×
اقتصادی
شناسه خبر : 336375
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/05/14 ساعت 08:29
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 14 مرداد 1405/ ریزش 40 میلیونی پژو 207 / جدول قیمت ها

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 14 مرداد 1405/ ریزش 40 میلیونی پژو 207 / جدول قیمت ها

قیمت خودرو امروز 14 مرداد 1405 در حالی اعلام شد که بازار همچنان در رکود معاملاتی قرار دارد. کاهش قیمت برخی خودروهای داخلی، افزایش نرخ تعدادی از خودروهای مونتاژی و ثبات نسبی نرخ ارز، مهم‌ترین ویژگی معاملات امروز بازار خودرو بود.

نورنیوز- گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 14 مرداد 1405 در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان درگیر رکود معاملاتی و انتظار برای روشن‌تر شدن چشم‌انداز سیاسی و اقتصادی است. ثبات نسبی نرخ ارز در محدوده‌های فعلی از شدت نوسانات قیمتی کاسته و باعث شده برآیند معاملات بیشتر به سمت نوسانات محدود و پراکنده متمایل باشد. در این میان، ضعف تقاضای مصرفی و احتیاط خریداران همچنان مهم‌ترین ویژگی بازار خودرو به شمار می‌رود.

در شرایط کنونی، بازار خودرو همچنان بیش از آن‌که از متغیرهای درونی صنعت تاثیر بپذیرد، به انتظارات تورمی و تحولات سیاسی واکنش نشان می‌دهد. تا زمانی که چشم‌انداز این متغیرها شفاف‌تر نشود، انتظار می‌رود رکود معاملاتی ادامه یابد و قیمت‌ها نیز در اغلب بخش‌های بازار با نوسانات محدود و پراکنده همراه باشند.

قیمت خودروهای داخلی

پژو 207 اتوماتیک نسبت به روز گذشته 40 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 480 میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، دنا پلاس MT6 (رینگ فولادی) کاهش بهای 28 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص 2 میلیارد و 20 میلیون تومان ایستاد.

اطلس S در مقایسه با روز معاملاتی پیشین 30 میلیون تومان ارزان شد و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 310 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، شاهین اتوماتیک پلاس رشد بهای 22 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی 2 میلیارد و 660 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

اکستریم SX افزایش بهای 160 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص 6 میلیارد و 50 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، پیکاپ فوتون (اتوماتیک) افت بهای 70 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ پنج میلیارد و 750 میلیون تومان معامله شود.

لوکانو L7 کاهش بهای 100 میلیون تومانی را تجربه کرد تا در روز جاری با نرخ 6 میلیارد و 600 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از سوی دیگر، لوکانو L8 نسبت به روز گذشته 60 میلیون تومان گران شد تا با بهای 9 میلیارد و 330 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود.

جک J4 نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 440 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی ایگل افزایش بهای 20 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 2 میلیارد و 385 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو عرضه شود.

خارجی


اخبار مرتبط
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
پنج‌شنبه 1405/05/15 ساعت 09:48
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت خودرو امروز 15 مرداد 1405 با کاهش نسبی در برخی مدل‌های داخلی و مونتاژی همراه شد. کاهش ریسک‌های سیاسی و افزایش امیدواری به روند دیپلماسی، انتظارات تورمی را کاهش داده و بازار را به سمت اصلاح محدود قیمت‌ها سوق داده است.
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 + جدول کامل بازار و کارخانه
چهارشنبه 1405/05/14 ساعت 09:24
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 + جدول کامل بازار و کارخانه
جدول قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 منتشر شد. بررسی نرخ‌های بازار و کارخانه نشان می‌دهد اختلاف قیمت در برخی مدل‌ها همچنان قابل توجه است و خودروهایی مانند شاهین، اطلس، کوییک و ساینا با فاصله چشمگیری میان بازار آزاد و نمایندگی معامله می‌شوند.
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 14 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
چهارشنبه 1405/05/14 ساعت 08:48
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 14 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
جدول قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 منتشر شد. بررسی نرخ‌های بازار و کارخانه نشان می‌دهد اختلاف قیمت در برخی مدل‌های پرتقاضا همچنان قابل توجه است و خودروهایی مانند پژو 207، دنا، تارا و ری‌را با قیمت‌های متفاوتی معامله می‌شوند.
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت ها
دوشنبه 1405/05/12 ساعت 10:24
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 + جدول کامل قیمت ها
قیمت محصولات ایران خودرو امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 در بازار و نمایندگی اعلام شد؛ جدول جدید نرخ خودروهای این شرکت را می‌توانید مشاهده کنید.
نظرات

آخرین اخبار
تیراندازی نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
باد شدید در تهران؛ احتمال گردوخاک در جنوب و غرب استان
دستگیری 255 سارق و مالخر در تهران
نورنما | ابعاد تازه‌ای از زلزله شدیدی که چند روز قبل کلمبیا را لرزاند
تمجید آسیایی‌ها از پرچم‌داری زهرا کیانی در ناگویا
حبس ابد برای یک عراقی به اتهام ترویج افکار صهیونیستی
توئیت احدیان درباره موضع دبیر جدید شعام و شروط تفاهم‌نامه
سبزپوشی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 6.2 میلیون واحد شد
طرح مقابله با نفوذ دوباره به کمیسیون امنیت ملی رفت
کشف تغییرات بیولوژیکی آتش‌نشانان پس از مهار آتش
سرلشکر رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
چند ماه پلاک‌های فک‌ شده در انبار نگهداری می‌شوند؟
جنگ؛ نقطه عطف شکست راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
قیمت میوه و تره بار امروز 3 شهریور اعلام شد+ جدول
تحریم ایران یعنی انزوای بیشتر آمریکا
زمان انتخاب مدیرعامل استقلال مشخص شد/ رقابت سه‌نفره برای نشستن روی صندلی ریاست
انتقال پیام آمریکا به ایران از طریق فرمانده ارتش پاکستان
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی 7 برابر شد
تصمیم جدید بانک مرکزی برای خرید اسکناس ارز
زلزله مرگبار ونزوئلا؛ شمار قربانیان به 6509 نفر رسید
هشدار قاطع ارتش به گروهک‌های تکفیری و معاند در آن‌سوی مرزها
محدودیت در تجارت غذا و دارو با ایران نقض حقوق بشر است
جبلی: نمی‌دانم در صداوسیما می‌مانم یا نه
دریادار بمانی: راه شهدای «دنا» را ادامه می‌دهیم
پرونده ناآرامی‌های اسفند؛ اخراج شش دانشجو و معرفی 236 دانشجو به شورای انضباطی
ایران چگونه حافظه شکست را به قدرت تبدیل کرد؟
رکوردشکنی توزیع بنزین در تهران؛ چرا برخی جایگاه‌ها تعطیل شدند؟
ابطحی: دیدگاه رهبران انقلاب، سپردن جامعه به جریان افراطی نبود+فیلم
پزشکیان: هیچ محدودیتی برای حمایت از تولید پنل خورشیدی نداریم
130 همت گردش مالی مشکوک؛ 70 دانه‌درشت بازار ارز و طلا شناسایی شدند
بنگلادش خواستار پیوستن به «توافق مکه» شد
ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران؛ جزئیات وضعیت راه‌ها
اقامت سفیر ایران در بیروت 6 ماه تمدید شد
دیبالا برای قهرمانی برگشت؛ رم با 4 گل خط‌ونشان کشید
جنگ اقتصادی ترامپ؛ آمریکا چگونه به پسادلار‌ شتاب می دهد؟
آخرین خبر از اصلاح حقوق بازنشستگان؛ دریافتی بازنشستگان به 90 درصد حقوق شاغلی می‌رسد؟
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز سه شنبه
«اسپایدرمن» در یک قدمی کنار زدن «تایتانیک»
وزیر آموزش و پرورش: مدارس از اول مهر حضوری است
جزئیات برگزاری آزمون زبان وزارت علوم
حمله تند سیاستمدار اسرائیلی به همسر نتانیاهو
نور کلاس تا بوفه؛ بازرسی جدید مدارس از نیمه شهریور
صعود مقتدرانه دختران ایران به جمع 8 تیم آسیا
آتش‌سوزی در مجتمع 49 واحدی مشهد؛ 9 نفر نجات یافتند
خیابانی در تهران به نام اکبر عبدی نامگذاری شد
اقتصاد عمان زیر سایه جنگ؛ کاهش گردشگری و افزایش هزینه‌ها
ضرورت ایستادگی مسلمانان در برابر رژیم جنایتکار صهیونی
تأکید پکن بر همکاری با تهران
احضار سفیر آمریکا در ترکیه به واشنگتن!
نورنما | پرواز دیدنی کفشدوزک