×
اجتماعی
شناسه خبر : 334616
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/10 ساعت 15:59
هشدار پلیس راهور درباره موج بازگشت اربعین؛ خواب‌آلودگی رانندگان عامل اصلی تصادفات

هشدار پلیس راهور درباره موج بازگشت اربعین؛ خواب‌آلودگی رانندگان عامل اصلی تصادفات

رئیس پلیس راهور فراجا با هشدار درباره افزایش خطر تصادفات در موج بازگشت زائران اربعین اعلام کرد خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان مهم‌ترین تهدید روزهای آینده است و از زائران خواست پس از طی مسیرهای طولانی حتماً استراحت کنند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سردار سیدتیمور حسینی با هشدار نسبت به افزایش خطر تصادفات در موج بازگشت زائران اربعین، افزود: خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان به مهم‌ترین عامل نگرانی پلیس در روزهای پیش‌رو تبدیل شده است؛ حوادثی که در برخی محورهای غربی کشور تاکنون جان تعدادی از هموطنان را گرفته است.

رئیس پلیس راهور فراجا، همزمان با افزایش موج بازگشت زائران اربعین حسینی از مرزهای زمینی کشور، از آغاز مرحله جدید مدیریت ترافیکی این عملیات خبر داد و گفت: در این مرحله، مهم‌ترین چالش پلیس نه صرفاً حجم بالای تردد، بلکه کاهش تمرکز و هوشیاری رانندگان پس از طی مسیرهای طولانی است.

وی با اشاره به بررسی تصادفات اخیر در محورهای منتهی به مرزهای ایلام، کرمانشاه و خوزستان اظهار کرد: بخش قابل توجهی از سوانح رخ‌داده در این مسیرها به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان، خروج خودرو از مسیر و واژگونی وسایل نقلیه اتفاق افتاده است.

وی با تأکید بر اینکه بسیاری از این حوادث در لحظاتی رخ می‌دهد که راننده تصور می‌کند می‌تواند بدون توقف به مقصد برسد، گفت: زائران پس از ورود به کشور نباید ادامه مسیر را به هر قیمتی دنبال کنند و لازم است برای استراحت و بازیابی توان جسمی، از ظرفیت مواکب و توقفگاه‌های پیش‌بینی‌شده استفاده کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به تمهیدات انجام‌شده برای مرحله بازگشت افزود: ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای انتقال زائران در آماده‌باش قرار گرفته و در مرز مهران به طور میانگین روزانه حدود ۲ هزار دستگاه اتوبوس پیش‌بینی شده است.

سردار حسینی از افزایش حضور خودروهای شخصی در پایانه‌های مرزی خبر داد و گفت: مرز مهران بیشترین حجم انباشت خودرو را داشته و پس از آن، مرزهای خسروی، شلمچه و چذابه بیشترین میزان تردد خودروهای شخصی را ثبت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه مدیریت پارکینگ‌ها و ساماندهی جریان خروج خودروها در حال انجام است، ادامه داد: تاکنون مشکل جدی در حوزه مدیریت ترافیک مرزها ایجاد نشده و اقدامات لازم برای بازگشت ایمن زائران ادامه دارد.

رئیس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: مأموریت پلیس تا پایان بازگشت زائران ادامه خواهد داشت و تمام ظرفیت‌های موجود برای کاهش سوانح، روان‌سازی تردد و افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی به کار گرفته شده است.


اخبار مرتبط
تصادف مرگبار در نیجر؛ برخورد دو اتوبوس ده‌ها قربانی گرفت
یکشنبه 1405/05/18 ساعت 09:30
تصادف مرگبار در نیجر؛ برخورد دو اتوبوس ده‌ها قربانی گرفت
برخورد دو دستگاه اتوبوس در منطقه ماداوا در جنوب نیجر دست‌کم 22 کشته و 37 زخمی برجا گذاشت. وزارت حمل‌ونقل نیجر اعلام کرد 17 نفر از جان‌باختگان این حادثه نظامی بودند و عملیات امدادرسانی و انتقال مجروحان انجام شده است.
حادثه هولناک در یاسوج؛ تریلی خودروهای پلیس و امداد را در هم کوبید
پنج‌شنبه 1405/05/15 ساعت 17:52
حادثه هولناک در یاسوج؛ تریلی خودروهای پلیس و امداد را در هم کوبید
در پی برخورد یک دستگاه تریلی با خودروهای حاضر در صحنه تصادف در محور یاسوج – اصفهان، 12 خودرو دچار حادثه زنجیره‌ای شدند. رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد که در این سانحه 19 نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.
آخرین وضعیت مرز مهران؛ خدمات تا بازگشت آخرین زائر اربعین
سه‌شنبه 1405/05/13 ساعت 17:42
آخرین وضعیت مرز مهران؛ خدمات تا بازگشت آخرین زائر اربعین
فرمانده کل انتظامی کشور با اعلام حضور حدود 400 هزار زائر ایرانی در عراق، از آمادگی کامل مرز مهران برای بازگشت زائران خبر داد و گفت: بیش از هزار دستگاه اتوبوس برای انتقال زائران به شهرهای مقصد در این مرز مستقر شده است.
آخرین وضعیت جاده‌های شمال+محدودیت‌های ترافیکی
دوشنبه 1405/05/12 ساعت 17:33
آخرین وضعیت جاده‌های شمال+محدودیت‌های ترافیکی
پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه از 12 تا 17 مرداد خبر داد. این محدودیت‌ها با هدف مدیریت سفرهای پایان هفته، روان‌سازی ترافیک و افزایش ایمنی جاده‌های شمال کشور اجرا می‌شود.
ثبت 64 حادثه رانندگی در موج بازگشت زائران اربعین از مرز مهران
شنبه 1405/05/10 ساعت 22:38
ثبت 64 حادثه رانندگی در موج بازگشت زائران اربعین از مرز مهران
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی ایلام با اشاره به افزایش حوادث رانندگی همزمان با موج بازگشت زائران اربعین، گفت: در دو روز گذشته 64 فقره حادثه رانندگی در استان به ثبت رسیده است که بر اثر آن پنج نفر جان باخته و 108 نفر مصدوم شده‌اند.
بیش از 3 میلیون زائر از ایران وارد عراق شدند
شنبه 1405/05/10 ساعت 20:33
بیش از 3 میلیون زائر از ایران وارد عراق شدند
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به آخرین آمار تردد زائران اربعین، گفت: از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از سه میلیون و 50 هزار نفر از هموطنان و اتباع مقیم یا عبوری از ایران، از مرزهای اربعینی کشور وارد عراق شده‌اند و تاکنون حدود یک میلیون و 500 هزار نفر نیز پس از انجام زیارت به کشور بازگشته‌اند.
رکورد کمترین معطلی زائران پشت گیت‌های مرزی
شنبه 1405/05/10 ساعت 18:18
رکورد کمترین معطلی زائران پشت گیت‌های مرزی
فرمانده مرزبانی فراجا با تاکید براینکه تاکنون هیچگونه مشکل امنیتی در مرزهای محل تردد زوار اربعین به وجود نیامده، گفت: تردد زوار در هفت مرز اربعینی کشور در امنیت کامل در حال انجام است.
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
شنبه 1405/05/10 ساعت 17:16
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
مدیرعامل دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با اشاره به حضور میلیونی هموطنان در عراق و محدودیت دسترسی به مراجع قضایی داخل کشور، از راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق خبر داد.
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
جمعه 1405/05/09 ساعت 14:49
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
رییس پلیس راه فراجا از کشته شدن 10 نفر و مصدومیت 123 نفر در تصادفات اربعین خبر داد.
آخرین آمار اربعین 1405؛ کاهش 85 درصدی جان‌باختگان تصادفات زائران
چهارشنبه 1405/05/07 ساعت 17:17
آخرین آمار اربعین 1405؛ کاهش 85 درصدی جان‌باختگان تصادفات زائران
