×
اجتماعی
شناسه خبر : 333717
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/05/06 ساعت 11:21
مهران در آستانه تکمیل ظرفیت پارکینگ‌ها

مهران در آستانه تکمیل ظرفیت پارکینگ‌ها

رئیس پلیس راه فراجا از تکمیل 70 درصد ظرفیت پارکینگ‌های مهران خبر داد و اعلام کرد: این مرز با سهم 60 درصدی، همچنان پرترددترین مسیر خروج زائران اربعین است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه فراجا با اشاره به افزایش تردد زائران اربعین به سمت مرزهای خروجی کشور، اظهار کرد: در چهار روز گذشته تمامی مرزهای خروجی کشور شاهد افزایش چشمگیر تردد زائران بوده‌اند و مرز مهران همچنان با اختصاص 57 تا 60 درصد از ترددها، نخستین انتخاب زائران برای خروج از کشور است.

وی افزود: تنها در 24 ساعت گذشته، بیش از 144 هزار نفر از مرز مهران از کشور خارج و حدود 29 هزار و 500 نفر نیز از این مرز وارد کشور شدند؛ به این ترتیب مجموع تردد از مرز مهران در یک شبانه‌روز به حدود 178 هزار نفر رسیده است.

رئیس پلیس راه فراجا با بیان اینکه بیشترین حجم تردد در ساعات پایانی شب انجام می‌شود، اظهار کرد: نیروهای پلیس راه با حداکثر توان در ساعات اوج تردد در محورهای منتهی به مرزها مستقر هستند تا عبور و مرور زائران با امنیت و روانی بیشتری انجام شود.

کرمی‌اسد با اشاره به آماده بودن زیرساخت‌های مرزهای خروجی گفت: امسال نواقص و مشکلات سال‌های گذشته در مرزها برطرف شده و امکانات مناسبی برای تردد زائران فراهم است؛ از این رو از هموطنان درخواست می‌کنیم برای جلوگیری از ازدحام، علاوه بر مرز مهران، از سایر مرزها به‌ویژه مرز خسروی نیز استفاده کنند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون حدود 70 درصد ظرفیت پارکینگ‌های مرز مهران تکمیل شده است؛ بنابراین زائرانی که قصد سفر دارند، در صورت امکان مرز خسروی را انتخاب کنند تا بدون معطلی و ترافیک از کشور خارج شوند.

رئیس پلیس راه فراجا همچنین به زائران توصیه کرد، در صورت امکان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند و افزود: در صورت استفاده از خودروی شخصی، خودروها را در پارکینگ‌های پیش‌بینی‌شده در مبادی ورودی مرزها پارک کنند و از ورود غیرضروری به محدوده شهری که موجب افزایش ترافیک می‌شود، خودداری کنند.

کرمی‌اسد با هشدار نسبت به خطر خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان، گفت: با توجه به گرمای هوا و انجام بخش زیادی از سفرها در شب، رانندگان حتماً در موکب‌ها و محل‌های استراحت بین‌راهی توقف کرده و از رانندگی در حالت خستگی پرهیز کنند.

ثبت نخستین فوتی در سفرهای اربعین

وی درباره وضعیت تصادفات در طرح اربعین نیز اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح اربعین تاکنون هیچ تصادف منجر به فوتی ثبت نشده بود و تنها 32 نفر در حوادث رانندگی مصدوم شده بودند، اما روز گذشته نخستین حادثه فوتی رخ داد.

رئیس پلیس راه فراجا توضیح داد: این حادثه زمانی رخ داد که راننده‌ای به دلیل استفاده از یک اپلیکیشن مسیریاب و هدایت به مسیر فرعی، در محورهای منتهی به مرز مهران دچار واژگونی خودرو شد که متأسفانه یک نفر جان خود را از دست داد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و همکاری زائران، سفرهای اربعین با کمترین حوادث و بیشترین ایمنی انجام شود.


نظرات

آخرین اخبار
آغاز فروش مرحله‌ای بلیت پروازهای اربعین برای مدیریت تقاضای مسافران
تأمین ارز؛ بدون مشکل و محدودیت
ماجرای غرق شدگی و مرگ ایلیا در ساحل انبارسر چه بود؟
سرقت یا تخریب؟ راز ناپدید شدن تندیس پدر بوکس ایران
ترفند تکنسین کولر برای سرقت‌های تابستانی
عملیات هماهنگ محیط‌بانان و پاسداران در مقابله باشکارچیان غیرمجاز
نوراینفو | اثرات کوتاه مدت و بلند مدت الکل بر بدن
چراغ جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با دبیری مرضیه برومند روشن می‌شود
جدیدترین قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است؟ + جدول
فنلاند حریم هوایی نزدیک مرز روسیه را بست
افشای شرط آمریکا برای پذیرش نتانیاهو در کاخ سفید
استقرار اژدهاهای قدرتمند چینی در نزدیکی مرز با هند
گرمای شدید کرمانشاه را تعطیل کرد
اطلاعیه فوری فرمانداری امیدیه درباره صدای انفجارهای امروز
مهاجرانی: بنزین سهمیه‌ای گران نمی‌شود؛ ناترازی انرژی را نمی‌توان پنهان کرد
مهران در آستانه تکمیل ظرفیت پارکینگ‌ها
جنجال دخالت ترامپ در فیفا پای اینفانتینو را به کنگره باز کرد
امتحانات نهایی 1405 در سایه جنگ؛ رقابت برابر یا شرایط نابرابر؟
آیت‌الله جوادی آملی: ملت ایران به هیچ مهاجمی امان نمی‌دهند
گفتگوی تلفنی پوتین و پاشینیان درباره روابط دوجانبه
تعطیلی زودهنگام ادارات کردستان برای مهار گرما و بحران برق
گزارش 6 انفجار در عربستان
پایان انتظار طولانی برای کارت سوخت
نزدیکی اروپا به نقطه بسیار خطرناک
آغاز پرداخت تسهیلات جدید به بازنشستگان نیروهای مسلح/افزایش سقف وام‌های قرض‌الحسنه و مرابحه
مذاکره بر سر ثبات منطقه و رفع ناامنی
گروه‌های حساس جامعه، در معرض وضعیت ناسالم
رکورد جهانی اربعین
قیمت گوشت قرمز امروز 6 مرداد + جدول قیمت ها
ساعت و محل برگزاری قرعه کشی لیگ برتر بیست و ششم اعلام شد
هشدار سازمان بازرسی پس از معطلی 9 ساعته پرواز نجف
عرضه یک‌چهارم نفت جهان در تعلیق
رقم درخواستی رامین رضاییان از استقلال لو رفت+ مبلغ پیشنهادی
چرا آمریکا جلسهٔ شورای امنیت سازمان ملل را ترک کرد؟
ادعای جنجالی درباره رونالدو
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
غربالگری 3 سرطان شایع با الگوی جدید در کشور آغاز شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 6 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
نذر11 تن هندوانه کشاورزان میانه در موکب‌های اربعین
صادرات قند آزاد شد
اکونومیست: حمله زمینی آمریکا به ایران بعید است
قتل هولناک دختر پرستار به خاطر 30 گرم طلا؛ اعترافات تکان دهنده قاتل
سیاست نامه | جنگ بیانیه ها میان دولت و صداوسیما به نفع کیست؟
حمله اوکراین به کشتی ایرانی
مخالفت اکثر آمریکایی‌ها با جنگ ترامپ علیه ایران
دبیرکل بعدی سازمان ملل چه کسی می‌شود؟ 7 نامزد برای یک صندلی
دوصدایی با طعم گلوله یا کلمه!؟
آخر جنگ چه خواهد شد؟!
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 مرداد 1405+ جدول پخش
دیپلماسی جنگ؛ جبهه دوم قدرت ملی