×
اجتماعی
شناسه خبر : 334360
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/09 ساعت 13:11
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت

بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان از بازگشایی جاده باغوکناره، محمدآباد به سمت بندرگز در عرض 16 ساعت تلاش و کار مستمر نیروهای راهداری خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: عادل مصدقی اظهار کرد: در پی بارندگی‌های شدید و طغیان رودخانه در محدوده محور بندرگز به بندرترکمن، به‌ویژه در محدوده باغوکناره ومحمدآباد، حجم زیادی از تنه درختان، شاخه و برگ و رسوبات وارد مسیر شد و انسداد همزمان جاده و خط راه‌آهن را به دنبال داشت.

وی افزود: با تلاش بیش از ۱۶ ساعته نیروهای راهداری، این محور از صبح امروز بازگشایی شده و تردد در آن برقرار است اما به دلیل باقی ماندن آثار سیلاب و رسوبات در حاشیه و سطح راه، عملیات پاکسازی و ایمن‌سازی همچنان ادامه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان تاکید کرد: رانندگان می‌توانند از این محور تردد کنند اما با توجه به تداوم عملیات راهداری و وجود آثار سیلاب در حاشیه جاده لازم است با احتیاط و سرعت مطمئنه در مسیر عبور کنند.

مصدقی همچنین با اشاره به وضعیت سایر محورهای استان گفت: محور آزادشهر-شاهرود نیز که در بخش‌های کوهستانی تحت تاثیر بارندگی قرار گرفته بود پاکسازی شده و تردد در آن برقرار است. با این حال با توجه به کوهستانی بودن مسیر و افزایش ترددهای گردشگری در روزهای تعطیل، رانندگان باید نکات ایمنی را رعایت کنند.

وی درباره میزان خسارت واردشده به محور بندرگز-بندرترکمن توضیح داد: در این حادثه بخشی از خط‌کشی سمت راست مسیر از بین رفته و آسیب‌هایی نیز به سطح آسفالت وارد شده که میزان دقیق خسارت پس از جمع‌بندی و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با تاکید بر ضرورت اجرای اقدامات پیشگیرانه در مناطق جنگلی بالادست مناطق سیل‌خیز گفت: سیلاب اخیر حجم زیادی از تنه درختان، شاخه و برگ و رسوبات را از مناطق جنگلی و ارتفاعات بالادست با خود به سمت جاده، اراضی کشاورزی و خط راه‌آهن منتقل کرد و ضروری است اقدامات آبخیزداری و پیشگیرانه در بالادست با جدیت بیشتری دنبال شود.

مصدقی ادامه داد: اجرای طرح‌های آبخیزداری در مناطق جنگلی و بالادست می‌تواند از ورود حجم بالای رسوبات و بقایای درختان به مسیر رودخانه‌ها، جاده‌ها، زمین‌های کشاورزی و راه‌آهن جلوگیری کرده و نقش مهمی در کاهش خسارت‌های ناشی از سیلاب داشته باشد.

وی همچنین بر ضرورت تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از خط دوم راه‌آهن بندرگز-بندرترکمن تاکید کرد و یادآور شد: خط قدیمی راه‌آهن در برخی نقاط به دلیل شرایط و ظرفیت دهانه پل‌ها می‌تواند در زمان وقوع سیلاب به مانعی در مسیر عبور آب تبدیل شود و تکمیل خط دوم می‌تواند در رفع بخشی از این مشکلات موثر باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان افزود: خط راه‌آهن قدیمی نیز پس از پاکسازی دوباره بازگشایی شده و تردد قطار در این مسیر برقرار است.

مصدقی لایروبی مسیر رودخانه‌ها را از دیگر اقدامات ضروری برای پیشگیری از تکرار چنین بحران‌هایی برشمرد و متذکر شد: لایروبی باید از سرشاخه‌ها و بالادست رودخانه‌ها تا مسیرهای منتهی به دریا با همکاری دستگاه‌های متولی از جمله جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه‌ای انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای مجموعه این اقدامات مهندسی و فنی می‌تواند در پیشگیری از بحران‌های ناشی از سیلاب و کاهش خسارت به جاده‌ها، راه‌آهن و اراضی کشاورزی موثر باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان در پایان از مردم خواست؛ در صورت مشاهده هرگونه مشکل یا انسداد در محورهای مواصلاتی استان، موضوع را از طریق سامانه ۱۴۱ اطلاع دهند تا نیروهای راهداری در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکل اقدام کنند.


اخبار مرتبط
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 23:16
سخنگوی سازمان مدیریت بحران:
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه سیل شدید در استان گلستان موجب خسارت کشاورزی و نیز راه آهن شده است، تصریح کرد، عوامل امدادی و عملیاتی برای بازگشایی و ایمن‌سازی مسیر در حال فعالیت هستند.
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
چهارشنبه 1405/05/07 ساعت 22:39
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
برخی از مناطق سیستان و بلوچستان در روزهای ابتدایی مرداد امسال با بارش شدید و سیل‌آسا مواجه شدند به‌طوریکه جمعیت هلال احمر این استان از امدادرسانی به 187 فرد آسیب‌دیده از سیلاب در شهرستان‌های خاش و مهرستان خبر داد.
پرداخت کمک بلاعوض به خانوارهای آسیب‌دیده از سیل هرمزگان
چهارشنبه 1405/05/07 ساعت 12:19
پرداخت کمک بلاعوض به خانوارهای آسیب‌دیده از سیل هرمزگان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از پرداخت 51 میلیارد و 800 میلیون تومان کمک بلاعوض به خانوارهای آسیب‌دیده از سیل آذر 1404 خبر داد. این اعتبار برای جبران بخشی از خسارت واحدهای مسکونی پرداخت شده است.
نظرات

آخرین اخبار
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد برای فردا چهارشنبه 25 شهریور
وزارت ارشاد: هیچ خواننده خارج‌نشینی برای کنسرت در ایران درخواست نداده است
پاداش 100 هزار دلاری استقلال با پیروزی مقابل السد
زمان واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + جزئیات نحوه واریز
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 25 شهریور 1405 ؛ احتمال ادامه ریزش قیمت سکه و طلا
برنامه خاموشی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 25 شهریور + جدول قطع برق مناطق
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکادر روزشصت‌وششم؛کاهش عبورکشتی‌ها،افزایش قیمت نفت وهشدار ایران
ایران - امارات؛ آغاز کار تیم فوتبال امید با هزار امید و آرزو در ناگویا ؛ ساعت بازی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ریزش سکه و طلا آغاز شد
افزایش تورم و قیمت سوخت؛ ترامپ تنها راه نجات در انتخابات کنگره را از دست داد
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 25 شهریور 1405؛ نوسان دلار بین دو مرز حساس
خرید حمایتی مرغ با قیمت 335 هزار تومان؛ دولت به کمک مرغداران آمد
درخواست سازمان ملل برای ورود بازرسان بین‌المللی به غزه
پایان فرار عامل حمله با کوکتل مولوتوف در پونک؛ دستگیری متهم با بازبینی دوربین مداربسته
جشن پرسپولیس با بلیت 2 میلیونی؛ چرا بازیکنان در مراسم هواداران غایب بودند؟
دیدار عراقچی و طالبانی در تهران؛ تأکید بر امنیت مرزهای ایران و عراق
آمار هولناک سیل نپال؛ 1400 کشته و هزاران مفقود
سازمان ملل خواستار دسترسی بازرسان بین‌المللی برای مستندسازی جنایات غزه شد
رئیس‌جمهور پیگیر تأمین دارو از هند؛ واکسن اروپایی آنفلوآنزا وارد نمی‌شود
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شدند
نیویورک تایمز: بی‌میلی ترامپ به جنگ در یمن، عربستان را سرخورده کرد
ثبت سفارش واردات برنج از امروز آغاز شد
صدای انفجار در بهمئی؛ مهمات به‌جامانده از جنگ منهدم می‌شود
روسیه با استقرار تسلیحات در فضا مخالفت کرد
اکران آنلاین «ماهور» با بازی زنده‌یاد همایون ارشادی
فراخوان حزب عهد ایران برای انسجام و همبستگی ملی حداکثری در شرایط محاصره و دفاع میهنی
نورنما | یک لحظه حواس‌پرتی، یک سقوط تلخ!
رئیس اتحادیه نانوایان: یارانه نان باید به مردم یا زنجیره نهایی پرداخت شود
تمام آمبولانس‌های کشور تا پایان سال هوشمند می‌شوند
تکذیب معامله آمریکا و روسیه بر سر ایران و اوکراین
عارف: خطوط قرمز تصمیم‌گیری مشخص است؛ اختلاف سلیقه نباید به بی‌احترامی به مسئولان منجر شود
انتقال 49 زندانی ایرانی از عراق به زندان ایلام
مقاومت تا زمان اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان پابرجا خواهد ماند
گل‌گهر - الجزیره ؛ آغاز ماجراجویی آسیایی گل‌گهر؛ رحمتی به دنبال تاریخ‌سازی در دوشنبه
یک کشتی در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفت
بازسازی برج مراقبت فرودگاه تبریز آغاز شد
وزیر علوم راهی ریاض شد؛ ایران در مجمع جهانی اخلاق هوش مصنوعی
تشکیل پرونده قضایی برای تأخیر پروازها
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب: وحدت اسلامی راه مقابله با بحران‌های منطقه است
غذای دانشجویی گران‌تر شد؛ سهم دانشجویان کاهش یافت
سرمربی تیم امید :برای بازی با امارات نگرانی نداریم؛ منتظر بازیکنان استقلال و تراکتور هستیم
هشدار درباره ال‌نینو؛ استان‌ها آماده سیلاب و خشکسالی باشند
مقابله با نفوذ به سبک چینی
عبور ترامپ از قانون اساسی؛ محورهای اتهامی جدید برای استیضاح در کنگره آمریکا
نورنما | جرثقیل‌های غول پیکر پشت پرده پروژه‌های عظیم چین
شهباز شریف حملات اسرائیل به لبنان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و غبار باشند
پایان رویای عربستان در یمن؛ سناریوی «فروپاشی سوریه» در ساحل غربی شکست خورد
بورس رکورد زد؛ شاخص کل وارد کانال 7.5 میلیون واحد شد
اعلام رسمی چین درباره سفر عراقچی؛ تهران هنوز واکنشی نشان نداده است