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا از ثبت‌نام 2 میلیون و 300 هزار زائر در سامانه سماح و خروج حدود 2 میلیون نفر از مرزهای کشور خبر داد. پلیس همچنین از کاهش چشمگیر تصادفات و آغاز موج بازگشت زائران اربعین خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
روایت فرمانده ‌هوافضا از کپی برداری آمریکایی‌ها از پهپاد شاهد 136
آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ کاهش قیمت سکه امامی و جهش ربع سکه
واحد 123 مگاواتی آسیب‌دیده از جنگ به مدار بازگشت
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ دلار آرام گرفت، یورو بالا رفت
بورس امروز سبزپوش شد؛ شاخص کل وارد کانال 7.27 میلیون شد
نتایج نهایی امتحانات دوازدهم و یازدهم چه زمانی اعلام می‌شود؟
آمار نهایی ثبت‌نام ایران خودرو اعلام شد؛ چند نفر متقاضی خرید خودرو شدند؟
شکست در جنگ فناورانه باخطای محاسباتی بزرگ
برق کدام مناطق چهارمحال و بختیاری امروز شنبه 21 شهریور قطع می‌شود؟
جدول قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز 21 شهریور و قطعی برق یاسوج شنبه
نورنما | پل‌های شاهکاری که مهندسان ایرانی ساخته‌اند!
روایت اشتباه محاسباتی آمریکا و اسرائیل؛ چرا نتیجه جنگ با ایران تغییر کرد؟
آتش‌سوزی جنگل‌های ماهور میلاتی ممسنی همچنان ادامه دارد
عملیات غافلگیرانه امروز در سراوان؛ خانه تیمی گروهک‌های تروریستی منهدم شد
پزشکیان: مقاومت مردم ایران در برابر حملات آمریکا و اسرائیل، دشمن را ناکام کرد
پیام یمن به عربستان؛ مسیر صلح کم‌هزینه‌تر از ادامه تجاوز است
پزشکیان و رئیس‌جمهوری هند دیدار کردند
اسماعیل بقایی: جنایت لامرد علیه کل ایران و انسانیت بود
کره شمالی موشک‌های بالستیک جدید شلیک کرد
روایت رسانه های غربی از ناکامی فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران
نوراینفو | ایرانی‌ها چند ساعت در هفته کار می‌کنند؟رتبه ایران در جدول جهانی
پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست؛ لغو تحریم‌ها و احترام به حقوق ایران را می‌خواهیم
نفت حاضر به عقب‌نشینی از 100 دلار نشد
فدراسیون فوتبال 2 هزار دلار جریمه شد
عفو عمومی‌ راهبردی ضروری برای ایران امروز
مشکل جدید استقلال برای سفر به عراق؛ فرودگاه بصره پروازهای ایران را لغو کرد
جدول قطعی برق ایلام امروز شنبه 21 شهریور؛ زمان خاموشی‌ها اعلام شد
«7 اکتبر» در مرکز انتخابات «27 اکتبر»
احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان وجود دارد
تعویق مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ دیدار سفیران دو طرف در واشنگتن
درس‌های یمن برای دانشگاه‌های نظامی جهان
برنامه قطعی برق قم امروز 21 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی
سیا 71 سند محرمانه درباره 11 سپتامبر را منتشر کرد
قیمت خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405+ جدول قیمتها
اعلام جدول خاموشی برق کرمانشاه؛ شنبه 21 شهریور کدام مناطق خاموش می‌شوند؟
مرز مهران همچنان فعال است
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
کافه فرهنگ | یک همنشینی فرهنگی در روز ملی سینما
سفر اضطراری فرمانده سنتکام به عربستان همزمان با پیشروی ارتش یمن
برنامه قطعی برق کهگیلویه بویراحمد امروز شنبه 21 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ شاهین و اطلس چند قیمت خوردند؟
نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در راه است
دلار توافقی امروز 21 شهریور 1405 چقدر شد؟ + قیمت خرید و فروش
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست سالانه آژانس حاضر می‌شود
آخرین قیمت طلای جهانی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛طلا زیر فشار تورم و نفت 108 دلاری
جزئیات جلسه‌ای که برای فروپاشی 72 ساعته ایران برنامه‌ریزی کرد
المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛حمله پهپادی به عربستان وشرط پزشکیان برای بازگشایی تنگه هرمز
واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان