×
سیاسی
شناسه خبر : 333840
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/05/06 ساعت 21:08
عارف: به 2 سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم

عارف: به 2 سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم

معاون اول رئیس‌جمهور با ابراز خوش‌بینی نسبت به 2 سال آینده گفت: دولت برای همه سناریوهای پیش‌رو برنامه‌ریزی کرده و خود را برای بدترین شرایط نیز آماده کرده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف در نشست مدیران روابط عمومی دستگاه‌های دولتی، با بیان اینکه امیدبخشی و تعامل مثبت با جامعه باید مبنای فعالیت روابط عمومی‌ها باشد، اظهار کرد: روابط عمومی‌ها نباید صرفاً به انعکاس تعریف و تمجید از عملکرد مدیران بپردازند، بلکه باید با پرهیز از اغراق و ارائه اطلاعات دقیق و قابل اعتماد، سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی را تقویت کنند.

وی یکی از مشکلات کشور را نبود استاندارد واحد در ارائه آمار دانست و گفت: ارائه آمارهای متفاوت از سوی دستگاه‌های مختلف، اعتماد مردم را کاهش می‌دهد و روابط عمومی‌ها باید با هماهنگی و تبیین صحیح اطلاعات، از بروز چنین وضعیتی جلوگیری کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه دولت چهاردهم از نخستین روز فعالیت خود با شرایط جنگی روبه‌رو بوده است، افزود: دولت از همان ابتدا برنامه اداره کشور در شرایط جنگ را تدوین کرد، اما راهبرد آن این بود که جامعه درگیر فضای جنگی نشود. روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی نیز این سیاست را به‌خوبی دنبال کردند؛ به‌گونه‌ای که مردم پیش از جنگ ۱۲ روزه احساس شرایط جنگی نداشتند و در طول جنگ نیز با تصمیمات دولت همراهی کردند.

وی یکی از اصلی‌ترین دلایل موفقیت دولت را رابطه نزدیک، صمیمی، باورمندانه و قلبی رئیس‌جمهور و هیأت دولت با «امام شهید» دانست و از الطاف امام شهید و رهبر معظم انقلاب به دولت چهاردهم قدردانی کرد.

عارف با اشاره به برخی انتقادها نسبت به یادداشت تفاهم ایران و آمریکا، اظهار کرد: حتی برخی مخالفان دولت نیز این تفاهم را دستاوردی مهم برای کشور می‌دانند، اما در فضای رسانه‌ای گاهی این‌گونه القا می‌شود که مذاکره‌کنندگان خائن هستند.

وی با تأکید بر اینکه دولت از نقد دلسوزانه استقبال می‌کند، از روابط عمومی‌های دستگاه‌های دولتی و رسانه‌های حامی دولت خواست در تبیین دستاوردها و روشنگری برای افکار عمومی نقش فعال‌تری ایفا کنند.

عارف ادامه داد: از مخالفان دولت توقعی ندارم، اما از روابط عمومی‌های دولت انتظار دارم روایت اول را ارائه دهند و مسائل را به‌درستی تبیین کنند. ما در تبیین تفاهم‌نامه چقدر موفق بودیم؟ طبیعی است وقتی دستاوردها به‌درستی تبیین نشود، مخالفان دولت نیز با بی‌انصافی روایت خود را مطرح می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه مردم در دو جنگ اخیر در برابر قدرت‌های سلطه‌گر ایستادگی کردند، گفت: وظیفه دولت خدمت به همین مردم است و هیچ راهی جز امیدآفرینی برای جامعه وجود ندارد. روابط عمومی‌ها باید ضمن انتقال امید و آرامش، نقدها و مشکلات را نیز جمع‌آوری و به مدیران منتقل کنند و برای ایفای این نقش، از مصونیت حرفه‌ای برخوردار باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ورود دولت به سومین سال فعالیت خود، همراهی مردم، صداقت، اجماع‌سازی و ارتباط نزدیک با «امام شهید» را از عوامل موفقیت دولت برشمرد و افزود: دولت در دو جنگ تحمیلی اخیر، متناسب با شرایط کشور، علاوه بر اختیارات قانونی از اقتدار خود نیز برای حل مسائل استفاده کرد؛ به‌گونه‌ای که در جریان جنگ ۱۲ روزه ظرفیت خروج کالا از گمرکات کشور دو برابر شد. البته در شرایط عادی، مبنای عمل اختیارات قانونی است، اما در صورت بروز شرایط بحرانی، دولت بار دیگر از اقتدار خود برای مدیریت امور استفاده خواهد کرد.

عارف با بیان اینکه دشمن در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهداف اعلامی خود نرسید، گفت: نسبت به دو سال آینده خوش‌بین هستم و کشور پس از جنگ ۱۲ روزه در حوزه علم و فناوری‌های راهبردی پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. توسعه فناوری‌های راهبردی، کاهش مشکلات معیشتی مردم و مقابله با گران‌فروشی، از مهم‌ترین اولویت‌های دولت در ادامه مسیر خواهد بود.

