تلقی می‌کنند. در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی، این رسالت بارها با مجاهدت، ایثار و حتی شهادت همراه بوده و نام خبرنگاران آزاده را در کنار مدافعان آزادی، استقلال، امنیت و پیشرفت این سرزمین جاودانه ساخته است.

تجربه دفاع جانانه ملت ایران در جنگ‌های تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان بار دیگر نشان داد که در کنار میدان نبرد نظامی، میدان دیگری نیز جریان دارد؛ میدان روایت، ادراک و افکار عمومی. دشمنان خبیث و تروریست این مرز و بوم می‌کوشند با تحریف واقعیت‌ها، جنگ شناختی و عملیات روانی، باور و اراده ملت‌ها را هدف قرار دهند؛ اما رسانه‌های متعهد، زمان‌شناس و مسئول، با روایت صادقانه حقیقت، امید را زنده نگه می‌دارند، انسجام ملی را تقویت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند حقیقت، قربانی هیاهوی رسانه‌ای دشمن شود و فریادهای مظلومان جهان و جنایت های مستکبران عالم خاموش شود.

تجاوز و جنایات آشکار رژیم تروریست آمریکا به میهن اسلامی مان و توحش رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه در برابر چشمان جهانیان آزمون آشکار برای روشن شدن تفاوت رسانه‌ها و خبرنگاران متعهد با رسانه‌های مدعی استقلال و حرفه‌ای‌گری، حقوق بشر و آرمان روشنگری بود آنان که حقیقت را فدای منافع تجاوزکاران، زورمندان و جنایتکاران می‌کنند و قلم خود را در خدمت پروژه‌های سفید شویی قرار می‌دهند، هرگز در حافظه تاریخی ملت‌های آزاده جهان بویژه ملت ایران جایگاهی نخواهند داشت؛ اما خبرنگاران مؤمن و آزاده این سرزمین، سرمایه‌های ارزشمند این ملت‌اند که با صداقت، مسئولیت‌پذیری و وفاداری به منافع ملی، در خط مقدم جهاد تبیین ایستاده‌اند.

شهدای رسانه با خون خود ثابت کردند که روایت حقیقت نیز میدان جهاد است؛ میدانی که در آن، قلم می‌تواند هم‌سنگر ایمان، امنیت، عزت و شرف یک ملت باشد. یاد و نام آنان، به‌ویژه شهدای رسانه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان، همواره الهام‌بخش اصحاب رسانه خواهد بود.

امروز، دفاع و پیشرفت کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند رسانه‌هایی در تراز جایگاه نوین جهانی جمهوری اسلامی ایران است؛ رسانه‌هایی که علاوه بر اطلاع‌رسانی دقیق، با تحلیل عمیق، مطالبه‌گری مسئولانه، امیدآفرینی مبتنی بر واقعیت و تبیین دستاوردهای ملی، به ارتقای کارآمدی و شتاب‌بخشی به مسیر پیشرفت کشور کمک کنند. رسانه‌ای که حقیقت را روایت می‌کند، اعتماد می‌سازد و اعتماد، بزرگ‌ترین سرمایه یک ملت برای عبور سرافرازانه از تهدیدها و ساختن آینده است.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رسانه را صرفاً بازتاب‌دهنده اخبار و دستاوردها نمی‌داند؛ بلکه آن را یاور و همراه راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه، پیشرفت کشور و انقلاب صنعتی دفاعی جمهوری اسلامی ایران می‌شناسد. همان‌گونه که صنعت دفاعی با اتکا به دانش، فناوری، نوآوری، ابتکار و سرمایه انسانی متعهد، قدرت دفاعی و بازدارندگی کشور را ارتقا می‌دهد، رسانه نیز با روایت مسئولانه، تحلیل صحیح و تبیین واقعیت‌ها، سرمایه اجتماعی این حرکت بزرگ را تقویت کرده و زمینه‌ساز اتحاد، اعتماد، همدلی و مشارکت ملی در مسیر دفاع همه‌جانبه، پیشرفت و رفاه کشور می‌شود.

بی‌تردید، اقتدار و امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران، حاصل هم‌افزایی میدان، خیابان و دیپلماسی در کنار علم، فناوری، صنعت، رسانه و سرمایه انسانی مؤمن، متخصص و متعهد است و هرچه این پیوند عمیق‌تر شود، تاب‌آوری و توان کشور در عبور از تهدیدها، خنثی‌سازی جنگ شناختی دشمن و فتح قله‌های جدید پیشرفت نیز افزایش خواهد یافت.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای عرصه رسانه، به‌ویژه شهدای رسانه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران، عکاسان خبری، فعالان رسانه‌ای و راویان صادق ایران اسلامی تبریک عرض کرده و از مجاهدت‌های ارزشمند آنان در دفاع از حقیقت، آگاهی‌بخشی، جهاد تبیین و تقویت اقتدار ملی صمیمانه قدردانی می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران، در میدان دفاع، در میدان روایت و در میدان اراده، همچنان مقتدر، هوشمند و آماده خواهد ماند.


اخبار مرتبط
ستادکل نیروهای مسلح: خبرنگاران روایت‌گر حقانیت و امیدآفرینان جامعه‌اند
شنبه 1405/05/17 ساعت 12:37
ستادکل نیروهای مسلح: خبرنگاران روایت‌گر حقانیت و امیدآفرینان جامعه‌اند
مرکز ارتباطات، رسانه و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در پیامی به مناسبت روز خبرنگار، از اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی تقدیر و نقش آنان در جهاد تبیین و مقابله با جنگ شناختی را برجسته کرد.
شرط عجیب آمریکا برای فعالیت خبرنگاران خارجی
جمعه 1405/05/16 ساعت 09:09
شرط عجیب آمریکا برای فعالیت خبرنگاران خارجی
گزارش‌ها از طرح جدید دولت آمریکا برای تشدید بررسی‌های امنیتی متقاضیان انواع روادید حکایت دارد؛ طرحی که بر اساس آن، خبرنگاران هنگام درخواست ویزای کار و فعالیت باید حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی را برای بررسی عمومی کنند.
تداوم خشونت علیه رسانه‌ها؛ حمله نظامیان صهیونیست به خبرنگار پرس تی وی
پنج‌شنبه 1405/05/15 ساعت 21:29
تداوم خشونت علیه رسانه‌ها؛ حمله نظامیان صهیونیست به خبرنگار پرس تی وی
نیروهای رژیم صهیونیستی در جریان دومین روز یورش به اردوگاه آوارگان قلندیا در کرانه باختری، خبرنگاران رسانه‌ها از جمله نقاء حامد را با نارنجک صوتی و گاز اشک‌آور هدف قرار دادند. این عملیات منجر به زخمی شدن شدید فلسطینیان و بازداشت‌های گسترده شده است.
نظرات

آخرین اخبار
داور ملی کشتی ایران در سانحه رانندگی جان باخت
بسیج نیروی دریایی ایتالیا برای عبور از بحران کشتیرانی
کاهش قیمت نفت در پی فروکش کردن نگرانی‌ها از اختلال در عرضه
حماس: انتصاب یکجانبه اعضای شورای ملی فلسطین را نمی‌پذیریم
تسهیل تجارت با تاجیکستان؛ کاهش هزینه‌های گمرکی در دستور کار وزارت صمت
کیف پول الکترونیکی کارمندان دولت؛ ماهانه حداقل یک میلیون تومان شارژ می‌شود
افشای پشت‌پرده؛ چرا کنگره توافق هسته‌ای ترامپ و ریاض را رد می‌کند؟
دوبلور پاندای کونگ‌فوکار درگذشت؛ رهبر نوربخش قربانی سانحه رانندگی شد
بیرانوند تصمیمش را گرفت: اول سربازی، بعد استقلال!
جزئیات جدید قتل عام 5 عضو یک خانواده در پونک؛دفن اجساد در چاه 20 متری +اعترافات تکان دهنده
قدردانی ایران از چین، روسیه برای وتوی قطعنامه ضدایرانی آمریکا
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران؛ یک شرکت و 3 فرد در فهرست تحریم‌ها
نجفی: حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز باید با «تحمل صفر» مواجه شود
آمار تکان‌دهنده جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان؛ 8953 شهید و 30 هزار مجروح
لوموند: توافق‌ ابراهیم عامل تشدید جنگ در غزه، سودان و ایران است
لیست تیم ملی ایران برای بازی با ازبکستان و روسیه اعلام شد؛ غایبان سرشناس و چهره‌های جدید
چه اخباری در 26 شهریور تکذیب شد؟ از بنزین 80 هزار تومانی تا ادعای عجیب درباره سدها
نورویدیو | خیابان ایران را جناحی نکنیم
وزیر میراث فرهنگی: استاد شهریار نماد انسجام و وفاق ملی ایران است
لفاظی انتخاباتی ترامپ: آیا ترامپ به دنبال جنگ با ایران است؟
ابن‌الرضا: ثمرات دکترین دفاعی شهید شمخانی امروز در جنگ مقابل آمریکا و اسرائیل دیده می‌شود
سرشماری 1405 چگونه انجام می‌شود؟ جزئیات طرح جدید مرکز آمار ایران
هرمز، پکن و تهران؛ چرا معادلات منطقه تغییر کرده‌ است؟
نرخ‌های جدید مالیات دخانیات در 1405 اعلام شد ؛ هر نخ سیگار خارجی 20.000 ریال
خطر سقوط سنگ در جاده‌های مازندران؛ آسمان مازندران از شنبه طوفانی می‌شود
پایان وقفه در بزرگترین پروژه آبی؛ آب‌شیرین‌کن چابهار به مدار برگشت
شوک به بدنسازی ایران؛ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد
رهبر انصارالله یمن: جنایات عربستان سیاستی هدفمند برای نسل‌کشی ملت یمن است
وقوع حادثه دریایی برای یک نفتکش در شرق عدن یمن
نوراینفو | 75 درصد تخلفات کامیون ها در تهران شبانه است
ترافیک سنگین در خروجی‌های پایتخت و مسیرهای شمال کشور
پیروزی مقتدرانه دختران فوتبالیست ایران؛ برد قاطع 4 بر صفر برابر تاجیکستان
پیام بسیج در دویستمین شب ایستادگی: تا تحقق کامل آرمان‌ها در میدان می‌مانیم
ایران عضویت آمریکا در شورای حکام را مغایر اساسنامه آژانس دانست
اعتراض سفارت ایران در آلمان به «رویکرد دوگانه» غرب در قبال حقوق بشر
نظرسنجی جدید درباره ترامپ؛ محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
تزریق واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور؛ اولویت‌بندی برای گروه‌های پرخطر
وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به ایران منتقل کردیم
وزارت خارجه سفیر آلمان را احضار کرد؛ اعتراض ایران به مواضع برلین
آجورلو: آمریکا به شروط تهران عمل کند تا تفاهم عمان- ایران درباره تنگه هرمز اجرایی شود
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ انهدام پهپاد MQ-9 آمریکا در قشم و تحرکات دیپلماتیک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 27 شهریور؛ قیمت طلا صعودی می شود؟
جدول قطعی برق استان کرمانشاه فردا جمعه 27 شهریور+ زمان‌بندی خاموشی شهرهای استان
روسیه و چین قطعنامه ضدایرانی آمریکا را وتو کردند؛ شکست واشنگتن در شورای امنیت
سازمان ملل: حمله آمریکا به مدرسه میناب و لامرد مصداق جنایت جنگی است
سندرز سناتور آمریکایی، خواستار توقف انتقال بمب‌های سنگین به اسرائیل شد
نخست‌وزیر سوئد پس از شکست انتخاباتی استعفا داد
پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 27 شهریور 1405 ؛ دلار سقوط می‌کند؟
اظهارات جنجالی کاتس درباره اردوغان، حماس و ادامه جنگ در منطقه
مأموران خاطی در تبریز بازداشت شدند؛ قوه قضاییه وارد پرونده شد