×
بین الملل
شناسه خبر : 333847
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/05/06 ساعت 22:08
هشدار سازمان ملل درباره بحران کرانه باختری و غزه

هشدار سازمان ملل درباره بحران کرانه باختری و غزه

معاون هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه با هشدار نسبت به تشدید بحران در کرانه باختری و غزه، خواستار اجرای کامل قطعنامه 2803 شورای امنیت، تسریع روند بازسازی غزه و توقف روند فزاینده خشونت‌ها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «رامیز علی اکبروف» معاون هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه و فلسطین گفت: بحران کرانه باختری «شرایط نگران‌کننده» در سایر بخش‌های سرزمین‌های اشغالی فلسطین را تشدید می‌کند. وی هشدار داد که در صورت اتخاذ نشدن اقدامات فوری برای تغییر این روند، احتمال تشدید تنش‌ها به‌طور فزاینده‌ای افزایش می‌یابد.

این مقام سازمان ملل تاکید کرد: طرح جامع پایان دادن به درگیری غزه و قطعنامه ۲۸۰۳ (۲۰۲۵) شورای امنیت باید به‌طور کامل اجرا شوند. او درباره غزه گفت که پیشرفت در جمع‌آوری زباله‌های جامد از مناطق کلیدی و هماهنگی برای ورود تجهیزات و ملزومات بهداشتی، با توجه به نیازهای عظیم موجود، «بسیار ناکافی» است.

این مقام سازمان ملل آوارگی، شرایط زندگی پرجمعیت، ویرانی گسترده و تلفات تقریبا روزانه ناشی از حملات و عملیات نظامی اسرائیل اشاره و تاکید کرد: «کرامت انسانی نباید مشروط باشد.»

وی خواستار تسریع روند گذار به بازسازی اولیه از طریق احیای معیشت، بازسازی زیرساخت‌های ضروری، فراهم کردن سرپناهی شایسته و حمایت از نهادهای فلسطینی شد.

اکبروف گفت: اگر تشکیلات خودگردان فلسطین «تا آستانه فروپاشی رانده شود» یا اگر روند خطرناک کنونی در کرانه باختری بدون مهار باقی بماند، ساختن آینده‌ای پایدار برای غزه ممکن نخواهد بود.

او با اشاره به اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین قادر به ارائه خدمات آموزشی و بهداشتی یا پرداخت کامل حقوق کارمندان خود نیست، تاکید کرد: حفظ روابط کارگزاری بانکی پایدار برای حفظ ثبات مالی و فعالیت اقتصادی فلسطین ضروری است.

او همچنین در سطحی گسترده‌تر، چارچوب سه‌جانبه میان ایالات متحده، اسرائیل و لبنان را که در ۲۶ ژوئن اعلام شد نقطه عطفی در تلاش‌ها برای پایان دادن به دهه‌ها درگیری و پیشبرد ثبات پایدار توصیف کرد.

از آغاز سال جاری میلادی (۲۰۲۶) دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) بیش از ۱٬۳۳۰ مورد حادثه مرتبط با شهرک‌نشینان اسرائیلی را ثبت کرده است که به کشته و زخمی شدن افراد، خسارت به اموال، یا هر دو، منجر شده‌اند.

تا روز شنبه، ۷۷ فلسطینی ــ از جمله ۱۸ کودک ــ در سال ۲۰۲۶ توسط نیروهای اسرائیلی یا شهرک‌نشینان اسرائیلی کشته شده‌اند. رسانه‌های رژیم صهیونیستی ۱۰ تیرماه نیز از تصویب طرح احداث صدها واحد مسکونی جدید برای شهرک‌نشینان در کرانه باختری رود اردن خبر می‌دهند که نشان‌دهنده اصرار کابینه رژیم صهیونیستی بر ادامه سیاست توسعه اراضی اشغالی است.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که طرح ساخت ۲۲۹ واحد شهرک‌نشینی جدید در کرانه باختری رسماً تصویب شده است.


اخبار مرتبط
هشدار سازمان ملل درباره گسترش شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری
سه‌شنبه 1405/05/06 ساعت 00:14
هشدار سازمان ملل درباره گسترش شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری
سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی عمیق از توسعه شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری اشغالی، این اقدامات را فاقد اعتبار حقوقی و نقض آشکار قوانین بین‌المللی توصیف کرد و نسبت به افزایش خشونت‌ها، آوارگی فلسطینیان و محدودیت‌های اعمال‌شده علیه غیرنظامیان هشدار داد.
نیرنگ تازه تل‌آویو برای آینده غزه
یکشنبه 1405/05/04 ساعت 19:58
نیرنگ تازه تل‌آویو برای آینده غزه
کابینه امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی با بخشی از طرح دونالد ترامپ برای استقرار «شورای صلح» و نیروهای چندملیتی در نوار غزه موافقت کرد؛ تصمیمی که با شرط خلع سلاح حماس همراه شده است.
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس؛ حملات به غزه ادامه دارد
شنبه 1405/05/03 ساعت 23:34
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس؛ حملات به غزه ادامه دارد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد، در حملات هفته گذشته یکی از فرماندهان یگان‌های نخبه حماس و دو نیروی دیگر را هدف قرار داده است؛ ادعایی که بدون ارائه جزئیات درباره هویت این افراد مطرح شده و همزمان حملات به غزه ادامه دارد.
نظرات

آخرین اخبار
دیدار زلنسکی و ترامپ؛ بررسی تولید مشترک موشک پاتریوت با آمریکا
مذاکره چین با یمن برای عبور از دریای سرخ
واکنش وزیر خارجه اوکراین به حمله به شناور ایرانی پس از گفت‌وگو با عراقچی
نشست محرمانه تل‌آویو و ابوظبی درباره ایران
پوتین: تحریم‌های غرب علیه روسیه شکست خورده است
ادعای ارتش تروریستی آمریکا درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران
امضای اسناد همکاری میان عراق و ترکیه
هشدار سازمان ملل درباره بحران کرانه باختری و غزه
جدیدترین اخبار استقلال؛ بررسی مسائل مالی و نقل‌وانتقالات در نشست هیأت‌مدیره
گزارش هلال‌احمر از اربعین 1405؛ ارائه بیش از 360 هزار خدمت به زائران
غریب‌آبادی: هر ناو اروپا که بخواهد نزدیک تنگه هرمز بیاید هدف مشروع است
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین
واکنش دولت عربستان به هدف قرار گرفتن تاسیسات نفتی این کشور
کرملین: اوکراین به آلمان، قزاقستان و ایران حمله کرده است
یمن از هدف قرار دادن نفتکش عربستان با موشک بالستیک خبر داد
معاون فروش سایپا: پرداخت جریمۀ دیرکرد در اولویت ما نیست
عارف: به 2 سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
انصارالله: تا رفع محاصره یمن به عملیات علیه عربستان ادامه می‌دهیم
وزیر جهاد کشاورزی: خرید گندم از مرز 7 میلیون تن عبور کرد
حریق دوباره در میانکاله؛ مهار کامل آتش در بهشت پرندگان
قهرمانی دختران قشم در انتخابی تیم ملی کاراته؛ سه نماینده ایران در آسیا
ایران محور رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن
افت بی‌سابقه سفر کانادایی‌ها به آمریکا؛ سیاست‌های ترامپ عامل کاهش گردشگری
قیمت نقره امروز سه شنبه 6 مرداد 1405+ جدول قیمت
وقوع حادثه نشت فسفر سفید در پایگاه هوایی آمریکایی کره جنوبی
سردار ابن الرضا: باید یک گام جلوتر از دشمن حرکت کنیم
دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
آزادی محموله تجهیزات دیالیز ایران پس از سه ماه توقیف توسط آمریکا
سفر محرمانه مقام‌های امنیتی مصر به عربستان برای مهار بحران دریای سرخ
قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
کشتی فرنگی نوجوانان جهان؛ امیررضا طهماسب‌پور فینالیست شد
اقتصاد آفریقا تحت تأثیر جنگ آمریکا علیه ایران
انتقام مرگبار در لندکروز؛ قتل شاگرد نمایشگاه خودرو به خاطر کینه قدیمی
قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز 6 مرداد 1405/ دنا،207 و تارا چند شدند؟/جدول قیمت ها
شهادت مأمور پلیس آبادان در درگیری مسلحانه
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
دادستان کل کشور: یارانه 300 معاند مقیم خارج از کشور قطع شد
قتل هولناک زن و شوهر جوان مقابل چشمان کودک 3 ساله؛دادگاه حکم نهایی را صادر کرد
تهدید جدید ترامپ علیه ایران؛ « توافق نشود، کوه کلنگ را از بین می‌بریم»
پایان تلخ حادثه رودخانه هراز؛ پیکر پدر فداکار نیز پیدا شد
واکنش رسمی فدراسیون فوتبال به سهمیه سوم ایران در لیگ قهرمانان آسیا
معیارهای دوگانه اروپا؛ عبور بی‌مانع نتانیاهو از آسمان کشورهای عضو دیوان کیفری
ستار هاشمی : با وجود حملات دشمن، ارتباطات مردم پایدار ماند
قرعه‌کشی لیگ برتر انجام شد/مصاف‌ استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم/برنامه کامل نیم فصل نخست
پرسپولیس از خرید جدید خود رونمایی کرد؛ محبی سرخپوش شد
ادعای ترامپ: زمان خوبی برای ایران به منظور دستیابی به توافق است
کرملین: کی‌یف در حال گسترش جغرافیای فعالیت‌های تروریستی خود است
تورم تیرماه؛ بیشترین افزایش قیمت مربوط به مسکن و خدمات
هشدار یمن به عربستان؛ نقض حریم هوایی بی‌پاسخ نخواهد ماند
تهدید قانونگذاران آمریکا به تحریم تونس در بحبوحه مشکلات اقتصادی