×
سیاسی
شناسه خبر : 335990
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/05/12 ساعت 10:24
مهاجرانی: ایران با همبستگی ملی از بحران جنگ عبور کرد

مهاجرانی: ایران با همبستگی ملی از بحران جنگ عبور کرد

سخنگوی دولت با اشاره به نقش مردم، نیروهای مسلح و بخش خصوصی در دوران جنگ گفت: همبستگی ملی باعث شد کشور با وجود فشارها، بدون کمبود کالا از بحران عبور کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی روز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام اظهار کرد: در روزهای جنگ تحمیلی مردم ایران مسئولانه در کنار دولت و نیروهای مسلح ایستادند.

وی افزود: دولت مردمی، امامان جمعه، نیروهای مسلح و بخش خصوصی در این بازه زمانی نقش مهمی در گذر از روزهای سخت جنگ ایفا کردند.

سخنگوی دولت به پایداری بازارها اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی چرخه تولید کشور را استوار نگه داشت و اجازه نداد فشارهای دشمن، روند عرضه کالا را دچار اختلال کند.

مهاجرانی ادامه داد: با وجود فشارهای همه‌جانبه دشمنان، هیچ کالایی در فروشگاه‌های کشور پهناور و عزیزمان ایران اسلامی، دچار کمبود نشد و این کامیابی با همت ملت ایران به دست آمد.

وی تاکید کرد که با تدبیر مسئولان، همراهی مردم و یاری پروردگار، بحران‌ها به خوبی مدیریت شد و همه کوشش‌ها به آرامش انجامید.

78
 

سخنگوی دولت چهاردهم به چالش‌های پیش‌رو نیز گریزی زد و گفت: حفظ انسجام در شرایط کنونی اهمیت بسیاری دارد چرا که کشور در بخش انرژی با ناترازی روبه‌رو است و آسیب‌های برآمده از جنگ نیز این شرایط را دشوارتر کرده است.

مهاجرانی یادآور شد: مدیریت مصرف تنها یک مساله اقتصادی نیست و با فرهنگ عمومی جامعه پیوند خورده است و همه نخبگان و امامان جمعه باید مردم را به مصرف درست فراخوانند.

وی در ادامه از سفارش‌های رهبر معظم انقلاب مبنی بر پشتیبانی از دولت سخن گفت و افزود: انتظار می‌رود همه مسئولان در مسیر خدمت به مردم با دولت همراه باشند که در این میان همراهی نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار ایلام شایسته قدردانی است.

سخنگوی دولت همچنین کوشش‌های امام جمعه ایلام در زمینه‌های فرهنگی را ستود و گفت: مسائل فرهنگی اهمیت بالایی دارد و پویایی این بخش نیازمند همکاری همه نهادها است.

58
 

فاطمه مهاجرانی صبح دوشنبه (۱۲ مرداد) برای پایش و ارزیابی دقیق زیرساخت‌ها و روند خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی در رأس هیأتی با استقبال احمد کرمی استاندار وارد ایلام شد.

سفر سخنگوی دولت به ایلام با محور بازدید میدانی از مرزهای چیلات دهلران و مهران، بررسی روند تردد زائران اربعین، ارزیابی خدمات ارائه‌ شده به زائران و شرکت در نشست‌های مرتبط با هماهنگی و پشتیبانی از عملیات اربعین انجام می‌شود.

مهاجرانی اربعین سال گذشته نیز برای بررسی وضعیت مرزها و روند آماده‌سازی زیرساخت‌های این آیین به ایلام و گذرگاه مرزی مهران سفر کرده بود.

گذرگاه مرزی مهران در ۹۵ کیلومتری جنوب باختری شهر ایلام پرترددترین و مهم‌ترین مسیر سفرهای زیارتی کشور عراق است.


اخبار مرتبط
واکنش مهاجرانی به حملات علیه داریوش پس از انتشار «توهم توطئه»
چهارشنبه 1405/05/28 ساعت 12:37
واکنش مهاجرانی به حملات علیه داریوش پس از انتشار «توهم توطئه»
داریوش اقبالی خواننده ایرانی این روزها با انتشار قطعه «توهم توطئه» بحث‌های زیادی را در فضای مجازی و واقعی برانگیخته است. سلطنت طلبان حملات گسترده ای را به این خواننده آغاز کردند اما عطاءالله مهاجرانی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، با انتشار متنی به حملات علیه داریوش واکنش نشان داد .
هدف اصلی حملات دشمن آمریکایی‌صهیونیستی چه بود؟روایت مهاجرانی ازضربه سنگین به دانش‌بنیان‌ها
سه‌شنبه 1405/05/20 ساعت 13:54
هدف اصلی حملات دشمن آمریکایی‌صهیونیستی چه بود؟روایت مهاجرانی ازضربه سنگین به دانش‌بنیان‌ها
سخنگوی دولت با تشریح روایت دولت از سال 1404، از ابعاد مختلف جنگ و فشارهای اقتصادی بر کشور گفت و تأکید کرد که دشمن در روزهای نخست جنگ، مراکز دانش‌بنیان و بنیه علمی ایران را هدف قرار داد. فاطمه مهاجرانی همچنین با اشاره به کاهش قیمت نفت از 71 به 48 دلار، نقش نیروهای دفاعی، مردم، کادر درمان و بخش خصوصی در عبور کشور از روزهای سخت را تعیین‌کننده دانست.
مهاجرانی: بنزین سهمیه‌ای گران نمی‌شود؛ ناترازی انرژی را نمی‌توان پنهان کرد
سه‌شنبه 1405/05/06 ساعت 13:16
مهاجرانی: بنزین سهمیه‌ای گران نمی‌شود؛ ناترازی انرژی را نمی‌توان پنهان کرد
سخنگوی دولت در نشست خبری درباره گمانه‌زنی‌های اخیر درباره افزایش قیمت بنزین، اعلام کرد که در نرخ بنزین سهمیه‌ای هیچ‌گونه تغییری ایجاد نخواهد شد. وی با تشریح وضعیت بحرانی ناشی از جنگ و آسیب‌های وارده به ظرفیت تولید، تأکید کرد که دولت حق ندارد منابع آیندگان را بدون مدیریت صحیح به هدر دهد.
واکنش مهاجرانی به سانسور سخنان پزشکیان در صداوسیما
جمعه 1405/05/02 ساعت 20:03
واکنش مهاجرانی به سانسور سخنان پزشکیان در صداوسیما
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به سانسور سخنان رئیس‌جمهور پزشکیان توسط صداوسیما تأکید کرد رسانه ملی نه داور است و نه ممیز، بلکه باید با بی‌طرفی، امانت‌داری و بازتاب کامل واقعیت، امکان قضاوت را به مردم واگذار کند.
نظرات

آخرین اخبار
جنجال در لیگ برتر؛ کمیته انضباطی سراغ استقلال - سپاهان رفت
اقتصاد اسرائیل تاوان جنگ‌های نتانیاهو را می‌دهد
پلاک خودرو بعد از فک شدن تا کی به نام شماست؟
تأمین آتش جنگ اوکراین با موشک‌های دوربرد انگلیسی
ایرانی‌ها هم شطرنج‌بازان حرفه‌ای هستند، هم پوکر بازهای خیلی خوب
ورزشگاه پارس شیراز پس از 21 سال به لیگ برتر رسید!
کاخ سفید در آستانه انتخابات کنگره؛ ترامپ با خلأ مدیریتی روبه‌رو شد
متقاضیان مسکن برای وام 2 میلیاردی چقدر باید پول اوراق بدهند؟
گاردین: مذاکره با آمریکا بیهوده است
اتحادیه اروپا خواستار توقف شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری شد
روابط با اسرائیل یعنی تأیید کشتار غزه
تل‌آویو در جنوب لبنان؛ «سناریوی رفح» این‌بار علیه حزب‌الله
قیمت سکه امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت سکه امامی
هشدار علامه فضل‌الله در مورد احتمال ماجراجویی جدید نظامی نتانیاهو
سهم خودروهای برقی در بازار اروپا به 25.7 درصد رسید
نفت آمریکا به نفع بیماران پروانه‌ای فروخته شد
اروپا 7.2 میلیارد دلار برای تسلیحات اوکراین اختصاص داد
برگزاری رزمایش بزرگ 313هزار نفره مردمی جانفدا
فنلاند شریک ترویسم بین‌المللی است
هشدار جدی درباره مدارس فرسوده تهران
جنگ تعرفه‌ای آمریکا و کانادا؛ شوک تازه در کمین اقتصاد واشنگتن
ذخایر نفت آمریکا به کف نیم‌قرن رسید؛ واشنگتن جنگ مالی علیه ایران را تشدید کرد!
قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه 2 شهریور چقدر افزایش یافت؟
برنامه قطعی برق ایلام امروز دوشنبه 2 شهریور/ لینک و زمان خاموشی
نوراینفو | استرس با بدن چه می‌کند؟
چشم‌انداز نوین در افق مشارکت راهبردی ایران وچین
کشف جسد دختر جوان در خانه مجردی؛ آغاز تحقیقات جنایی در مشهد
خواب آشفته فروپاشی
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛دوشنبه 2 شهریور؛ ساعت بازی تراکتور و پرسپولیس+جدول لیگ
بدهی 40 تریلیون دلاری آمریکا
جدول قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه 2 شهریور
موج مرگ در دریای مازندران؛ 30 نفر غرق شدند
نظم منطقه ای در خاورمیانه چگونه بازآرایی می شود؟
هشدار مدیریت بحران؛ سیلاب ناگهانی در دامنه دماوند
جدول قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 2 شهریور
عاصم منیر راهی تهران شد؛ جزئیات سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران
کپلر: فقط 17 کشتی در دو روز از تنگه هرمز عبور کردند
جزییات آخرین تحولات سیاسی، اقتصادی و امنیتی جنگ ایران و آمریکا
قدرت نرم ایران در نگاه یک یهودی ضدصهیونیست
دوفوریتی | تب قیمت دارو باز هم بالا رفت
آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول
امروز؛ پایان ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی 1405
ادعای تازه ونس علیه ایران؛ ابزارهای زیادی برای مقابله داریم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 2 شهریور 1405 از تراکتور و پرسپولیس تا چلسی + جدول پخش
قیمت دلار امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت ارز
وزیر خارجه عمان به تهران می‌آید
امیر کویت؛ شهروندان دارای تابعیت دیگر حق رأی ندارند
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 2 شهریور 1405 + وضعیت استانها
قطعی برق قزوین امروز دوشنبه 2 شهریور + لینک
قیمت طلا امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار