نورنیوز-گروه حوادث: بقـایای یک فرد مجهولالهویه به همراه تعدادی وسایل شخصی در ارتفاعات منطقه بندیخچال شمیرانات کشف شد و بررسیهای تخصصی برای تعیین هویت و علت مرگ آغاز شده است.
طبق اعلام کمیته جستوجو و نجات هیأت کوهنوردی استان تهران، صبح پنجشنبه ۱۵ مرداد، یکی از مدرسان کوهپیمایی هنگام برگزاری یک دوره آموزشی در منطقه بندیخچال، متوجه وجود بقایای انسانی در شکاف میان دو تختهسنگ شد.
حضور امدادگران هلال احمر در محل کشف بقایا
پس از اعلام موضوع به نیروهای امدادی، تیمهای هلالاحمر در محل حضور پیدا کردند و بررسیهای اولیه را انجام دادند.
در جریان این بررسیها مشخص شد بقایای کشفشده متعلق به فردی مجهولالهویه است و تعدادی از وسایل شخصی نیز در کنار آن قرار داشت.
انتقال بقایا به پزشکی قانونی
پس از حضور عوامل تشخیص هویت و انجام اقدامات لازم برای مستندسازی صحنه، بقایای انسانی با دستور مقام قضایی برای بررسیهای تخصصی به پزشکی قانونی منتقل شد.
پزشکی قانونی قرار است با انجام آزمایشها و بررسیهای لازم، اطلاعات دقیقتری درباره هویت فرد، زمان تقریبی مرگ و علت فوت ارائه کند.
هویت فرد کشفشده هنوز مشخص نیست
بر اساس اعلام مراجع مسئول، تاکنون اطلاعات رسمی درباره هویت این فرد، نحوه مرگ و مدت زمان باقی ماندن بقایا در محل منتشر نشده است.
نتیجه نهایی پس از تکمیل تحقیقات قضایی و اعلام نظر پزشکی قانونی منتشر خواهد شد.