×
اقتصادی
شناسه خبر : 334148
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 10:48
پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 8 مرداد 1405

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 8 مرداد 1405

قیمت طلا و سکه با حمایت رشد نرخ دلار و تداوم تنش‌های سیاسی، روندی صعودی را تجربه کرد. کارشناسان معتقدند در صورت حفظ نرخ دلار در سطوح فعلی، احتمال ادامه افزایش قیمت طلا و سکه در معاملات امروز 8 مرداد 1405 وجود دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵ با روند افزایشی بازگشایی شد. رشد قیمت دلار و تشدید تنش‌های سیاسی در منطقه، مهم‌ترین محرک بازار فلز زرد بود و باعث شد قیمت طلا و اغلب قطعات سکه نسبت به معاملات روز سه‌شنبه افزایش یابد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار در جریان معاملات وارد کانال ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی شد و سکه امامی نیز با ادامه روند صعودی، به میانه کانال ۱۸۷ میلیون تومان رسید. بازار در نیمه دوم معاملات نیز بخشی از رشد خود را حفظ کرد و قیمت‌ها در سطوح بالاتری نسبت به ابتدای روز چهارشنبه تثبیت شدند.

معامله‌گران معتقدند افزایش قیمت دلار و تداوم فضای نااطمینانی سیاسی، جریان تقاضای احتیاطی را در بازار طلا تقویت کرده است. به همین دلیل، خلاف روزهای گذشته، فشار فروش در معاملات عصرگاهی محدود بود و قیمت‌ها توانستند بخش عمده رشد روزانه را حفظ کنند.

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورتی که دلار در کریدور ۱۹۰ هزار تومان باقی بماند یا به روند افزایشی خود ادامه دهد، احتمال تداوم رشد قیمت طلا و سکه در معاملات روز پنجشنبه وجود دارد. در این سناریو، سکه امامی می‌تواند برای تثبیت در نیمه بالایی کانال ۱۸۷ میلیون تومان تلاش کند و طلای ۱۸ عیار نیز کانال ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی را به عنوان کف حمایت در نظر بگیرد.

در مقابل، اگر التهاب‌های سیاسی کاهش یابد یا دلار بخشی از رشد اخیر خود را اصلاح کند، احتمال افزایش عرضه در بازار طلا وجود خواهد داشت. در این شرایط، سکه امامی ممکن است دوباره به کف کانال ۱۸۷ میلیون تومان بازگردد و طلای ۱۸ عیار نیز بخشی از رشد روز چهارشنبه را تعدیل کند.

سکه امامی در میانه کانال ۱۸۷ میلیون تومانی معامله شد

براساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت سکه امامی روی رقم ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و سکه بهار آزادی نیز روی رقم ۱۸۴ میلیون تومانی معامله شدند. سکه امامی در معاملات عصرگاهی رشد ۵۰۰ هزار تومانی و سکه بهار آزادی کاهش ۵۰۰ هزار تومانی داشت.

روز چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵، نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت ۹۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ۵۳ میلیون تومانی معامله شدند. نیم‌سکه در معاملات عصرگاهی رشد ۲۰۰ هزار تومانی داشت و ربع سکه تغییر ارزش نداشت. سکه گرمی در معاملات عصرگاهی با رقم ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی معامله شد و تغییر ارزش نداشت.

مثقال طلا در کانال ۸۱ میلیون تومانی معامله شد

گفتنی است اونس جهانی طلا در معاملات عصرگاهی کاهش ۱۶ دلاری داشت و روی رقم ۴۰۲۲ دلاری معامله شد. مثقال طلا در معاملات عصرگاهی با رقم ۸۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی دادوستد شد و رشد ۲۰۰ هزار تومانی نسبت به بازگشایی بازار طلا داشت. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در محدوده ۱۸ میلیون و ۷۲۲ هزار تومانی معامله شد و رشد ۲۲ هزار تومانی در معاملات عصرگاهی داشت.


اخبار مرتبط
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 8 مرداد 1405
پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 13:07
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 8 مرداد 1405
بازار ارز در آخرین روز کاری هفته آرام و کم‌نوسان دنبال شد؛ جایی که قیمت دلار بدون تغییر در محدوده 192 هزار تومان باقی ماند و معامله‌گران در انتظار تحولات سیاسی و سیگنال‌های تازه، از انجام معاملات پرریسک خودداری کردند.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 مرداد 1405 / بازار طلا ملتهب شد
چهارشنبه 1405/05/07 ساعت 14:02
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 مرداد 1405 / بازار طلا ملتهب شد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 مرداد 1405 با افزایش قابل توجه همراه شد؛ به‌طوری‌که سکه بهار آزادی چهار میلیون تومان و سکه امامی بیش از سه میلیون تومان گران شدند. همزمان، رشد نرخ دلار و تشدید تنش‌های سیاسی، بازار طلا را وارد موج جدیدی از افزایش قیمت کرد.
قیمت طلای جهانی امروز 7 مرداد 1405؛ بازار در انتظار تصمیم فدرال رزرو
چهارشنبه 1405/05/07 ساعت 10:44
قیمت طلای جهانی امروز 7 مرداد 1405؛ بازار در انتظار تصمیم فدرال رزرو
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 7 مرداد 1405 با نوسان محدود همراه بود و سرمایه‌گذاران در آستانه اعلام تصمیم فدرال رزرو آمریکا از انجام معاملات سنگین خودداری کردند. همزمان، رشد قیمت نفت و افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی، از بازار طلا در برابر افت بیشتر حمایت کرد.
نظرات

آخرین اخبار
نیویورک تایمز: ایران به خلبان اف-15 آمریکا نیم ثانیه فرصت داد
نماینده روسیه در شورای امنیت: کرانه باختری به «نقطه بی‌بازگشت» نزدیک می‌شود
عراق اقدام کلمبیا در به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال طوفان در ارتفاعات
دروغ‌پراکنی ترامپ درباره تنگه هرمز؛ اداره اطلاعات انرژی خلاف آن را اعلام کرد
از تولید تا توزیع؛ چرایی عقب‌ماندگی تولید برق کشور نسبت به سال گذشته
ترامپ آزادی تفنگدار سابق آمریکایی زندانی در روسیه را تایید کرد
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ اجرای سیاست «زمین سوخته» توسط ارتش اسرائیل
ترامپ: سلاح و جنگنده به اروپا می‌فروشیم و آنها در ارسال به اوکراین آزادند
همکاری با هند برای تأمین دارو ادامه دارد
ابراز همدردی ایران با کلمبیا
آخرین اخبار زلزله کلمبیا؛ فرو ریختن بیمارستان و کلیسای تاریخی در پی لرزه‌های شدید
یمن یک کشتی سعودی را در باب المندب هدف قرار داد
هشدار سازمان ملل؛ کرانه باختری در آستانه فروپاشی کامل است
رقابت آسیایی برای اورانیوم قزاقستان
جنگ رمضان؛ آمریکا در کمتر از 20 روز به استیصال رسید
آغاز بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی مدارس تهران
ضرب و شتم مدیر برق عسلویه حین جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمزارز
بقائی؛ نظام بین الملل در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
پزشکیان: بر تعمیق روابط با پاکستان در همه زمینه‌ها تأکید داریم
خدمت‌رسانی هلال احمر در اربعین 1405 به 5.8 میلیون زائر
روایت اشک‌های شمخانی از عنایت ائمه(س) به یک هنرمند ارمنی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 21 مرداد ماه اعلام شد+جدول
برنامه قطعی برق مازندران فردا 21 مرداد ماه + لینک
بمب نقل‌وانتقالات تراکتور؛ جانشین بیرانوند قرمز پوشید
وزارت رفاه: خبر «نقص اطلاعات فراجا» درباره قطع کالابرگ صحت ندارد
ارکستر سمفونیک تهران با «خسوف» به تالار وحدت می‌آید
فرمانده کل ارتش: امید است شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی و بازدارندگی باشیم
زمانبندی قطعی برق قم فردا 21 مرداد + لینک
تغییر استراتژی کشتیرانی ترکیه؛ از مسیرهای دریایی به سمت حمل‌ونقل ریلی
وزیر کشور پاکستان با عراقچی دیدار کرد
عراقچی و طالبانی بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی تاکید کردند
قیمت نفت به 90 دلار رسید
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 21 مرداد /دلار سقوط آزاد می کند؟
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به فرماندهان جدیدالانتصاب
برنامه کامل مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان (براتیسلاوا 2026)
نقشه راه وزیر صمت برای توسعه صادرات؛ همسایگان، محور اصلی دیپلماسی اقتصادی
غرب آسیا، نه حیاط خلوت غرب است و نه میدان نفوذ هیچ قدرت دیگر
محسن رضایی: آمریکا جنگ را تمام کند و پول‌های مسدودی ایران را بپردازد
ذخایر سدهای تهران 200 میلیون مترمکعب کمتر از میانگین؛ خشکسالی پایتخت تداوم دارد
راز نفوذ محمد(ص) در دل تاریخ چه بود؟
نورویدئو | صلحی که بوی اشغال می دهد
«همتی» برای شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد
فرافکنی ترامپ؛ بایدن مقصر کمبود مهمات آمریکا
قیمت نقره امروز سه شنبه 20 مرداد 1405 + جدول قیمتها
نورنما | 28 صفر سالروز رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد
مخبر و فروزنده به عضویت در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص درآمدند
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 21 مرداد؛ سکه امامی به 190 میلیون می‌رسد؟
عارف؛: هنر ما باید جذب باشد؛ زمان دعوا گذشته است
خانه‌ها میلیاردی شدند؛ سهم مردم از بازار مسکن چیست؟