×
اجتماعی
شناسه خبر : 334127
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 09:07
وضعیت نگران‌کننده ایمنی هتل‌های تهران؛ ثبت 90 آتش‌سوزی در سال‌های اخیر

وضعیت نگران‌کننده ایمنی هتل‌های تهران؛ ثبت 90 آتش‌سوزی در سال‌های اخیر

معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد از میان 217 هتل شناسایی‌شده در پایتخت، تنها 4 هتل موفق به دریافت تأییدیه ایمنی شده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: کامران عبدولی معاون در خصوص ایمنی هتل‌ها در پایتخت، اظهار کرد: در سال‌های گذشته مکاتبات، مراجعات، تذکرها و هشدارهای مکرر برای هتل‌های ناایمن ارسال کردیم و با توجه به اینکه مسافران هتل‌ها با محیط پیرامونی هتل ناآشنا هستند و ممکن است مدت کوتاهی و صرفا برای یک بار در این هتل‌ها اقامت داشته باشند، ممکن است در زمان حریق و حادثه برای خروج از ساختمان نتوانند مسیر خود را پیدا کنند. بنابراین لازم است موضوع ایمنی در این مراکز بسیار جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: همین مسئله باعث شد تا بازدید و صدور دستورالعمل‌های این مراکز در دستور کار قرار گیرد و در مورد همه این مراکز پایش ایمنی صورت گرفت، اما متأسفانه علیرغم مکاتبات و درخواست‌هایی که از وزارت مربوطه و همچنین بخش‌های مرتبط، از جمله انجمن هتلداران و رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌ آپارتمان‌ها داشتیم، استقبال چندانی صورت نگرفت.

عبدولی در ادامه افزود: حتی پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه دادیم تا همکاری های لازم برای مشاوره و چگونگی اجرای دستورالعمل های ایمنی را ارائه دهیم، اما باز هم استقبال نشد و با وجود اینکه لیست کامل هتل‌ها را به صورت رسمی درخواست کردیم، در نهایت تعداد بسیار محدودی به ما معرفی شد.

معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: با این حال، با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی واحد عملیات در ایستگاه‌ها و در ۹ گانه سازمان در طرح نظام بازرسی، به صورت میدانی ۲۱۷ هتل را شناسایی و پایش کردیم که از این تعداد، ۹۱ مورد به سازمان مراجعه کرده و تشکیل پرونده دادند و بسیاری از آنها دستورالعمل ایمنی دریافت کردند، اما این اقدامات متأسفانه منجر به ایمنی موثر نشد.

وی تصریح کرد: با این وجود، چهار هتل توانستند تأییدیه آتش‌نشانی را دریافت کنند و هتل‌های ایمن محسوب می‌شوند؛ البته به شرط آنکه سیستم‌هایی که مورد تأیید آتش‌نشانی قرار گرفته‌اند، به‌ روز نگه داشته و سرویس و نگهداری شوند و شرایط آنها همواره پایدار باشد.

عبدولی در ادامه با اشاره به آمار حریق در هتل‌های تهران، اظهار کرد: بررسی آمارها نشان می‌دهد که در چند سال گذشته ۹۰ مورد حریق در هتل‌های شهر تهران گزارش شده است که در این حوادث توانسته‌ایم صدها نفر را از حریق نجات دهیم و دهها نفر نیز مجروح شده‌اند و متأسفانه یک مورد تلفات انسانی نیز در این حوادث ثبت شده است.

معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره آخرین حادثه در هتل تهران نیز گفت: آخرین مورد حریق مربوط به هتل استقلال تهران بود که چند روز گذشته همکاران ما با تلاش و رشادتی که به خرج دادند، موفق شدند حریق را در همان لحظات اولیه مهار کنند و با اقدامات بسیار خوب نیروهای آتش‌نشانی، بسیاری از افرادی که در ساختمان حضور داشتند به موقع تخلیه شدند و خوشبختانه هیچ‌گونه تلفات انسانی نداشتیم و حریق نیز در همان طبقه‌ای که حادثه رخ داده بود، مهار شد.


نظرات

آخرین اخبار
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 8 مرداد 1405 | جدول خاموشی مناطق
نوراینفو | کودکان در پیاده‌روی اربعین؛ 8 نکته بهداشتی و دارویی که هر والدینی باید بداند
آخرین جزییات ثبت نام فروش فوری و فوق العاده محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
لینک و برنامه قطعی برق ایلام امروز پنج شنبه 8 مرداد
برنامه قطعی برق قم امروز پنج شنبه 8 مرداد اعلام شد
تدبیر گمشده
مقام آگاه: ادعای سفر هیأت ایرانی برای ادامه مذاکرات صحت ندارد
تجاوز مجدد ارتش تروریستی آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع نیروهای مسلح با حملات موشکی آغاز شد
محدودیت تردد در جاده کندوان و آزادراه تهران–شمال
نقشه عجیب 2 دختر برای سرقت از خانه‌ها؛ تدریس زبان بهانه بود
پیش ‌بینی قیمت دلار پنجشنبه 8 مرداد 1405
هشدار هواشناسی؛ گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و رگبار در برخی استان‌ها
پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 8 مرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 8 مرداد + جدول قیمت ها
حمله به کشتی ایرانی؛ چرا اوکراین به سرعت عقب نشست؟
نورویدئو | هالیوود ترامپ؛ وقتی هوش مصنوعی جای پیروزی را بازی می کند
پایان تلخ ستاره مسترشف دنیا؛ جزئیات مرگ «ریش‌قرمز»
روایت تکان دهنده از قتل زن 47 ساله؛ سومین حکم قصاص برای قاتل
آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ تردد روان در محورهای شمالی
شیراز در سوگ خلبان شهید سوخو 24؛ مراسم استقبال از پیکر شهید مجید کاظمی برگزار شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مرداد 1405+ جدول کامل قیمت ها
هیئت وزیران مهلت مجوزهای ویژه را تمدید کرد؛ جزئیات ابلاغیه جدید
واقعیت ماجرای حمله پهپادی به بندر بارگیری گاز طبیعی مصر چه بود؟
بلاگر منتشرکننده لایو ضرب‌وجرح زنان در تهران بازداشت شد
تناقض تحریم‌ها
به راه‌حل بیندیشیم
تحلیل واکنش گروه های شیعی به حمله آمریکا- سعودی به عراق
خط و نشان جنگی نتانیاهو برای فرار از حکم بازداشت بین‌المللی
وضعیت نگران‌کننده ایمنی هتل‌های تهران؛ ثبت 90 آتش‌سوزی در سال‌های اخیر
آغاز دومین آزمون ملی علوم پزشکی با رقابت بیش از 10 هزار داوطلب
خلیج فارس و کابوس امنیتی؛ وقتی ناجی خود بحران‌ساز است
پنتاگون بزرگ‌ترین قرارداد تسلیحاتی خود را امضا کرد
خیز بلند تهران و اسلام‌آباد برای تجارت 10 میلیارد دلاری
بیشترین سفرها به شمال کشور از کدام مسیرها انجام شد؟
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 8 مرداد 1405+ وضعیت استانها
واکنش سفارت ایران در غنا به توییت ترامپ: شجاعت جان می‌بخشد،ریاست‌جمهوری آمریکا جان می گیرد
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه