×
سیاسی
شناسه خبر : 334321
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/09 ساعت 09:47
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد

پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان از ادامه مذاکرات میان تهران و واشنگتن خبر داد و افزود: اسلام‌آباد نهایت تلاش خود را برای بازگرداندن ایران و آمریکا به اجرای تعهدات‌شان در یادداشت تفاهم پایان جنگ به کار می‌گیرد و در این زمینه فعال است.

نورنیوز-گروه سیاسی: طاهر اندرابی امروز جمعه در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد گفت که پاکستان به عنوان کشور میانجی در مذاکرات تهران ـ واشنگتن از تمام تلاش‌ها با هدف تداوم توقف خصومت‌ها و ازسرگیری گفت‌وگو میان ایران و ایالات متحده استقبال می‌کند.

اظهارات اندرابی در پی موج جدیدی از تبادل آتش میان ایران و آمریکا مطرح شده است. این درگیری‌ها در نتیجه تداوم شرارت‌ها و تهدیدهای ارتش تروریستی آمریکا در منطقه علیه جمهوری اسلامی ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح کشور به آن رخ داده است.

طی روزهای اخیر، منابع آگاه در کشورهای میانجی، از جمله قطر، پاکستان و عمان از روند مثبت مذاکرات تنش‌زدایی و طرحی برای بازگشایی تنگه هرمز، آتش‌بس دو هفته‌ای و بازگشت به مذاکرات خبر داده بودند.

بنا بر گزارش روزنامه پاکستانی نِیشن، اندرابی افزود که پاکستان در این زمینه فعال است و به ایفای نقش خود ادامه خواهد داد. به گفته او، مذاکرات میان طرفین برای عادی‌سازی اوضاع در جریان است.

او تصریح کرد: ما نهایت تلاش خود را برای بازگرداندن طرفین به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد به کار می‌گیریم تا تمام موانع بر اساس روح این تفاهم‌نامه و بیانیه مشترک پاکستان و قطر در تاریخ ۲۲ ژوئن برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد که پاکستان از طرفین می‌خواهد که حداکثر خویشتنداری را به کار گیرند و به طور کامل به تعهد خود برای ازسرگیری مذاکرات در سطح فنی برای اجرای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند.

اندرابی روز پنج‌شنبه نیز در جمع خبرنگاران در اسلام‌آباد گفته بود که مذاکرات میان ایران و ایالات متحده با وجود تبادل آتش میان طرفین به ویژه درباره تنگه هرمز و برای کاهش تنش‌ها در جریان است.

او تاکید کرد که گفت‌وگو و دیپلماسی همچنان تنها مسیر ممکن در میان تنش‌ها و خصومت‌های جاری در غرب آسیا است.

گفتنی است، آمریکا مدت کوتاهی پس از امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ میان تهران و واشنگتن با نقض بند پنج این تفاهم‌نامه که به‌وضوح امکان بازگشایی تنگه هرمز با ترتیبات ایران را فراهم می‌کرد، تلاش کرد برای تضعیف حق حاکمیت ایران بر این آبراه به عنوان یک کشور ساحلی، کشتی‌ها را از مسیر غیرقانونی و ناامن عبور دهد.

پس از پاسخ ایران و متوقف کردن این کشتی‌ها، ارتش تروریستی آمریکا اقدام به تکرار تجاوزگری علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران کرد که در آن اهداف نظامی و غیرنظامی، شامل پل‌ها، تاسیسات تصفیه آب و برج مراقبت دریایی در بنادر ایران مورد اصابت قرار گرفتند. واشنگتن همچنین محاصره دریایی غیرقانونی بنادر ایران را از سر گرفته است. پاسخ ایران به این تجاوزگری طی عملیات نصر ۲ موجب درگرفتن دور جدیدی از تنش‌های نظامی میان دو طرف شد.

درگیری روزهای اخیر در ادامه عملیات نصر ۲ انجام شده است و نیروهای مسلح ایران در پاسخ به شرارت‌ها و جنایات اخیر ارتش تروریستی آمریکا که آخرین نمونه آن حمله وحشیانه به ناحیه‌ای مسکونی در جزیره قشم است، پایگاه‌های آمریکا در کویت و اردن را در حملات پرحجم پهپادی و موشکی در هم کوبیده‌اند.

 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟
فرانکو بارزی زنده است؛ میلان به شایعات درباره اسطوره فوتبال ایتالیا پایان داد
زنجان، پیشگام طرح نهضت ملی مسکن
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 مرداد 1405+ وضعیت استانها
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
تردد روان در محورهای شمالی کشور
دلایل افزایش تلفات نظامیان آمریکا
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 مرداد +پخش زنده
پیش‌بینی بورس هفته دوم مرداد 1405؛ بازار سرمایه همچنان صعودی می‌ماند؟
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
بازهم نسل زِد و آلفا؛ بازهم غافلگیری
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
اعطای مجوز تولید موشک‌های پاتریوت به اوکراین در هاله ابهام
تلویزیون امروز چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های جمعه
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
هجوم هزاران مهاجر از مرز مراکش؛ اسپانیا وضعیت اضطراری اعلام کرد
شورای صلح: حماس با خلع سلاح موافقت کرد
حمله دموکرات‌ها به هگست؛ترامپ آماده جنگ با ایران نبود
اسرائیل به دنبال تشدید اختلافات داخلی لبنان
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