×
اجتماعی
شناسه خبر : 333212
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/03 ساعت 20:56
آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین

آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان با اشاره به آغاز فعالیت ناوگان ریلی ویژه اربعین گفت: از امروز حمل‌ونقل ریلی نیز وارد چرخه جابه‌جایی زائران شده است و روزانه 22 رام قطار در مسیر رفت و برگشت، زائران را به‌صورت رایگان تا مرز شلمچه منتقل می‌کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ولی‌الله حیاتی روز شنبه در نشست قرارگاه اربعین مرز شلمچه با اشاره به استقرار کامل نیروهای امدادی، انتظامی و خدماتی اظهار کرد: تمامی تمهیدات لازم برای تردد ایمن و روان زائران در این مرز اندیشیده شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد خودرو، حدود ۱۳ هزار دستگاه در پارکینگ شلمچه پذیرش شده‌اند، افزود: این روند متناسب با افزایش ورود زائران ادامه دارد.

حیاتی، خدمات ارائه‌شده از سوی مجموعه بهداشت و درمان به زائران را مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: تمامی ظرفیت‌های حوزه سلامت برای خدمت‌رسانی مناسب به زائران بسیج شده است.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان از آمادگی کامل زیرساخت‌ها و دستگاه‌های اجرایی در مرز شلمچه خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۱۵ هزار خودرو در پارکینگ‌های این مرز مستقر شده‌اند و خدمات حمل‌ونقل ریلی نیز از امروز به چرخه جابه‌جایی زائران اربعین حسینی وارد شده است.

وی با تاکید بر آمادگی کامل مرز شلمچه برای پذیرش زائران افزود: همه تمهیدات لازم برای مدیریت تردد، خدمت‌رسانی و تامین امنیت زائران اندیشیده شده و دستگاه‌های اجرایی به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان همچنین از افزایش سهمیه آب شهرستان خرمشهر به ۱۱۶ هزار مترمکعب خبر داد و خواستار افزایش این میزان به ۱۲۰ هزار مترمکعب تا پایان ایام اربعین شد تا در تامین آب مورد نیاز زائران هیچ‌گونه مشکلی ایجاد نشود.

وی با اشاره به آمادگی کامل حوزه آتش‌نشانی اظهار داشت: خودروهای سبک، سنگین و موتورسیکلت‌های آتش‌نشانی در نقاط مختلف و زون‌های پرتردد مرز مستقر شده‌اند تا در صورت بروز هرگونه حادثه یا شرایط اضطراری، در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد عمل شوند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان همچنین از استقرار ناوگان حمل‌ونقل شهرداری شیراز برای انتقال ۲۴ ساعته زائران، حضور نیروهای خدمات شهری در ۲ سوی مرز ایران و عراق و همچنین همکاری مطلوب مسئولان عراقی قدردانی کرد.

وی گفت: تعامل و هماهنگی میان مسئولان ۲ کشور در مرز شلمچه در سطح مطلوبی قرار دارد و این همکاری‌ها نقش مهمی در تسهیل خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی ایفا می‌کند.

از ۲۵ تیرماه تا پایان روز دوم مرداد، همزمان با نهم ماه صفر، مجموع تردد زائران ایرانی و خارجی از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه به ۳۳۴ هزار و ۱۲۳ نفر رسید.

مرزهای شلمچه و چذابه در استان خوزستان از مهم‌ترین گذرگاه‌های زمینی تردد زائران اربعین به شمار می‌روند و با نزدیک شدن به اربعین حسینی، روند ورود و خروج زائران از این دو پایانه به‌صورت روزانه افزایش می‌یابد.

مرز شلمچه یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های رسمی ایران و عراق در استان خوزستان است که در ایام اربعین از مبادی اصلی تردد زائران به شمار می‌رود. فاصله این مرز تا اهواز حدود ۱۴۵ کیلومتر است.

مرز چذابه نیز از گذرگاه‌های مهم خوزستان در مرز ایران و عراق است که هر سال در اربعین پذیرای شمار زیادی از زائران می‌شود. فاصله این مرز تا اهواز در کوتاه‌ترین مسیر حدود ۱۴۲ کیلومتر است.


نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین