×
سیاسی
شناسه خبر : 336462
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/05/14 ساعت 14:40
رئیس‌جمهور: از هر تصمیم رهبران فلسطینی در مذاکرات حمایت می‌کنیم

رئیس‌جمهور: از هر تصمیم رهبران فلسطینی در مذاکرات حمایت می‌کنیم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در گفت‌وگوی تلفنی با خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، ضمن تبریک انتصاب وی، بر تداوم حمایت جمهوری اسلامی ایران از ملت فلسطین، وحدت کشورهای اسلامی و پشتیبانی از تصمیمات رهبران فلسطینی در مذاکرات تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی تلفنی با خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ضمن تبریک انتصاب وی به این مسئولیت، ابراز امیدواری کرد که پذیرش این مسئولیت با توفیق الهی، منشأ خدمت به ملت فلسطین و مردم مقاوم غزه و زمینه‌ساز عزت و سربلندی هرچه بیشتر آنان باشد.

رئیس‌جمهور در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فلسطین، به‌ویژه در ایام سالگرد شهادت اسماعیل هنیه، این ضایعه را تسلیت گفت و با اشاره به شهادت وی در جریان سفر به جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را جنایتی ناجوانمردانه از سوی رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

پزشکیان با تجلیل از صبر، استقامت و مقاومت مردم فلسطین در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که قلب و روح ملت و مسئولان جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم مظلوم فلسطین است و جمهوری اسلامی ایران تا حد ممکن از ملت فلسطین حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

رئیس‌جمهور همچنین از نقش و مدیریت خلیل الحیه در ایجاد هماهنگی میان گروه‌های فلسطینی قدردانی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران از هر تدبیر، ابتکار و تصمیمی که رهبران فلسطینی در روند مذاکرات اتخاذ کنند، حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه خاک جمهوری اسلامی ایران و شرایط منطقه، تصریح کرد: برغم این مشکلات، مسئله فلسطین همچنان جایگاه محوری خود را در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران حفظ کرده و از نگاه مسئولان، سیاستگذاران و رهبر جمهوری اسلامی ایران دور نمانده است و همچنان مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود.

پزشکیان ضمن آرزوی سلامتی، عزت و پیروزی برای ملت فلسطین، بر تداوم حمایت جمهوری اسلامی ایران از مردم فلسطین تأکید کرد و اظهار داشت: ایران از هیچ تلاشی برای کمک به ملت فلسطین دریغ نخواهد کرد.

رئیس جمهور همچنین خواستار تقویت وحدت، انسجام و همگرایی میان کشورهای اسلامی برای دفاع از منافع امت اسلامی شد.

پزشکیان در بخش دیگری از این گفت‌وگو، با درخواست ابلاغ سلام خود به سایر مجاهدان و مسئولان فلسطینی، اظهار داشت: وحدت و همبستگی کشورهای اسلامی می‌تواند زمینه غلبه حق بر باطل را فراهم کند.

رئیس جمهور تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره حامی ملت مظلوم، مقاوم و قهرمان فلسطین بوده و خواهد بود و تلاش خواهد کرد با گسترش همکاری‌ها با کشورهای اسلامی، اختلافات موجود کاهش یافته و امت اسلامی در برابر دشمنان به وحدت و انسجام بیشتری دست یابد.

در این گفت‌وگوی تلفنی خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز با گرامیداشت یاد شهید اسماعیل هنیه، شهادت وی در جمهوری اسلامی ایران را نمادی از وحدت خون، سرنوشت، رویکرد و مواضع مشترک امت اسلامی در قبال مسئله فلسطین دانست.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با اشاره به همزمانی آغاز مسئولیت دکتر پزشکیان در مقام ریاست جمهوری با شهادت اسماعیل هنیه، از مدیریت جمهوری اسلامی ایران در مقاطع مختلف و عبور از شرایط حساس منطقه‌ای تجلیل کرد و این روند را نشانه مدیریت مسئولان دولت جمهوری اسلامی در مواجهه با چالش‌ها و تحولات منطقه‌ای توصیف کرد.

الحیه با اشاره به تحولات اخیر منطقه و حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را عامل اصلی بی‌ثباتی و تهدید امنیت منطقه دانست و تاکید کرد که این رژیم، با وجود حمایت‌های آمریکا، در مسیر افول قرار دارد.

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین با تمجید از ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدها، اظهار داشت که ایران توانسته معادلات جدیدی در منطقه ایجاد کند و ابراز اطمینان کرد جمهوری اسلامی ایران در ادامه نیز به دستاوردهای خود دست خواهد یافت، دستاوردهایی که به سود ایران، منطقه و جهان اسلام خواهد بود.

خلیل الحیه همچنین با ابراز امیدواری نسبت به آینده محور مقاومت، تأکید کرد که این جریان در کشورهای مختلف منطقه در نهایت به اهداف و آرمان‌های خود دست خواهد یافت.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با اشاره به ادامه جنگ در غزه و وضعیت کرانه باختری، قدس و مسجدالاقصی، از استمرار حمایت جمهوری اسلامی ایران از ملت فلسطین قدردانی کرد و گفت: مردم فلسطین با وجود تداوم حملات و فشارها، بر آرمان‌های خود و خون شهدای فلسطین پایبند خواهند ماند.

الحیه در ادامه با اشاره به روند مذاکرات سیاسی، اظهار داشت که جنبش حماس این مذاکرات را با مشارکت و هماهنگی سایر گروه‌های فلسطینی دنبال می‌کند و همان‌گونه که در میدان نبرد ایستادگی کرده است، در عرصه دیپلماسی نیز اجازه نخواهد داد رژیم صهیونیستی به اهدافی دست یابد که در میدان جنگ به آن نرسیده است.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین خواستار بهره‌گیری از تجربیات جمهوری اسلامی ایران و مسئولان ایرانی در روند مذاکرات، در راستای تأمین منافع ملت فلسطین شد و ابراز امیدواری کرد تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک نیز در کنار مقاومت میدانی به تحقق اهداف ملت فلسطین منجر شود.

خلیل الحیه با اشاره به عملیات طوفان الاقصی، ابراز امیدواری کرد پایان این روند با آزادی فلسطین و قدس شریف همراه باشد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین با گرامیداشت یاد رهبران و فرماندهان شهید محور مقاومت، بر تداوم همکاری و همگرایی میان جریان‌های همسو تأکید کرد و گفت که در چارچوب مسئولیت‌های خود برای تقویت وحدت امت اسلامی تلاش خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک با رئیس‌جمهور کشورمان دیدار کند.


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب
تاکید بغداد و ریاض بر جلوگیری از استفاده از خاک عراق علیه کشورهای همسایه
انفجار جایگاه سی‌ان‌جی هنگام سوخت‌گیری با 1 کشته و 3 مصدوم
گام نهایی آنکارا؛ لایحه انحلال حزب کارگران کردستان به پارلمان ترکیه رفت
اختلال در پروازهای آمریکا و اروپا بر اثر موج بی‌سابقه گرما
پشت پرده مصرف بالای برق؛ 5492 دستگاه ماینر جمع‌آوری شد
راهکارهای افزایش سهمیه بورسیه‌های تحصیلی میان ایران و تاجیکستان
هشدار وزارت بهداشت درباره ورود سگ و حیوانات خانگی به رستوران‌ها
آخرین آمار تردد اربعین؛ نیم‌میلیون زائر هنوز در عراق هستند
صاعقه وسط مسابقه فوتبال؛ پایان تلخ برای یک بازیکن جوان
فرصت ویژه برای دانش‌آموزان غایب امتحانات نهایی
انفجار مرگبار در جنوب لبنان؛ 9 اسرائیلی کشته و زخمی شدند
حادثه خونین در محور اهواز–شوش؛ 8 نفر کشته و مصدوم شدند
نزاع خانوادگی بر سر ارثیه، جان همسایه را گرفت
پیش بینی قیمت دلار فردا 15 مرداد/ سناریوی صعودی یا تثبیت در انتظار بازار؟
آخرین قیمت دلار آمریکا امروز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
دلیل افزایش قابل توجه قیمت برق چیست؟
بازیگر جوان سینما به خاک سپرده شد؛ آخرین سکانس زندگی مریم همتیان
دلیل افزایش 3 تا 4 برابری قبض برق اعلام شد
جزییات جدید از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 14 مرداد
پایان سرقت‌های سریالی زن سارق در کرمان؛ سرقت با کلت قلابی
پایان زندگی هنری یکی از ستون‌های تئاتر بریتانیا
رئیس‌جمهور: از هر تصمیم رهبران فلسطینی در مذاکرات حمایت می‌کنیم
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا پنجشنبه 15 مرداد ؛ باد شدید و رگبار در راه است
قبض‌های آب و برق در شوک تابستانی/ چرا هزینه مصرف خانوارها 3 تا 4 برابر شد؟
خبر مهم برای زائران اربعین؛ تکلیف دینارهای باقی‌مانده مشخص شد
قیمت نقره امروز 14 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
رمز گشایی از آدرس غلط واشنگتن درباره مذاکرات هرمز
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا پنجشنبه 15 مرداد
پشت پرده یک پرونده بزرگ مهاجرتی؛ 300 شاکی و میلیاردها تومان کلاهبرداری