وی با تأکید بر آمادگی کامل دولت برای همه سناریوهای پیش‌رو، تصریح کرد: ما برای شرایط جنگی کاملاً آماده هستیم و اگر آن جرثومه فساد بخواهد دوباره جنگی را آغاز کند، پرونده‌اش را برای ابد می‌بندیم. در مقابل، اگر توافقی حاصل شود، برنامه‌های کشور در شرایط عادی دنبال خواهد شد، اما در هر وضعیت، وظیفه دولت حفظ آرامش و امید در جامعه است.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان، حفظ سرمایه اجتماعی شکل‌گرفته پس از جنگ رمضان را وظیفه همه دستگاه‌های نظام دانست و از روابط عمومی‌ها خواست برای هفته دولت، گزارشی واحد از عملکرد دولت و همچنین گزارشی از چالش‌ها و دلایل آن‌ها تهیه کنند تا ضمن جلوگیری از چندگانگی در اعلام آمار، روایت منسجم و مستندی از عملکرد دولت به مردم ارائه شود.


اخبار مرتبط
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
چهارشنبه 1405/04/24 ساعت 23:40
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت توسعه روابط با چین، بر ضرورت ایجاد سازوکارهای کارآمدتر برای افزایش همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و دوجانبه میان تهران و پکن تأکید کرد.
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
جمعه 1405/04/19 ساعت 22:13
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
معاون اول رئیس‌جمهور با صدور پیامی به مناسبت موفقیت غرورآفرین و کسب 6 مدال رنگارنگ توسط نابغه‌های ریاضی ایران در چین، از برنامه راهبردی دولت برای حمایت ساختاری از نخبگان پرده برداشت و تجاری‌سازی علم را دغدغه اصلی دولت در حوزه علم و فناوری دانست.
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 23:17
وزیر فرهنگ:
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فرسایشی‌شدن تاب‌آوری اجتماعی تأکید کرد که در شرایط کنونی، سرمایه اجتماعی، تاب‌آوری جمعی و نشاط اجتماعی به اولویت اصلی کشور تبدیل شده و فرهنگ، هنر و رسانه نقش محوری در احیای آن‌ها دارند.
نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
پرسپولیس 2 - 0 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به کمتر از برد قانع نیستند
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس
پیروزی نخست ایران در والیبال زیر 17 سال جهان
الزیدی، حمایت ایران از عراق طی جنگ علیه داعش را تحسین کرد
نورنما | نمای بی نظیر خورشید گرفتگی از پشت شیشه یه جنگنده
واکنش حماس به حمله صهیونیستی به مقر پلیس غزه
مرگ تلخ 5 کرمانشاهی بر اثر برق‌گرفتگی؛ آمار قربانیان دو برابر شد
هشدار نبیه بری به آمریکا درباره وضعیت بحرانی جنوب لبنان
تأکید رئیس جمهور بر مدیریت ناترازی برق و تقویت تعاملات اقتصادی
حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه
عراقچی: تشییع رهبر شهید، روحیه عراقی‌ها را پیش از اربعین تقویت کرد
شوک جدید به بازار خودرو؛ قیمت روز جایگزین پیش‌فروش قطعی شد
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 29 مرداد+لینک
دستور دادستان تهران برای مقابله سریع با سرقت‌های مسلحانه
آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو
عارف: حج و اربعین مکمل یکدیگر در مسیر تقویت وحدت امت اسلامی‌اند
وزیر خارجه فرانسه اظهارات غیرانسانی بن‌گویر را محکوم کرد
فراخوان برای تجدید پیمان؛ اجتماع بزرگ «عید بیعت» در تهران
افشای اسناد پنهان عملیات آژاکس در مستند جدید
واکنش ریاض به حمله اسرائیل به سوریه
زمان واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + آخرین خبر از پرداخت معوقات
الگوسازی مقاومت ایران و عراق زیر فشارهای خارجی
سرمشق آمریکا از درس ایران در اردن
قطعی برق گلستان فردا پنجشنبه 29 مرداد + لینک
فروشندگان تجهیزات تقلب در کنکور به دام افتادند
طرح «امید و زندگی» چیست؟ جزئیات مدل جدید درمان و بازتوانی اعتیاد
بقایی: کلیشه‌ سازی‌های منفی ویژند ملی ما را تخریب و توجیهی برای تحریم و جنگ علیه ایران شد
اعلام وصول 13 سوال ملی در مجلس؛ وزرای جهاد کشاورزی و راه پاسخگو می‌شوند
هشدار زرد هواشناسی؛ تهران در انتظار تغییر ناگهانی هوا
جدول قیمت انواع مرغ امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
معاون وزیر کشاورزی: 55 درصد بهای گندم کشاورزان پرداخت شد
شبکه گاز کشور چهار ساعت بعد از حملات دشمن بازیابی و تثبیت شد
تصویرسازی رسانه‌ها از ایران و آمریکا چقدر واقعی‌ است؟
قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه 28 مرداد+ جدول
درخواست رسمی تراکتور از فدراسیون؛ بازی با پرسپولیس با حضور تماشاگران برگزار شود
بحران سیاسی در اوکراین؛ افشای شبکه فساد در دفتر زلنسکی