×
اجتماعی
شناسه خبر : 336547
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/05/14 ساعت 19:33
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی

آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی

سردار احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه فراجا، با اعلام خروج بیش از 3 میلیون و 316 هزار زائر از مرزهای کشور تا 13 مرداد، از آغاز موج بازگشت و ثبت 24 تلفات در سوانح رانندگی خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: با آغاز موج اصلی بازگشت زائران اربعین حسینی، محورهای مواصلاتی استان‌های مرزی کشور وارد مرحله جدیدی از مدیریت ترافیکی شده‌اند. رصد لحظه‌ای ترددها، پایش وضعیت مرزهای ورودی و کنترل مسیرهای بازگشت زائران، مهم‌ترین محورهای عملیاتی پلیس راه راهور فراجا در روزهای پیش‌رو است؛ روزهایی که حجم قابل توجهی از زائران پس از حضور در مراسم اربعین، در مسیر بازگشت به کشور قرار دارند.

سردار احمد کرمی اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت تردد زائران اربعین حسینی اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر، برابر با ۲۵ تیرماه، تا پایان روز ۱۳ مرداد، حدود ۳ میلیون و ۳۱۶ هزار نفر از مرزهای کشور به سمت کشور عراق خارج شده‌اند.

وی افزود: مرز مهران با سهم حدود ۴۴ درصدی از خروج زائران، همچنان پرترددترین مرز خروجی کشور محسوب می‌شود. همچنین در روز ۱۳ مرداد حدود ۴۰ هزار نفر از مرزهای کشور خارج شده‌اند و بیشترین میزان خروج زائران در روز ۶ مرداد با ثبت حدود ۳۹۷ هزار نفر رقم خورده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در بخش بازگشت زائران، تاکنون حدود ۲ میلیون و ۶۳۳ هزار نفر از کشور عراق وارد ایران شده‌اند. در روز ۱۳ مرداد نیز حدود ۳۴۱ هزار نفر از مرزهای ورودی وارد کشور شده‌اند و بیشترین حجم بازگشت در روز ۹ مرداد با ثبت حدود ۳۶۲ هزار نفر به ثبت رسیده است.

سردار کرمی اسد با اشاره به وضعیت حضور زائران در کشور عراق گفت: بر اساس آخرین برآوردها، حدود ۶۰۰ هزار زائر همچنان در عراق حضور دارند.

وی درباره سهم مرزهای ورودی اظهار کرد: مرز مهران با بیش از ۵۶ درصد، بیشترین سهم بازگشت زائران را به خود اختصاص داده است. پس از آن مرز شلمچه با ۲۴ درصد قرار دارد و سایر مرزها نیز سهم باقی‌مانده ترددها را پوشش می‌دهند. سهم سفرهای هوایی نیز حدود ۲ درصد اعلام شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به داده‌های پایش تردد موبایلی گفت: در مسیر رفت، ۹۲ درصد زائران از مرزهای زمینی و ۸ درصد از مسیرهای هوایی وارد عراق شده‌اند. در مسیر بازگشت نیز ۹۵ درصد ترددها از طریق مرزهای زمینی و ۵ درصد از طریق مسیر هوایی انجام شده است.

وی افزود: بررسی رفتار ترافیکی زائران نشان می‌دهد در مرز مهران بیشترین حجم تردد بین ساعات ۸ تا ۱۱ صبح، در مرز شلمچه بین ساعات ۱۹ تا ۲۳ و در مرزهای چذابه و خسروی بین ساعات ۱۷ تا ۲۲ ثبت شده است.

سردار کرمی اسد درباره وضعیت تردد در استان‌های مرزی اظهار کرد: استان‌های ایلام، کرمانشاه، خوزستان، کردستان و آذربایجان غربی همچنان در کانون ترددهای اربعینی قرار دارند و تمامی ظرفیت‌های پلیس برای مدیریت ترافیک، روان‌سازی مسیرها و تأمین ایمنی سفرها در این استان‌ها به کار گرفته شده است.

وی ادامه داد: در استان‌های مرزی، بیشترین میزان افزایش تردد در آذربایجان غربی و کرمانشاه ثبت شده و استان‌های ایلام، کردستان و خوزستان نیز همچنان تحت پایش ویژه ترافیکی قرار دارند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره وضعیت خودروهای مستقر در مناطق مرزی گفت: بیشترین میزان انباشت خودرو مربوط به استان ایلام با ۲۹,۷۵۱ وسیله نقلیه بوده است و روند خروج خودروها از محدوده‌های مرزی به‌صورت مستمر در حال انجام است.

وی افزود: در محدوده مرزها تاکنون حدود یک میلیون تردد خودرو ثبت شده که بخش عمده آن مربوط به سواری و وانت بوده است. همچنین وضعیت ورود و خروج ناوگان اتوبوسی در مرزها و پارکینگ‌های پیش‌بینی‌شده به‌صورت لحظه‌ای رصد می‌شود.

سردار کرمی اسد درباره وضعیت پارکینگ شهید رئیسی در مرز مهران گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۱۰,۷۳۵ دستگاه اتوبوس وارد این پارکینگ شده و ۱۰,۱۶۴ دستگاه نیز خارج شده‌اند. طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ورود یکهزار و ۸۶۳ دستگاه و خروج یکهزار و ۷۳۷ دستگاه اتوبوس ثبت شده است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت سوانح رانندگی زائران اربعین خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۴ زائر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند و ۱۵۴ نفر نیز مصدوم شده‌اند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با تأکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی در موج بازگشت زائران گفت: مدیریت زمان سفر، پرهیز از خستگی و خواب‌آلودگی، رعایت سرعت مطمئنه و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی، مهم‌ترین عوامل برای بازگشت ایمن زائران خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
شرایط بازگشایی تنگه هرمز
قسمت اول گفت‌وگوی صریح رئیس‌جمهور بعد از خبر 22 پخش می‌شود
دستگیری باند سرقت پراید با اعتراف به 30 فقره سرقت
واکنش«بی‌بی» به نشست امان؛ مخالفت با تشکیل کشور فلسطین
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است
تاکید وزیر خارجه قطر بر لزوم اجرای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا
تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ یک شهید و 11 زخمی
ایتالیا به ایران درباره تنگه هرمز پیام داد
لغو بخشی از تجریم‌های مرتبط با ایران
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
عالیشاه شاگرد مهدی رحمتی شد
محکومیت شدید اقدامات صهیونیست‌ها از سوی اسلام‌آباد
درخواست حماس از آمریکا برای اجرای کامل نقشه راه آتش‌بس
پوتین فرمانده نیروهای جدید سامانه‌های بدون سرنشین را تعیین کرد
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب