×
اجتماعی
شناسه خبر : 336100
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/05/12 ساعت 19:05
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام

حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در سفر به مرز مهران با قدردانی از خدمت‌رسانی مردم ایلام به زائران، بر حمایت دولت از اقتصاد اربعین، توسعه مرز چیلات و تقویت زیرساخت‌های اربعین برای تسهیل تردد زائران تأکید کرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی:  فاطمه مهاجرانی روز دوشنبه در نشست ستاد ویژه اربعین استان ایلام که در مرز مهران برگزار شد، اظهار کرد: مردم مهران از کودک دو ساله تا زنان و مردانی که با عشق و نذر برای خدمت به زائران در مرز حضور می‌یابند عاشقانه خدمت می‌کنند و شایسته بهترین قدردانی‌ها هستند.

وی افزود: مهران و کربلا به شکلی ویژه با یکدیگر پیوند دارند و آزادسازی مهران در عملیات کربلای یک نیز بی‌ارتباط با این پیوند معنوی نیست، توجه مردم به مرز مهران حاصل کوشندگی همه مسئولان و خادمان اربعین است و بدون تردید عنایت الهی نیز در این مسیر وجود دارد.

سخنگوی دولت بیان کرد: برگزاری باشکوه مراسم اربعین نتیجه کار جمعی همه نیروها از سربازانی که در مرز خدمت می‌کنند تا مردم و مسئولانی است که در ستاد اربعین فعالیت دارند و همه آنان در این موفقیت سهیم هستند.

وی ادامه داد: امسال برخی تلاش کردند مردم را از حضور در راهپیمایی اربعین بازدارند اما میزان استقبال مردم نشان داد عشق و ارادت آنان به اهل بیت(ع) همچنان پابرجا است.

مهاجرانی یادآور شد: تلاش‌های استاندار ایلام برای گشایش مرز چیلات جای قدردانی دارد، همه مرزهای ایلام متعلق به مردم این استان است و هر اندازه اقتصاد اربعین بتواند گشایشی در زندگی مردم ایجاد کند دولت از آن حمایت خواهد کرد.

وی بیان کرد: نظارت یکی از مطالبات مردم است و باید وفاق و همکاری موجود برای برگزاری مراسم اربعین در موضوع‌های دیگر از جمله مدیریت مصرف انرژی نیز ادامه پیدا کند.

سخنگوی دولت افزود: از اصحاب رسانه که از ساعات ابتدایی روز در مرز مهران حضور داشتند و روند خدمت‌رسانی به زائران اربعین را پوشش دادند، قدردانی می‌کنم و امیدوارم اطلاع‌رسانی دقیق و مسئولانه آنان به انعکاس تلاش‌های مردم و مسئولان و معرفی ظرفیت‌های مرز مهران کمک کند.

فاطمه مهاجرانی صبح دوشنبه (۱۲ مرداد) برای پایش و ارزیابی دقیق زیرساخت‌ها و روند خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی در رأس هیأتی با استقبال احمد کرمی استاندار وارد ایلام شد.

سفر سخنگوی دولت به ایلام با محور بازدید میدانی از مرزهای چیلات دهلران و مهران، بررسی روند تردد زائران اربعین، ارزیابی خدمات ارائه‌ شده به زائران و شرکت در نشست‌های مرتبط با هماهنگی و پشتیبانی از عملیات اربعین انجام می‌شود.

مهاجرانی اربعین سال گذشته نیز برای بررسی وضعیت مرزها و روند آماده‌سازی زیرساخت‌های این آیین به ایلام و گذرگاه مرزی مهران سفر کرده بود. وی پیش از ظهر دوشنبه در سفر به شهرستان دهلران و بازدید از گذرگاه مرزی چیلات از مهر گذرگاه این مرز رونمایی کرد.

استان ایلام گرانیگاه اصلی سفرهای اربعین به شمار می‌رود و سالانه بیش از ۶۰ درصد از زائران، این مسیر را برای رسیدن به عتبات عالیات برمی‌گزینند.


نظرات

آخرین اخبار
افتخار تاریخی هاکی ایران؛ مدال برنز گردن‌آویز دانش‌آموز اصفهانی
آخرین رایزنی ترکیه و کویت درباره امنیت منطقه
واکنش اتحادیه عرب به حملات وحشیانه رژیم صهیونی
دعوت از عراقچی برای حضور در پاکستان در اولین فرصت ممکن
آمادگی سپاه برای برخورد با هرگونه خطای محاسباتی دشمنان
فرستادگان شورای صلح از نتانیاهو خواستند جنگ غزه را متوقف کند
تمدید قرارداد تاریخی پوچتینو با تیم ملی فوتبال آمریکا
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام
هاآرتص: ترامپ از جنگ تمام‌عیار با ایران هراس دارد
نورنما | اربعین یعنی تمام جاده ها به یک نام ختم می شوند؛ حسین(ع)
قدردانی رئیس دفتر سیاسی حماس از مواضع ایران در قبال فلسطین
وزیر نیرو: رفع ناترازی برق بدون همراهی مردم ممکن نیست
بحران گاز اروپا وارد مرحله جدید شد؛ نقش تنگه هرمز در تشدید کمبود انرژی
آمریکا در پی کاهش وابستگی به چین برای تولید سلاح
جزئیات نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران و شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
آخرین اخبار تنگه هرمز؛ تکذیب مذاکرات با آمریکا و تایید رایزنی با عمان
آلبالو هم تنظیم بازاری شد!
نقشه راه تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح
استقبال جوانان از خدمت داوطلبانه نظامی در بلژیک
درگذشت یک هنرمند پیشکسوت دیگر
اذعان الجزیره به کنترل کامل تنگه هرمز از سوی ایران
20 ستاره فوتبال ایران که هنوز تیم ندارند؛ بمب‌های نقل‌وانتقالات در انتظار
نورویدئو | قمار بزرگ ؛ چرا ترامپ ماشه را نکشید ؟
آخرین وضعیت جاده‌های شمال+محدودیت‌های ترافیکی
رونمایی شبکه شاد از سامانه «خادم» برای خدمت‌رسانی دانش‌آموزان در اربعین
محسن چاوشی با «چهل روز» به استقبال اربعین رفت + لینک دانلود
نگرانی متحدان آمریکا از باخت راهبردی واشنگتن
رکوردشکنی آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا در 2026؛ تشدید بحران اقلیمی
نیمکت تیم ملی در انتظار تصمیم بزرگ؛ یحیی گزینه اول جانشینی قلعه نویی
آخرین وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب
فرار نخبگان، اقتصاد و امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
دلیل آسیب‌پذیری جنگنده‌های پیشرفته آمریکا در جنگ فرسایشی
خبر فوری از تعطیلی ادارات و بانک های قم چهارشنبه 14 مرداد 1405
آغاز رسمی فاز دوم پزشکی خانواده
قطعی برق خوزستان فردا سه شنبه 13 مرداد 1405
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ
اسرائیل خواب خلع سلاح مقاومت را هم نخواهد دید
بحران در فیفا؛ اینفانتینو برای حفظ ریاست به کاخ سفید رفت
جزییات تعطیلی ادارات و بانک های کرمانشاه در روز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
گفت‌وگوی صریح پزشکیان با مردم به‌زودی پخش و منتشر می‌شود
سند جدید درباره طرح کوچ فلسطینیان غزه
افتتاح پالایشگاه جدید بنزین تا پایان سال
آخرین وضعیت سدهای کشور؛ 40 درصد سدها خالی‌اند
وزنه‌برداری جهان با اوزان تازه آغاز شد
قربانی اصلی جنگ‌افروزی ترامپ کشورهای خلیج فارس هستند
بورس تهران در مسیر صعود؛ ورود 5.8 هزار میلیارد تومان پول حقیقی به بازار
دستگیری زوج قاچاقچی مواد مخدر با 18 کیلو حشیش