×
اقتصادی
شناسه خبر : 335825
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/05/11 ساعت 14:59
حساب مشتریان بانک صادرات چرا مسدود شد؟ نگرانی کاربران از اختلال بانکی

حساب مشتریان بانک صادرات چرا مسدود شد؟ نگرانی کاربران از اختلال بانکی

برخی مشتریان بانک صادرات طی روزهای اخیر از مسدود شدن حساب‌ها، اختلال در خدمات بانکی، ارسال پیامک‌های اشتباه و توقف خدمات غیرحضوری خبر داده‌اند. این مشکلات باعث نگرانی کاربران شده است.

نور نیوز- گروه اقتصادی: طی روزهای اخیر مشتریان بانک صادرات با اختلالاتی در حساب‌ و دریافت خدمات بانکی مواجه شده‌اند که بانک به منظور حفظ امنیت مالی و اطلاعات مشتریان، حساب‌ این افراد را مسدود و ارائه خدمات را متوقف کرده تا اختلالات مربوطه برطرف شود. تماس‌های دریافتی از برخی مشتریان این بانک نشان می‌دهد که حساب‌های افراد بدون انجام تراکنش از سوی صاحب حساب، دستخوش کاهش یا افزایش مانده شده و پیامک‌های نادرست مبنی بر برداشت ارسال شده و نگرانی‌هایی را درباره وضعیت حساب‌ها برای مشتریان ایجاد کرده است.

همچنین در برخی موارد، متقاضیان سامانه آنلاین این بانک در دریافت خدمات با مشکل مواجه شده‌اند و برخی دیگر از متقاضیان وام ازدواج که به صورت آنلاین افتتاح حساب کرده‌اند، پرونده آنها از جریان پیگیری متوقف شده است. در این زمینه یکی از مشتریان بانک صادرات به ایسنا، گفت: از پنجم مرداد ماه حساب وی عملا از دسترس خارج شده و امکان هیچ‌ گونه برداشت یا واریز وجه را ندارد.

به گفته این مشتری، طی روزهای گذشته بارها موضوع از شعبه و واحدهای پشتیبانی بانک پیگیری و عنوان شده که "مشکل تا روز یازدهم مرداد - امروز - برطرف خواهد شد"، اما هنوز این مشکل برجاست و همچنان امکان استفاده از حساب برای این مشتری فراهم نشده است.

به گفته وی، در جریان این اختلال، پیامک‌های دریافتی از بانک با وضعیت غیرعادی مواجه شده و حتی حساب او به شکل منفی نمایش داده می‌شود و بدهکار بانک است؛ درصورتیکه هیچ ‌گونه تراکنشی از سوی صاحب حساب انجام نشده است.

این مشکل محدود به یک شعبه نیست؛ چراکه دو مشتری دیگر این بانک در شعبه‌های دیگر نیز همین چالش را دارند و می‌گویند با وجود آنکه دسترسی به کارت یا حساب خود نداشته‌اند و هیچ عملیاتی انجام نداده‌اند، پیامک‌های مربوط به برداشت یا واریز وجه برای‌شان ارسال شده و نگرانی‌هایی را درباره وضعیت حساب‌ها ایجاد کرده است.

برخی دیگر از مشتریان نیز از اختلال در سامانه‌ آنلاین بانک صادرات خبر می‌دهند؛ به‌گونه‌ای که سامانه‌ غیرحضوری این بانک  از اول تیر ماه در مقاطع مختلف با اختلال مواجه شده و بخشی از خدمات بانکی به ‌صورت پایدار در دسترس مشتریان قرار نمی گیرد.

طبق پیگیری‌هایی که یکی از مشتریان از پشتیبانی بانک صادرات داشته به او اعلام شده که "حساب‌هایی که در ابتدای تیر ماه به صورت غیرحضوری افتتاح شده‌اند دچار اختلال و قفل شده است" و هنوز هم زمان دقیقی برای رفع این مشکل اعلام نشده است.  

در مورد دیگر، یکی از دریافت‌کنندگان وام ازدواج از بانک صادرات نیز حسابش مسدود شده و پیگیری روند تسهیلات وی متوقف شده است. این موضوع از سوی خبرنگار ایسنا از بانک صادرات در حال پیگیری است، اما هنوز جواب مشخصی از سوی این بانک ارائه و اطلاع‌رسانی نشده است.

گفتنی است؛ تداوم این وضعیت، به‌ ویژه برای مشتریانی که عمده امور مالی خود را از طریق حساب‌های بانک صادرات انجام می‌دهند و مبالغ چشمگیری در این بانک دارند، مشکل‌ساز شده است؛ چون دارندگان این حساب‌ها نمی‌توانند هیچ‌گونه عملیات واریز یا برداشت از حساب‌شان را انجام دهند. لذا انتظار می‌روند اطلاع‌رسانی و توضیح علت این اختلال هرچه سریع‌تر صورت گیرد و نگرانی مشتریان نسبت به امنیت و دسترسی به حساب‌هایشان برطرف شود.


نظرات

آخرین اخبار
ردپای حافظه خاموش در بازیابی خاطرات
بازفرآوری پسماندهای هسته‌ای
درخششی 100 میلیارد برابر خورشید؛ ستاره یا سیاه‌چاله؟
سرکوب احساسات، کرختی عاطفی به همراه دارد
پیشنهاد بغداد برای شورای امنیتی مشترک ایران، عراق و عربستان
چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟
وزیر خارجه پاکستان وارد لندن شد
هشدار نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس درباره تخلف شناورها
عراقچی: ایران از لبنان در دفاع از تمامیت ارضی حمایت می‌کند
مخالفت هیأت دولت با طرح مقابله با نفوذ بیگانگان؛ ایرادات جدی دارد
پاسخ دستیار قالیباف به ادعای رئیس مجلس عراق درباره خلیج فارس
مشارکت یا حمایت از جنگ اقتصادی علیه ایران اقدام جنگی تلقی می‌شود
قطعی برق تهران فردا دوشنبه 2 شهریور + لینک
میدری: طرح افزایش مبلغ کالابرگ برای برخی مشمولان آماده شد
زابل زیر غبار؛ سرعت باد به 101 کیلومتر بر ساعت رسید
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
گزارش خلاصه بازی استقلال و سپاهان امروز یکشنبه در رقابت های لیگ برتر
روزبه چشمی در جمع بزرگان استقلال؛ 200 بازی با پیراهن آبی
ایران با 4 مدال جهانی، چهارم کشتی آزاد جوانان جهان شد
واهمه صهیونیست‌ها از بادبادک‌های کودکان فلسطینی!
تلاش برای خاتمه جنگ علیه ایران
دیدار امنیتی مصر و تشکیلات خودگردان درباره آینده فلسطین
خسروپناه: دانشگاه باید اتاق فکر نظام برای حل مسائل ملی شود
شمس آذر قزوین 0- 2 آلومینیوم اراک/ پیروزی قاطع اراکی‌ها در قزوین
استقلال 2 – 0 سپاهان؛ سپاهان هم حریف استقلال نشد
حملات اسرائیل به غزه؛ چندین فلسطینی زخمی شدند
طلای ثانیه آخری آریا یوشیدا؛ کشتی‌گیر ایرانی‌ژاپنی قهرمان جهان شد
استقلال خوزستان 1-1 نساجی مازندران/اولین امتیاز فصل برای هر دو تیم
ایران، پرونده رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان را با طلا بست
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا دوشنبه 2 شهریور + جدول
رایزنی واشنگتن و مسقط درباره تحولات منطقه
ژنرال آمریکایی: 15 پایگاه در خلیج فارس را از دست دادیم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 2 شهریور / طلای 18 عیار در آستانه 22.5 میلیون تومانی
آتلانتیک: از این پس، ایران قدرت برتر غرب آسیاست
هواپیمای شناسایی ترکیه در شمال عراق سقوط کرد
گزارش واشنگتن‌پست از افزایش مشکلات سلامتی ترامپ 80 ساله
رایزنی پشت‌پرده دمشق و تل‌آویو در اردن
تصمیم جدید شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران
جزئیات تغییر مدت اعتبار گذرنامه‌ها
پزشکیان: صرفه‌جویی بنزین از دولت شروع شود
اولین مدال طلای کشتی آزاد جوانان ایران به دست آمد
افشاگری فاکس‌نیوز از مشکل «بالادستی» آمریکا
سردار ابن الرضا:جنگ اخیر مسیر صنعت دفاعی را تغییر داد
سخنگوی سپاه: جنگ اقتصادی، فریب ادراکی دشمن است
بومرنگ ایران، به سوی خود آمریکا بازمی‌گردد
کشتی‌ها در تنگه هرمز مشمول پرداخت هزینه خدمات می‌شوند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 8 میلیونی سکه + جدول
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 1 شهریور 1405
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
جنایت هولناک در سیدخندان؛ دو مرد جوان با شلیک گلوله کشته شدند