×
اجتماعی
شناسه خبر : 334673
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/10 ساعت 18:18
کولیوند: هیچ بیماری واگیر در میان زائران گزارش نشده است

کولیوند: هیچ بیماری واگیر در میان زائران گزارش نشده است

رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با اعلام ارائه بیش از یک‌ میلیون و 650 هزار خدمت به زائران اربعین حسینی(ع) در کشور عراق گفت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر بروز یا شیوع بیماری‌های واگیر در میان زائران دریافت نشده و زائران در سلامت و آرامش در این اجتماع عظیم و معنوی حضور دارند.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  پیرحسین کولیوند درباره آخرین اقدامات این جمعیت در عملیات بزرگ اربعین حسینی(ع) خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از یک‌ میلیون و ۶۵۰ هزار خدمت در حوزه‌های مختلف سلامت، بهداشت، امداد و نجات، درمان، مراقبت و پایش بیماری‌های واگیر، خدمات دارویی، انتقال بیماران و پشتیبانی درمانی انجام شده و همچنان با تمام ظرفیت ادامه دارد.

وی افزود: همچنین تاکنون ۵۱۰ نفر از زائران در مراکز درمانی کشور عراق و با همکاری این جمعیت بستری شده‌اند که ۴۷۰ نفر از آنان پس از دریافت خدمات درمانی و با حال عمومی مناسب ترخیص شده‌اند و روند درمان سایر بیماران نیز رضایت‌بخش و رو به بهبود است، همچنین امروز ۱۴ نفر از بیماران با حمایت کامل کادر درمانی و امدادی جمعیت هلال‌احمر از طریق مرز خسروی به کشور منتقل و برای ادامه درمان به مراکز درمانی داخل کشور تحویل داده شده‌اند، این انتقال‌ها با هماهنگی کامل میان تیم‌های عملیاتی مستقر در عراق و مراکز درمانی کشور انجام شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر با تأکید بر وضعیت مطلوب سلامت عمومی زائران خاطرنشان کرد: تیم‌های بهداشتی و درمانی به‌ صورت شبانه‌روزی وضعیت سلامت زائران را رصد می‌کنند و اقدامات پیشگیرانه و مراقبتی با دقت در حال اجراست و نیز حفظ سلامت زائران از مهم‌ترین اولویت‌های جمعیت هلال‌احمر در عملیات اربعین است. به همین منظور، پایش بیماری‌های واگیر، مراقبت‌های بهداشتی، آموزش‌های پیشگیرانه، نظارت بر سلامت مواکب و ارائه خدمات درمانی در مسیرهای اصلی تردد زائران با جدیت دنبال می‌شود.

کولیوند با بیان اینکه خدمت‌رسانی در اربعین تنها یک عملیات امدادی و درمانی نیست، ادامه داد: اربعین یکی از بزرگ‌ترین جلوه‌های خدمت داوطلبانه و بشردوستانه در جهان است. هزاران پزشک، پرستار، امدادگر، نجاتگر، داروساز، کارشناس بهداشت و نیروهای متخصص و داوطلب با انگیزه‌ای معنوی و بدون هیچ چشمداشتی در این مأموریت حضور یافته‌اند تا سلامت و آرامش زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را تأمین کنند، همچنین بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ نیروی متخصص و داوطلب برای عملیات اربعین سازماندهی شده‌اند و استقرار نیروها به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که زائران در مسیرهای اصلی تردد، مرزها، درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها و نقاط پرتردد، دسترسی سریع و مناسب به خدمات درمانی و امدادی داشته باشند.

وی افزود: تأمین دارو، تجهیزات پزشکی، آمبولانس‌ها، اقلام مصرفی و امکانات پشتیبانی از پیش انجام شده و ظرفیت‌های درمانی برای پاسخ‌گویی به نیازهای احتمالی تقویت شده است. همچنین در محور نجف تا کربلا، چهار بیمارستان در خدمت عملیات سلامت اربعین قرار دارند و پزشکان و کادرهای تخصصی اعزامی جمهوری اسلامی ایران در کنار همکاران عراقی، خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی را به زائران ارائه می‌کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر مراقبت از سلامت عمومی و مدیریت بیماری‌های واگیر را از محورهای اصلی عملیات سلامت اربعین برشمرد و گفت: رصد مستمر وضعیت سلامت زائران، شناسایی سریع موارد مشکوک، اجرای اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه، ارائه خدمات درمانی به‌موقع و انتقال بیماران نیازمند مراقبت‌های تخصصی، بخشی از زنجیره یکپارچه خدمات هلال‌احمر در این مأموریت بزرگ است.

کولیوندبا تأکید بر آمادگی کامل نیروهای عملیاتی خاطرنشان کرد: خدمت‌رسانی اربعین از مرزهای جمهوری اسلامی ایران آغاز می‌شود و تا شهرهای زیارتی عراق ادامه دارد. همه ظرفیت‌های امدادی، درمانی، بهداشتی و پشتیبانی به‌گونه‌ای سازماندهی شده‌اند که در صورت افزایش مراجعات یا بروز هرگونه شرایط پیش‌بینی‌نشده، امکان واکنش سریع، مؤثر و هماهنگ وجود داشته باشد.

وی با توصیه به زائران برای رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه گفت: با توجه به گرمای هوا، از همه زائران درخواست می‌کنیم مصرف مایعات را جدی بگیرند، از قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض نور مستقیم خورشید به‌ ویژه در ساعات اوج گرما خودداری کنند، از کلاه، چتر و لباس‌های نخی و روشن استفاده کنند و در صورت احساس ضعف، سرگیجه یا علائم گرمازدگی، در نخستین فرصت به مراکز درمانی و امدادی هلال‌احمر مراجعه کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین از جوانان زائر خواست با روحیه ایثار و همدلی، توجه ویژه‌ای به سالمندان، بیماران، افراد کم‌توان و زائران دارای نیازهای خاص داشته باشند و افزود: اربعین، جلوه‌ای بی‌نظیر از مواسات و خدمت به همنوع است. از جوانان عزیز می‌خواهیم همان‌گونه که در مسیر عشق به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) گام برمی‌دارند، یاری‌گر زائران کم‌توان نیز باشند؛ در حمل وسایل، تأمین آب، همراهی در مسیر و راهنمایی آنان پیشقدم شوند تا همه زائران بتوانند این سفر معنوی را با سلامت، آرامش و امنیت بیشتری به پایان برسانند.

کولیوند با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای داوطلب و کادر درمان گفت: ارائه بیش از یک‌میلیون و ۶۵۰ هزار خدمت تنها یک آمار نیست؛ پشت هر خدمت، تلاش خالصانه پزشکان، پرستاران، امدادگران، نجاتگران و داوطلبانی قرار دارد که با روحیه ایثار، مسئولیت‌پذیری و عشق به خدمت، شبانه‌روز در کنار زائران حضور دارند. این حضور ارزشمند، ظرفیت بالای جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران را در مدیریت سلامت یکی از بزرگ‌ترین اجتماعات انسانی و مذهبی جهان به نمایش گذاشته است.


اخبار مرتبط
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
شنبه 1405/05/10 ساعت 17:16
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
مدیرعامل دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با اشاره به حضور میلیونی هموطنان در عراق و محدودیت دسترسی به مراجع قضایی داخل کشور، از راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق خبر داد.
آخرین وضعیت مصدومان حوادث اربعین در عراق
شنبه 1405/05/10 ساعت 12:48
آخرین وضعیت مصدومان حوادث اربعین در عراق
سخنگوی ستاد اربعین جمعیت هلال احمر از وقوع سه حادثه ترافیکی در مسیرهای منتهی به نجف اشرف خبر داد. در این حوادث شامل واژگونی اتوبوس، آتش‌سوزی ون و تصادف مینی‌بوس، ده‌ها زائر ایرانی مصدوم شدند.
خدمات ویژه شهرداری تهران برای اربعین؛ انتقال رایگان زائران به مرز مهران
شنبه 1405/05/10 ساعت 10:13
خدمات ویژه شهرداری تهران برای اربعین؛ انتقال رایگان زائران به مرز مهران
شهرداری تهران از امروز انتقال رایگان زائران اربعین حسینی از میدان آزادی به مرز مهران را آغاز کرد. برای این طرح 60 دستگاه ون اختصاص یافته و 150 اتوبوس نیز برای جابه‌جایی زائران در ایام اربعین آماده خدمت‌رسانی هستند.
نظرات

آخرین اخبار
صدای انفجارها در سیریک مربوط به عملیات خنثی‌سازی است
تحریم‌های جدید آمریکا مقدمه بازگشت فاجعه‌بار به استعمار عریان است
عارف: باید مردم را توجیه کنیم که اکنون بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می‌شود
استراتژی جدید وزیر صمت برای صنایع شمال و جنوب کشور
تبعات هم پیمانی با آمریکا کسری بودجه قطر را 20 برابر کرد
زمان ثبت‌نام دکتری تخصصی و دستیاری دامپزشکی دانشگاه تهران اعلام شد
رشد چشمگیر قیمت نفت در هفته جاری؛ برنت 6 درصد و وست تگزاس 5 درصد صعودی شد
تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ بیش از 8900 شهید و 30 هزار مجروح
قیمت موتورسیکلت 30 درصد گران شد/ کف قیمت موتورسیکلت دست دوم در بازار چند است؟
سقوط خرید نفت چین؛ آیا پکن دیگر ناجی قیمت‌های جهانی نیست؟
جنگ تجاری ترامپ با کانادا آغاز شد ؛ تعرفه 50 درصدی و تهدید به تلافی
سیلی جنجالی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ کمیته انضباطی وارد عمل شد
کلاس‌های دانشگاه سال تحصیلی جدید حضوری برگزار می‌شود+ زمان اعلام نتایج کنکور 1405
اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
حمله تند حکیم جفریز به ترامپ؛ چرا پول آمریکایی‌ها صرف جنگ در خاورمیانه می‌شود؟
پذیرش پزشکی بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها؛ وزارت بهداشت زنگ خطر را به صدا درآورد
آخرین مهلت تأیید سوابق تحصیلی کنکور 1405 تا پایان امروز
وضعیت قرمز هوا در 3 شهر خوزستان؛ شاخص آلودگی از 150 عبور کرد
محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟
زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی تغییر کرد
تصادف در محور مهریز یزد؛ مصدومان به بیمارستان منتقل شدند
جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
جایزه پنج میلیارد تومانی برای هلاکت یا اسارت متجاوزان آمریکایی
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز شنبه 31 مرداد
چگونه ایران از محاصره، سکوی پرتاب قدرت ساخت
جنگ اقتصادی ترامپ و بازتولید فشار مرحله‌ای
تمدید تسهیلات ویژه گمرکی تا پایان شهریور؛ گشایش در ترخیص کالاهای اساسی
ثبت سفارش 155 میلیون جلد کتاب درسی انجام شد
جدول قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 31 مرداد
باب‌المندب در محاصره یک قمار ژئوپلیتیک
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج - قزوین
هرمز «باز» است؛ پس چرا گاز و گازوئیل اروپا منفجر شد؟
شطرنج قدرت در اسرائیل
جدول قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 31 مرداد
جدول پخش زنده مسابقات امروز 31 مرداد؛ از والیبال ایران - کوبا تا رقابت رئال مادرید
خودکشی ملوانان در ناو آبراهام لینکلن؛ پنتاگون صدای منتقدان را خفه کرد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 31 مرداد اعلام شد + جدول
هشدار رئیس پلیس راهور درباره خرید خودروهای دستکاری‌شده؛ این 3 رکن را حتماً استعلام کنید
وضعیت آب و هوای امروز شنبه 31 مرداد 1405+ وضعیت استانها
قیمت دلار امروز شنبه 31 مرداد + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
برنامه قطعی برق کرمان امروز شنبه 31 مرداد + لینک
برنامه قطعی برق قزوین امروز شنبه 31 مرداد اعلام شد
برنامه قطعی برق گیلان امروز شنبه 31 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز شنبه 31 مرداد اعلام شد + جدول ساعات خاموشی
برنامه خاموشی برق چهارمحال و بختیاری امروز شنبه 31 مرداد اعلام شد+جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز شنبه 31 مرداد +لینک
قیمت طلا امروز شنبه 31 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
افراد مُسن‌تر احساس پشیمانی کمتری دارند
عوارض مصرف الکل را جدی بگیرید؛ از التهاب معده تا هپاتیت الکلی