×
ورزشی
شناسه خبر : 334684
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/10 ساعت 19:13
اینفانتینو از فیفا حذف خواهد شد؟

اینفانتینو از فیفا حذف خواهد شد؟

موقعیت رئیس فیفا به دلیل مطرح کردن طرح واگذاری سهام جام جهانی به شرکت‎‌های خصوصی به خطر افتاده و او کار آسانی برای شرکت در انتخابات پیش‌ رو برای تمدید دوره ریاستش نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: با وجود عقب‎‌نشینی فیفا و کنار گذاشتن طرح فروش سهام برگزاری جام جهانی از سوی جیانی اینفانتینو، انتقادها از رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال فروکش نکرده و در حالا بالا گرفتن است.

در این بین اتحادیه فوتبال اروپا پرچمدار است و عصر امروز در بیانیه‌ای شدیدالحن طرح اینفانتینو را محکوم کرد. یوفا اعلام کرد که اعتمادش را به اینفانتینو از دست داده است.

یوفا در بیانیه‌ای اعلام کرد: رهبری فعلی فیفا نه تنها اعتماد یوفا، بلکه اعتماد بسیاری از اعضای دیگر خانواده‌ فوتبال را نیز از دست داده است. یوفا از تمام هواداران، لیگ‌ها، باشگاه‌ها، بازیکنان، افراد، انجمن‌ها و کنفدراسیون‌هایی که با این طرح مخالفت کردند، در کنار بسیاری از نخست وزیران، روسای کشورها و مفسرانی که به رئیس فیفا نشان داده‌اند که فوتبال فروشی نیست، تشکر می‌کند.ما نمی‌توانیم با طرح‌های مخفی در بازه‌های زمانی کوتاه که توسط افراد ناشناس و با منافع مشکوک برای بازی طراحی شده‌اند، به این شکل ادامه دهیم. ما باید افراد مسئول را شناسایی کرده و آنها را پاسخگو نگه داریم.

این جنجال در حالی برای اینفانتینو رخ می‌دهد که او در ماه آوریل گفته بود، قصد دارد برای چهارمین دوره به عنوان رئیس فیفا انتخاب شود. از زمان تصدی پست ریاست فیفا پس از سپ بلاتر در سال ۲۰۱۶، او دو بار بدون رقیب انتخاب شده و به نظر می‌رسد که کنترل کامل این سازمان را در دست دارد.

در حالی که برای انتخاب مجدد او برای دوره ۲۰۳۱-۲۰۲۷ پیش‌بینی یک انتخابات تشریفاتی می‌شد، کارشناسان به رویترز گفتند که واکنش‌ها به این پیشنهاد شکست‌خورده، نارضایتی برخی از اعضای فیفا را آشکار کرده و می‌تواند مسیر او را پیش از کنگره فیفا در مراکش در ماه مارس آینده پیچیده کند.

ایفانتیو در طرح شکست‌خورده فروش سهام جام جهانی و واگذاری برگزاری آن به شرکت‌های خصوصی، به دنبال تأیید ایجاد شرکت FIFA Forward Enterprise (FFE) بود، شرکتی که برای اداره جنبه‌های تجاری و عملیاتی مسابقاتی مانند جام جهانی مردان و زنان استفاده می‌شود.سرمایه‌گذار اصلی این شرکت جاشوا کوشنر، برادر کوچکتر جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بود.

کارلوس کوردیرو، رئیس سابق فوتبال ایالات متحده، که مشاور ارشد اینفانتینو بود، روز جمعه به دلیل این پیشنهاد استعفا داد. کوردیرو گفت: نمی‌توانم در حالی که فیفا در حال بررسی فروش سهام جام جهانی است، بی‌تفاوت بمانم. بگذارید واضح بگویم. من هیچ نقشی در این پیشنهاد نداشتم و با آن کاملا مخالفم.فوتبال در زندگی من نقش محوری داشته است و پس از بیش از ۳۵ سال فعالیت در بانکداری، هم ارزش این دارایی و هم عواقب واگذاری بخشی از آن را درک می‌کنم. به همین دلیل است که این پیشنهاد باید رد شود.


اخبار مرتبط
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ
دوشنبه 1405/05/12 ساعت 16:29
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ
بر اساس گزارش بن جیکوبز، جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا در شرایطی که فشارها برای استعفای او افزایش یافته، قصد دارد با مقامات ارشد دولت ترامپ دیدار کند و همزمان از فدراسیون‌های فوتبال جهان خواسته است به‌صورت علنی از ادامه ریاستش حمایت کنند.
بحران در فیفا؛ اینفانتینو برای حفظ ریاست به کاخ سفید رفت
دوشنبه 1405/05/12 ساعت 16:28
بحران در فیفا؛ اینفانتینو برای حفظ ریاست به کاخ سفید رفت
جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، در پی افزایش فشارها برای برکناری‌اش به دنبال جلب حمایت مقامات آمریکایی است. اعتراض گسترده اعضای فیفا و مخالفت کنفدراسیون‌های بزرگ، آینده مدیریتی او را با چالشی جدی مواجه کرده است.
افشای دستمزد نجومی اینفانتینو در طرح خصوصی‌سازی جام جهانی
یکشنبه 1405/05/11 ساعت 17:08
افشای دستمزد نجومی اینفانتینو در طرح خصوصی‌سازی جام جهانی
طرحی که می‌توانست ساختار اقتصادی جام جهانی را دگرگون کند، پیش از رسیدن به مرحله اجرا با موجی از مخالفت‌ها متوقف شد. همزمان، جزئیات تازه‌ای از منافع مالی احتمالی رئیس فیفا در صورت اجرای این پروژه منتشر شده که واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته است.
فشارها علیه رئیس فیفا بالا گرفت؛ نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای اینفانتینو شد
شنبه 1405/05/10 ساعت 10:45
فشارها علیه رئیس فیفا بالا گرفت؛ نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای اینفانتینو شد
طرح جنجالی جیانی اینفانتینو برای واگذاری بخشی از مالکیت تجاری رقابت‌های فیفا با واکنش شدید سیاسی و ورزشی مواجه شد؛ جایی که نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد و فشارها در نهایت اینفانتینو را به لغو این پیشنهاد واداشت.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
جمعه 1405/05/09 ساعت 23:38
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) با پیوستن به یوفا و کونکاکاف، از طرح پیشنهادی فیفا برای سرمایه‌گذاری خصوصی در جام جهانی انتقاد کرد. همزمان، کارلوس کوردیرو، مشاور ارشد فیفا، در اعتراض به بررسی فروش سهام جام جهانی از سمت خود استعفا داد.
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
جمعه 1405/05/09 ساعت 10:45
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
فیفا در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای فروش فوتبال ندارد و طرح پیشنهادی ایجاد شرکت برای فروش سهام حقوق تجاری جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی، به دلیل مخالفت گسترده یوفا و کونکاکاف منتفی شده است.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت جهانی طلا در دوراهی تورم و نرخ بهره
ایران 3، چین تایپه 1؛کانگوروها منتظر یوزهای جوان در نیمه نهایی قهرمانی آسیا
حریم هوایی الجزایر به روی امارات بسته شد
برنامه قطعی برق قم امروز جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران احساس ناامیدی می کند
دست رد ترامپ به سینه بن سلمان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز جمعه 20 شهریور؛ جدول قیمت ارز آزاد
آخرین قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز 20 شهریور؛اختلاف میلیونی بازار و کارخانه
سه ساعت برای معامله
تصادف خونین در بزرگراه لشگری تهران
دهمین دوره جشنواره کارآفرینی امین‌الضرب برگزار می‌شود
بورس رکورد زد؛ شاخص کل به 7.1 میلیون واحد رسید
پاکستان خواستار بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد
فصل شیوع آنفلوآنزا آغاز شد؛ توصیه مهم به مردم
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور مشخص شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 20 شهریور 1405؛ بارندگی در 13 استان کشور + وضعیت استان‌ها
تماس تلفنی عراقچی و وزیر خارجه کره‌جنوبی
عراقچی: مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بدهند
بازار نفت در شوک؛برنت در آستانه 110 دلار
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد
ترافیک سنگین و مه در محورهای شمالی کشور
محاصره و یارکشی، راه‌حل بحران یمن نیست
جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز جمعه 20 شهریور؛ از «همنت» تا «داستان اسباب‌بازی 4»
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/نفت از109 دلار عبور کرد،اعتراف مقام آمریکایی به حمله ایران
انتقاد کلینتون از نتانیاهو در آستانه انتخابات اسرائیل
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 شهریور 1405 +جدول پخش
رئیس‌جمهور عازم دهلی‌نو شد
ماشه‌هایی که وحدت ملی را نشانه می‌گیرند
بهبود کیفیت هوای تهران؛ شاخص آلودگی کاهش یافت
ضربه سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین
مشاوره آنلاین؛ راهکاری برای مراقبت از سلامت کودکان
نشانه‌های هشدار خودکشی را جدی بگیریم
رمزگشایی از عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی در برابر موشک‌های جدید ایران
3 توصیه برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی
بایرن 5 گل زد، منچستریونایتد 4 گل؛ شروع مقتدرانه در لیگ قهرمانان
توافق 100 ساله اوکراین و کانادا امضا شد
پرداخت خسارت سیل گیلان و مازندران آغاز شد
افشای نقش آمریکا در جنگ یمن؛استقرار بیش از 100 مشاور نظامی در عربستان
نمایش سیاسی شورای امنیت علیه برنامه هسته‌ای شکست می‌خورد
ایران و روسیه بر توسعه کریدور شمال–جنوب تأکید کردند
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با عراقچی
قالیباف: ملت شجاع یمن به اذن خدا پیروز خواهند شد
انفجار گسترده اسرائیل در علی‌الطاهر با 1100 تن مواد منفجره
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان
رایزنی عراقچی و بن‌فرحان برای مهار تنش‌های منطقه
روند معکوس بازار با ادعاهای ترامپ؛ نفت در ایستگاه 110 دلار
نورنما | آموزش قوانین خیابان به کودکان به صورت عملی
از 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ ردپای امارات در کنار اسرائیل
9 خبر جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شدند