×
سیاسی
شناسه خبر : 33595
تاریخ انتشار : شنبه 1398/06/30 ساعت 15:09
انصارالله یمن توقف حملات موشکی و پهپادی به عربستان را اعلام کرد

در قالب طرح صلح؛

انصارالله یمن توقف حملات موشکی و پهپادی به عربستان را اعلام کرد

رئیس شورای عالی سیاسی یمن توقف حملات پهپادی و موشکی و تمامی انواع هدف‌گیری‌ها علیه عربستان را اعلام کرد و خواستار مقابله به مثل عربستان در این باره شد.



به گزارش نورنیوز، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن وابسته به انصارالله در صنعا در قالب اعلام طرح تحقق صلح با اعلام توقف هدف گیری خاک عربستان با پهپادها، موشک‌های بالستیک و بالدار و تمامی انواع هدف‌گیری‌ها تاکید کرد: منتظر پاسخ مثبت و متقابل و بهترین واکنش و اعلام متقابل در خصوص توقف هرگونه هدف‌گیری و حملات هوایی به خاک یمن هستیم و در عین حال حق پاسخگویی را در صورت عدم پاسخ به این طرح برای خود محفوظ می‌دانیم.






المشاط عصر جمعه در سخنرانی به مناسب پنجمین سالگرد انقلاب ?? سپتامبر با تقدیر از تلاش‌های صلح و تلاش‌های محلی و بین‌المللی و در راس آن تلاش‌های دبیرکل سازمان ملل و فرستاده ویژه این سازمان به یمن درباره طرح تحقق صلح گفت: از همه طرف‌های مختلف جنگ می‌خواهیم به طور جدی وارد مذاکرات جدی و حقیقی شوند که به آشتی ملی فراگیر بینجامد و هیچ طرفی از این روند مستثنی نباشد تا از ریختن خون یمنی‌ها ممانعت شده و رشته‌های برادری باقی بمانند و منافع عالی ملی در نظر گرفته شوند.


المشاط بار دیگر عفو عمومی اعلام کرد و از تمام فریب‌خوردگان از افراد و رهبران خواست از این فرصت دست داده استفاده کرده و به آغوش وطن بازگشته و راه درست را انتخاب کنند.


وی ادامه داد: تاکید می‌کنیم ادامه جنگ هرگز به نفع هیچ کس نخواهد بود بلکه تحولات مهم و خطرناکی را به همراه خواهد داشت که نمی‌خواهیم رخ دهند با علم به اینکه بیشترین خسارت‌ و آسیب متوجه ما نخواهد بود بلکه در وهله اول و به طور اساسی و مستقیم متوجه کشورهای متخاصم خواهد بود.


المشاط این رهبر سیاسی انصارالله یمن همچنین با درخواست برای احترام به رنج‌های ملت یمن کشورهای متخاصم را به لغو فوری ممنوعیت پرواز از فرودگاه بین‌المللی صنعا و توقف تعقیب کشتی‌هایی فراخواند که به سمت الحدیده می‌روند.


وی خاطرنشان کرد، قطعا این کار به بهانه‌ای درباره واردات به بندر الحدیده و حول توهم ائتلاف عربی است که فکر می‌کند از طریق این بندر قاچاق سلاح انجام می‌گیرد ما آماده واریز کردن درآمدها به شعبه بانک مرکزی هستیم تا کسری جبران شده و حقوق کارمندان در سراسر استان‌های جمهوری یمن پرداخت شود.


وی خواستار سازوکار تحقیق و تفتیش سازمان ملل برای پیوستن به فعالیت‌ها در بندر الحدیده شد و از انتقال به مذاکرات جدی در سایه توقف کامل درگیری‌ها که منجر به راه حل سیاسی فراگیر می‌شود، استقبال کرد.


المشاط گفت: طرف‌ دولت مستعفی و ائتلاف عربی تعهدات خود را در قالب توافقنامه استکهلم اجرا نکرده‌اند و باید به مذاکرات جدی وارد شوند.


این مقام یمنی در پایان اعلام طرح صلح خود تاکید کرد:  به طرف‌های مربوطه می‌گوییم به بررسی مسائل و پرونده‌های زندانیان در بند زندان‌های یمن در چارچوب قدرت شورای عالی بپردازند و زندانیان عقیده و تمامی زندانیانی که اتهام‌شان در زمینه نقض حقوق شهروندان یا خیانت به کشور ثابت نشده آزاد کنند. از کشورهای متخاصم می‌خواهیم دست از مانع‌تراشی در مسیر آزادی زندانیان برداشته وارد روند مثبتی در تبادل فراگیر و کامل زندانیان از هر دو طرف حال چه یکباره یا طی چند مرحله شوند.





ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد
کشته شدن 8 نفر در تیراندازی ایالت لوئیزیانا در آمریکا
یدالله موقن درگذشت
تاکید وزیر فرهنگ بر ضرورت وجود ستاد تبلیغات جنگ
بایرن مونیخ قهرمانی خود در بوندس‌لیگا را قطعی کرد
زخمی شدن 3 دانشجو در تیراندازی آیووا
دعوت از ایرانیان خارج وداخل کشور برای ایجاد تحول در اقتصاد کشور
فاتح نبرد بزرگ لیگ برتر انگلیس مشخص شد
خداحافظی آمریکا با بنزین 3 دلاری
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از حمله به ایران
افزایش شدید قیمت سوخت در ایرلند
رایزنی شهباز شریف با پزشکیان/قدردانی پاکستان از مواضع سازنده ایران
اهدای نشان فداکاری اعطاییِ فرمانده شهید کل قوا به خانواده شهید امیر سپهبد موسوی
آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز به ایران التماس می‌کند
بازداشت عامل انتشار مطالب ضد نیروهای مدافع وطن
بخشنامه فروش و تهاتر ساختمان‌های دولتی آسیب‌دیده در جنگ ابلاغ شد
چند کشور و نهاد بین‌المللی به ایران کمک بشردوستانه کردند؟
صندوق‌های ثروت ملی 6عضو شورای همکاری خلیج فارس در معرض شدیدترین فشارهای مالی تاریخ
پاسخ نیروی دریایی سپاه به تیراندازی نیروهای آمریکا به کشتی تجاری ایران
برتری لیورپول و استون ویلا در هفته سی و سوم لیگ برتر
داسیلوا خطاب به ترامپ: به محاصره کوبا پایان دهید
رقم قرارداد استقلال و موسیمانه فاش شد+ جزئیات
مخبر:اگر دشمن بار دیگر اشتباه کند، پاسخ سنگین‌تری دریافت خواهد کرد
سقوط 176 میلیون یورویی ارزش رئال مادرید!
امروز چند نظامی اشغالگر در لبنان زخمی شدند؟
برد لیورپول با گل دقیقه 11+90 فن‌دایک
وزیر علوم خبر داد: حقوق اعضای هیئت علمی افزایش می‌یابد
صعود میلان به رده دوم سری A
سی ان ان : ونس به پاکستان می رود
خبر خوش سفیر ایران از تأمین حق‌آبه ‌‌هیرمند‌
یارانه نقدی فروردین این دهک‌ها واریز شد
افزایش فشار بر ترامپ برای خروج از جنگ با ایران
سردار موسوی: راهبرد رهبر شهید ما را در مقابل قویترین شیاطین سربلند کرد
دستور رئیس بنیاد شهید برای پیگیری فوری درمان جانباز حسین محمدی
تاکید حزب الدعوه بر تداوم نامزدی نوری المالکی برای نخست‌وزیری عراق
تا ساعاتی دیگر عملیات خنثی‌سازی مهمات در ملارد انجام می‌شود