×
سیاسی
شناسه خبر : 33330
تاریخ انتشار : شنبه 1398/06/16 ساعت 14:43
مامور صهیونیست‌ها در وزارت خزانه‌داری آمریکا کیست؟

مامور صهیونیست‌ها در وزارت خزانه‌داری آمریکا کیست؟

هر بار که فهرست تازه‌ای از تحریم‌های واشنگتن علیه ایران منتشر می‌شود نام «سیگال مندلکر» از مسئولان آمریکایی و طرفدار افراطی رژیم صهیونیستی مطرح می شود.

به گزارش نورنیوز، تارنمای خبری تارنمای آمریکایی «گری‌زون/Grayzone» مندلکر را «یک افراط‌گرای حامی اسرائیل» معرفی کرده که «در پشت جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران قرار دارد.»



گری‌زون در گزارشی که در تارنمای «تروث‌دیگ» هم انتشار یافته است، به سابقه اقدمات ضدایرانی مندلکر پرداخته و نوشته، اداره پلیس فدرال آمریکا (اف. بی. آی) چند شهروند این کشور را به دلیل شرکت در کنفرانس افق نو در ایران بازجویی و تهدید به بازداشت حاضران در آن کنفرانس کرد.
این بازجویی‌ها و تهدیدها نتیجه دستوراتی است که سیگال مندلکر معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امورد اطلاعات مالی و تروریسم صادر کرده است. او یک وکیل به شدت اسرائیلی است که مناسباتی طولانی با شبکه‌های سیاسی جناح راست دارد.
گزارش‌ها حاکی است که او در توافق بدنام «فلوریدا» نقش داشته است. طبق توافق فلوریدا «جفری اپستین» که به برده‌داری جنسی و قاچاق جنسی دختران جوان متهم بود، از رویارویی با چنین اتهاماتی در امان ماند.
مندلکر در سال ???? به عنوان معاون وزیر خزانه‌داری منصوب شد. رسانه‌های خبری حامی اسرائیل او را «اسرائیلی سابق» و «متولد اسرائیل» نامیدند.
اقدامات مندلکر علیه شهروندان آمریکایی شرکت‌کننده در کنفرانس افق نو بیانگر شدت گرفتن راهبرد «فشار حداکثری» دولت ترامپ به منظور تغییر رژیم در ایران است.
«مایکل مالوف» تحلیلگر سابق امنیتی در وزارت دفاع آمریکا از جمله افرادی است که در کنفرانس افق نو شرکت کرد و اف. بی. آی او را تحت بازجویی قرار داد. «سندر هیکس» از دیگر شرکت‌کنندگان در این کنفرانس گفت که پلیس فدرال آمریکا سایر حاضران در افق نو را تهدید کرده است که اگر بار دیگر به این کنفرانس بروند بازداشت می‌شوند.
مالوف به تارنمای آمریکایی گری‌زون گفت: قرار است «اداره کنترل دارایی‌های خارجی» در وزارت خزانه‌داری آمریکا مبادلات پولی را محدود کند، نه تبادل آرا را. اما این کنفرانس محل تبادل آرا بود.
تحقیقات منفی در مورد کنفرانس افق نو از سال ???? و بعد از انتشار گزارش‌های «اتحادیه ضدافترا» (ADL) آغاز شد. این اتحادیه یک گروه فشار حامی اسرائیل است که مدعی شده کنفرانس افق نو یک «گردهمایی ضدیهودی» است.
مالوف تاکید کرد: ما هنوز همان میهن‌پرستان آمریکایی هستیم اما معتقدیم به جای آنکه ایران را از دریچه اسرائیل ببینیم راه دیگری هم وجود دارد.
دولت ترامپ بنا به توصیه مندلکر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد. پس از آن ایران نیز همه پرسنل نظامی آمریکا در خاورمیانه را در فهرست تروریستی قرار داد.
مندلکر فهرست تحریمی خود علیه ایران را گسترش داده و حتی نهادهایی را که با دولت آمریکا همکاری دارند، تحریم کرده است.
وزارت خزانه‌داری آمریکا سی‌ام اوت (هشتم شهریور) یک تانکر نفتی ایران و ناخدای آن را تحریم کرد. در همان روز، آمریکا «جمال بانک» لبنان را هم با این ادعا که این بانک و شعباتش فعالیت‌های مالی حزب‌الله را تسهیل می‌کنند، تحریم کرد.
نکته قابل توجه آنکه جمال بانک تحت مالکیت یک بازرگان شیعه قرار دارد که با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان روابط نزدیکی دارد. گزارش‌ها حاکی است مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در ماه آوریل نبیه بری را به دلیل آنکه خصومتی با حزب‌الله ندارد، تهدید به تحریم کرده است.
گری‌زون در ادامه گزارش خود نوشت: مندلکر فتنه‌جوترین مقامی است که در وزارت خارجه آمریکا و تحت نظارت صف طویلی از ایدئولوگ‌های حامی اسرائیل عمل می‌کند. وی گفته: ما می‌دانیم که ایران شریک برزگ ما یعنی اسرائیل را تهدید می‌کند.
مندلکر ماه ژوئیه در کنفرانس امنیتی «آسپن» دیدگاه‌های افراطی خود را به نمایش گذاشت و مقام‌های دولت سابق آمریکا را به نازپرورده کردن ایران متهم کرد.
وی در حالی که «وندی شرمن» معاون سیاسی وزارت خارجه آمریکا در دولت باراک اوباما و «جرمی بش» رئیس سابق ستاد کارکنان آژانس مرکز اطلاعات (سیا) در کنارش نشسته بودند مدعی شد: ایران حضوری بی‌ثبات‌کننده در منطقه دارد. آنها شریک بزرگ ما یعنی اسرائیل را تهدید می‌کنند.
وی افزود: دولت اوباما بعد از برجام چه کاری برای محدود کردن این رفتار کرد؟ هیچ. شرمن معترضانه پاسخ داد: این واقعیت ندارد.
مندلکر در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: به همین دلیل است که ما رژیم گسترده تحریم‌ها را در نظر گرفته‌ایم.
در حالی که رسانه‌ها روی گردگیری مقام‌های دولت ترامپ و اوباما با هم تمرکز کرده بودند، از این نکته غافل ماندند که یک مقام آمریکایی به ماموریت عجیب خود برای پیشبرد سیاست‌های تحریک‌آمیز از جانب اسرائیل اعتراف کرده است.
از زمانی که «استوارت لوی» در دولت جورج بوش پسر سمت معاونت اطلاعات مالی و تروریسم در وزارت خزانه‌داری آمریکا را تاسیس کرد مندلکر و اسلافش همین نقش را ایفا کرده‌اند.
لوی مربی مندلکر و یک ایدئولوگ صهیونیست افراطی است. مندلکر در دوره لوی چم و خم کار را یاد گرفت و استفاده از سلاح‌های مالی علیه دشمنان اسرائیل را توسعه داد.
از سوی دیگر، «استفن کاپازولا» همسر مندلکر به عنوان سخنگوی یک نهاد لابی‌گرد در واشنگتن فعالیت می‌کند.
وقتی مندلکر در مارس ???? به دولت بازگشت رئیس سابقش یعنی لوی از او تمجید کرد و وی را «یک دارایی» نامید. «مایکل چرتوف» وزیر سابق امنیت داخلی آمریکا هم او را «چشم و گوش» توصیف کرد. وبسایت‌های حامی اسرائیل هم نوشتند: مندلکر فقط یهودی نیست بلکه اسرائیلی هم هست.
به گزارش ایرنا، یک تارنمای راستگرای صهیونیستی وی را «یک معاون وزیر متولدشده در اسرائیل» نامید و تارنمای «دبکا قایل» هم از او به عنوان «اسرائیلی سابق» نام برد. یک بلاگر هم او را شهروند فعلی اسرائیل خواند.
در بیوگرافی مندلکر در تارنمای وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده که او متولد شهر شیکاگو در ایالت ایلینوی است.
در هر حال، او شهروند هر جا که باشد، اشتیاقش را برای پیشبرد نیازهای ژئوپولیتیک اسرائیل کتمان نکرده است.




العالم
نظرات

آخرین اخبار
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد
اعلام ساعت فعالیت کتابخانه ملی
نخست وزیر پاکستان از دیدارش با عراقچی چه گفت؟
جفری ساکس: تشدید جنگ، اقتصاد جهانی را نابود می کند
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد
مدل جدیدی از دیپ‌سیک با تمرکز بر کدنویسی معرفی شد
سفیر ایران در هند: تهران همچنان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند
بارگیری 3 ابرنفت‌کش VLCC در جزیره خارگ
کرملین از ادامه عرضه نفت روسیه خبر داد
احتمال وجود مهمات عمل‌نکرده در مناطق کوهستانی همدان
کارت امید مادران امسال به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
احتمال افزایش قیمت بلیت بریتیش ایرویز با بحران سوخت
نورنما | به ساحت مقدس ماکان نصیری و خانواده‌اش...
حماس خواستار ورود جامعه جهانی برای توقف کشتارها در غزه شد
درخشش ملی پوش شنا در عمان با رکوردشکنی جدید
دستگیری قاتل و عامل نزاع منجر به قتل در همدان
هر دو مسیر تونل نیایش مسدود شد
اولین حریف تیم ملی فوتبال ایران کدام تیم است؟
گلدمن ساکس: احیای تولید نفت خلیج فارس، ماه‌ها زمان می‌برد
هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا؛ دست از دزدی دریایی بردارید
روسیه به دنبال خط جایگزین برای انتقال نفت قزاقستان به آلمان
هشدار اس‌اندپی: افت تقاضای نفت در خاورمیانه و آسیا در سه‌ماهه دوم 2026
ورود نخستین گروه از زائران بیت‌الله الحرام به مدینه ‌
هزینه سنگین جنگ برای آمریکا؛ تاکنون بیش از 60 میلیارد دلار
رمزگشایی از سفر دوره‌ای عراقچی در میانه آتش بس شکننده
8 تکواندوکار به اردوی تیم ملی بانوان دعوت شدند
اتمام حجت کاظمی؛ مدارس پیش‌از آغاز سال تحصیلی بازسازی شوند
درخواست مجوز ثبت سفارش بدون انتقال ارز برای کالاهای اساسی
تجلیل از پرستار فداکار ندا سلیمی به‌خاطر نجات سه نوزاد در بمباران
واکنش هنرمندانه راغب به حاشیه سس‌پاشی علیه رضا پهلوی
معاریو: وضعیت جسمانی نتانیاهو بر تصمیمات جنگی سایه انداخته است
فدراسیون فوتبال خطاب به ترامپ: شما چه کاره هستید که فکر کنید؟
پاکستان: تلاش برای تسهیل روند دیپلماتیک تهران–واشنگتن ادامه دارد
پزشکیان: آمریکا از شکست در طبس و جنوب اصفهان باید درس عبرت بگیرد
ستاد حقوق بشر: محاصره بنادر ایران مجازات دسته‌جمعی علیه غیرنظامیان است
تیم‌ ملی به مصاف مقدونیه می‌رود
کیفرخواست پرونده تعاونی مسکن فرهنگیان ورامین صادر شد
فقدان تخصص دیپلماتیک علت شکست مذاکرات با ایران
ربایش نفتکش در سواحل سومالی
تولید متانول 97 درصدی با کاهش 76 درصدی مصرف انرژی
درخواست رئیس‌جمهور برای کاهش مصرف برق از مشارکت‌کنندگان پویش «جان‌فدای ایران»
بارش نرمال اما موجودی برخی سدها همچنان نامطلوب است
اعلام تقویم و جزئیات امتحانات پایان ترم پیام‌نور
واکنش ایران به ادامه «محاصره دریایی»؛ هشدار رسمی به ارتش آمریکا
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر صیانت از حقوق معلمان
آغاز پروازهای حج ایران‌ایر؛ جابه‌جایی بیش از 30 هزار زائر
نورنما | سقوط یک نظامی اوکراینی و فرد تحت تعقیب از پشت بام