نورنیوز-گروه بین الملل : روزنامه عبریزبان «یسرائیل هیوم» در گزارشی افشا کرد که جمعی از سربازان و فرماندهان اسرائیلی پس از درگیری لفظی و مشاجره شدید با فرمانده گردان خود، اقدام به زمین گذاشتن سلاحهایشان کردهاند. بر اساس این گزارش، این نظامیان بلافاصله پایگاه «سدی تیمان» را ترک کرده و به منازل خود بازگشتهاند.
در همین راستا، روزنامه «معاریو» نیز به نقل از یک نظامی صهیونیست گزارش داد که این اقدام و خروج ناگهانی سربازان از پایگاه، رویدادی بیسابقه در ارتش بوده که به طور مستقیم منجر به از خارج شدن این گردان از وضعیت آمادگی عملیاتی شده است.
تصاویر و ویدیوهای منتشرشده از این پایگاه نظامی، نشاندهنده خشم شدیدی در میان نیروهای معترض است؛ بهطوری که نظامیان معترض اقدام به تخریب تابلوهای یادبود کشتهشدگان تیپ «گفعاتی» در داخل پایگاه کردهاند.
«علت اصلی بروز این تمرد، تلاش نیروهای کهنهکار برای تحمیل قوانین و خواستههای خود بر سایر اعضای گردان بوده است.»
وی همچنین تاکید کرد که این گردان در حال طی کردن آخرین مراحل آمادهسازی برای ورود و اجرای عملیات در نوار غزه بود، اما به دنبال این حادثه، اکنون از نظر عملیاتی به هیچ وجه آمادگی ورود به میدان نبرد را ندارد.
در پی انتشار گسترده این اخبار و افشای ابعاد این شورش درونسازمانی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که زوایای مختلف این نافرمانی و تمرد نظامیان در دست بررسی و تحقیقات پیگیرانه قرار دارد.