×
اجتماعی
شناسه خبر : 333781
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/05/06 ساعت 15:50
آغاز کارآموزی دانشجویان در حوزه‌ فناوری نانو

آغاز کارآموزی دانشجویان در حوزه‌ فناوری نانو

با استقبال دانشجویان از طرح «کارینو»، نخستین گروه از پذیرفته‌شدگان برای گذراندن دوره‌های کارآموزی به شرکت‌ها و مراکز فعال فناوری نانو معرفی شدند.

نورنیوز -گروه اجتماعی :  با استقبال دانشجویان از طرح «کارینو»، نخستین گروه از پذیرفته‌شدگان برای گذراندن دوره‌های کارآموزی به شرکت‌ها و مراکز فعال فناوری نانو معرفی شدند.

 مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نخستین دوره طرح «کارینو» با هدف ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشگاه و صنعت و فراهم‌سازی فرصت تجربه عملی برای دانشجویان، وارد مرحله اجرایی شد.

این طرح با ابتکار و اجرای انجمن علمی فناوری نانو دانشگاه علم و صنعت ایران و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، تلاش می‌کند مسیر ورود دانشجویان به فضای واقعی فعالیت‌های فناورانه و صنعتی را تسهیل کرده و زمینه تعامل مؤثر میان دانشجویان و شرکت‌های فعال حوزه فناوری نانو را فراهم سازد.

در فراخوان نخست این برنامه که ویژه دانشجویان شهر تهران برگزار شد، بیش از ۵۰ دانشجو از مقاطع مختلف دانشگاهی، عمدتاً کارشناسی، برای حضور در این طرح ثبت‌نام کردند.

پس از بررسی درخواست‌ها، ارزیابی متقاضیان و تطبیق توانمندی‌های آنان با نیاز شرکت‌های میزبان، نخستین گروه از دانشجویان برای آغاز دوره کارآموزی به شرکت‌ها و مراکز فعال فناوری نانو معرفی شدند و فرآیند معرفی سایر متقاضیان نیز همچنان ادامه دارد.

در این مرحله، دانشجویان در شرکت‌ها و مراکز مختلف دوره‌های کارآموزی خود را آغاز خواهند کرد. انتظار می‌رود با تکمیل فرآیند هماهنگی با سایر شرکت‌های همکار، تعداد دانشجویان معرفی‌شده در هفته‌های آینده افزایش یابد.

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در این طرح، مسئولیت همرسانی شرکت‌های متقاضی، معرفی ظرفیت‌های صنعتی، تسهیل ارتباط میان انجمن علمی، شرکت‌ها و دانشجویان و هماهنگی‌های اجرایی را بر عهده داشته است. همچنین با توجه به نتایج اولیه این دوره، برنامه‌ریزی برای توسعه و اجرای کشوری طرح در دوره‌های آینده با همکاری شبکه شرکت‌های نانویی در دستور کار قرار دارد.

به گفته زهرا لطفعلی‌زاده، دبیر طرح کارینو، این برنامه از یک نیاز واقعی دانشجویان برای آشنایی با فضای صنعت شکل گرفت و از همان ابتدای فراخوان با استقبال قابل توجهی از سوی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت و سایر دانشگاه‌ها مواجه شد.

وی افزود: برای اجرای این طرح، با حدود ۵۰ شرکت فعال حوزه فناوری نانو مذاکره انجام شده است که در شرایط فعلی نزدیک به نیمی از آن‌ها آمادگی پذیرش کارآموز و حتی بررسی فرصت‌های اشتغال را اعلام کرده‌اند.

وی با اشاره به فرآیند اجرایی این برنامه اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین بخش‌های اجرای طرح، غربالگری متقاضیان، بررسی توانمندی‌ها و همرسانی مناسب میان دانشجویان و شرکت‌ها بوده است؛ فرآیندی که زمان و دقت زیادی می‌طلبد. تجربه نخستین دوره نشان داد که با توسعه زیرساخت‌ها و افزایش همکاری شرکت‌ها، می‌توان این فرآیند را در دوره‌های آینده به شکلی نظام‌مندتر، سریع‌تر و حرفه‌ای‌تر اجرا کرد.

طرح کارینو حوزه‌هایی از جمله پزشکی و داروسازی، شیمی و کاتالیست، انرژی، محیط‌زیست و تصفیه آب، پوشش‌های پیشرفته و نانوکامپوزیت را پوشش می‌دهد و تلاش دارد با ایجاد ارتباط مستقیم میان دانشجویان و شرکت‌های فناور، علاوه بر ارتقای مهارت‌های تخصصی، مسیر ورود نیروهای جوان و توانمند به بازار کار فناوری نانو را هموار سازد.

 


نظرات

آخرین اخبار
امکان ثبت درخواست صدور گواهی یکبار خروج از کشور فراهم شده است
خدمات اپلیکیشن «برق من» کاملاً رایگان است
فساد دولت ترامپ، محور رقابت‌های میان‌دوره‌ای کنگره
سید حسن خمینی: بی‌انصافی است‌ اگر کسی چشم بر توفیق دولت‌ در دوران جنگ ببندد
آغاز کارآموزی دانشجویان در حوزه‌ فناوری نانو
باج‌خواهی سیاسی با چاشنی تهدید به فروپاشی
اظهارات تازه قالیباف درباره معیشت مردم و نیروهای مسلح
استراتژی رئیس جمهور درباره اطلاع‌رسانی
آغاز روند پرداخت تسهیلات به زلزله‌زدگان و سیل‌زدگان طبق ابلاغیه جدید دولت
کوبیدن بر طبل تقابل یعنی تضعیف جبهه داخلی
اذعان کاتس به اختلاف با آمریکا درباره ایران
نورویدئو | مرصاد؛ نبردی که هنوز امنیت ایران می سازد
پایان موج گرما در تهران با کاهش دمای هوا از فردا
قدرت‌بخشی به سالمندان با مولتی‌ویتامین
هشدار معاون شرکت منابع آب ایران درباره وضعیت بارندگی در 12 استان
آخرین خبر درباره افزایش قیمت بنزین و سهمیه‌بندی
زیزو؛ سکاندار جدید هدایت تیم ملی فرانسه
معافیت 5 دهک‌ درآمدی اول و بیماران خاص و صعب‌العلاج از پرداخت حق بیمه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
قیمت سکه و طلا امروز 6 مرداد 1405 +جدول کامل قیمتها
خبر خوش برای زائران اربعین در شلمچه
مهاجرانی: بنزین سهمیه‌ای گران نمی‌شود؛ ناترازی انرژی را نمی‌توان پنهان کرد
درخواست تاثیرگذار دختر اکبر عبدی برای حمایت از بیماران پروانه‌ای
مشخص شدن رقبای تیم ملی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا 2026
تلاش جدید حماس در قاهره برای دستیابی به توافق مرحله دوم آتش‌بس
پاسخ دولت به پرونده تراستی‌ها؛ تحریم مقصر شد، ضعف نظارت بی‌پاسخ ماند
نورنما | دلتنگ هنرمندی هستیم که با هر نقش، لبخند را به خانه ها می آورد
صندلی؛ چالش مسافران در هواپیماهای بوئینگ
آغاز فروش مرحله‌ای بلیت پروازهای اربعین برای مدیریت تقاضای مسافران
همتی:مشکلی برای تأمین ارز نداریم
ماجرای غرق شدگی و مرگ ایلیا در ساحل انبارسر چه بود؟
سرقت یا تخریب؟ راز ناپدید شدن تندیس پدر بوکس ایران
ترفند تکنسین کولر برای سرقت‌های تابستانی
عملیات هماهنگ محیط‌بانان و پاسداران در مقابله باشکارچیان غیرمجاز
نوراینفو | اثرات کوتاه مدت و بلند مدت الکل بر بدن
چراغ جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با دبیری مرضیه برومند روشن می‌شود
جدیدترین قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است؟ + جدول
فنلاند حریم هوایی نزدیک مرز روسیه را بست
افشای شرط آمریکا برای پذیرش نتانیاهو در کاخ سفید
استقرار اژدهاهای قدرتمند چینی در نزدیکی مرز با هند
گرمای شدید کرمانشاه را تعطیل کرد
اطلاعیه فوری فرمانداری امیدیه درباره صدای انفجارهای امروز
مهران در آستانه تکمیل ظرفیت پارکینگ‌ها
جنجال دخالت ترامپ در فیفا پای اینفانتینو را به کنگره باز کرد
امتحانات نهایی 1405 در سایه جنگ؛ رقابت برابر یا شرایط نابرابر؟
آیت‌الله جوادی آملی: ملت ایران به هیچ مهاجمی امان نمی‌دهند
گفتگوی تلفنی پوتین و پاشینیان درباره روابط دوجانبه
تعطیلی زودهنگام ادارات کردستان برای مهار گرما و بحران برق
گزارش 6 انفجار در عربستان
پایان انتظار طولانی برای کارت سوخت