×
بین الملل
شناسه خبر : 333204
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/03 ساعت 19:53
سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند

یائیر گولان:

سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند

یائیر گولان، رهبر حزب دموکرات‌های رژیم صهیونیستی، با انتقاد از سیاست‌های کابینه نتانیاهو هشدار داد، اقدامات این دولت، تنش‌ها در کرانه باختری را افزایش داده و امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: یائیر گولان، رئیس حزب «دموکرات‌ها» در رژیم صهیونیستی روز شنبه هشدار داد که کابینه بنیامین نتانیاهو با سیاست‌های خود، کرانه باختری را به «بشکه باروتی» تبدیل کرده است که امنیت این رژیم را تهدید می‌کند.

گولان در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» تأکید کرد که کابینه نتانیاهو و دو وزیر آن، بزالل اسموتریچ و ایتامار بن‌گویر، به‌صورت عمدی در حال ایجاد شرایطی «انفجاری» در کرانه باختری هستند.

وی افزود که شهرک‌نشینان افراطی طی ماه‌های گذشته به‌طور سازمان‌یافته در پی ایجاد درگیری، شعله‌ور کردن تنش‌ها و کشاندن ارتش و رژیم صهیونیستی به رویارویی گسترده‌تر بوده‌اند.

رئیس حزب دموکرات‌های سرزمین‌های اشغالی تصریح کرد که کابینه، به‌جای مهار این شهرک‌نشینان، از آنها حمایت کرده و با همراهی وزیر جنگ، ایجاد شهرک‌ها و کانون‌های جدید و غیرقانونی را اعلام می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، خطرات امنیتی را افزایش داده و به جای دور کردن غیرنظامیان از مناطق تنش‌زا، بر دامنه درگیری‌ها می‌افزاید.

گولان همچنین کابینه نتانیاهو را «شکست‌خورده و دور از واقعیت» توصیف کرد و گفت: این کابینه از حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) هیچ درسی نگرفته است؛ در حالی که باید جبهه‌های درگیری را کاهش داده و فرصت تمرکز ارتش بر مأموریت‌های اصلی را فراهم می‌کرد، اما اکنون با وجود فرسایش شدید نیروهای ذخیره، در حال ایجاد کانون‌های جدید تنش است.

وی تأکید کرد که نتانیاهو و کاتس با سیاست‌های خود، کرانه باختری را به «بشکه باروتی» تبدیل کرده‌اند که بهای آن با خون انسان‌ها پرداخت می‌شود و هرگونه تشدید تنش، جان افراد، به‌ویژه نظامیان رژیم صهیونیستی را که برای جبران پیامدهای این سیاست‌ها به میدان فرستاده می‌شوند، به خطر می‌اندازد.

گولان در ادامه خواستار انجام تحقیقات جامع درباره حوادث رخ‌داده در منطقه شهرک «حفات جلعاد» شد و ضمن ابراز تأسف از شهادت فلسطینی‌ها و کشته شدن صهیونیست‌ها، بر بازداشت و محاکمه تمامی عاملان اقدامات خشونت‌آمیز تأکید کرد.

وی همچنین متعهد شد که کابینه نتانیاهو را کنار بزند و مانع از ادامه حضور و رفت‌وآمد شهرک‌نشینان به مناطق پرتنش در کرانه باختری شود.

گولان در پایان تأکید کرد که کابینه کنونی با اولویت دادن به بقای سیاسی خود، امنیت رژیم صهیونیستی و مسئولیتش در قبال شهروندان و نظامیان را به خطر انداخته است.

این اظهارات یک روز پس از حمله شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «تل» در نزدیکی نابلس مطرح شد؛ حمله‌ای که به شهادت چهار فلسطینی و زخمی شدن چهار نفر دیگر انجامید. هم‌زمان، در جریان تیراندازی هنگام مقابله ساکنان با این حمله، دو صهیونیست نیز کشته شدند.

در پی این تحولات، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم دستور اجرای عملیات نظامی گسترده در کرانه باختری را صادر کردند.


نظرات

آخرین اخبار
جنگ مهارتی 140 جوان ایرانی در شانگهای
گزارش تصویری | آغاز پیاده روی اربعین از مناطق جنوبی عراق
ضرب‌الاجل جنجالی سرمربی استقلال؛ این بازیکنان باید هرچه زودتر تصمیم بگیرند
آماده‌باش اربعینی خوزستان؛ اسکان 50 هزار زائر در شب
آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین
حمله به نفتکش سعودی در دریای سرخ
افزایش 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
استراتژی ایران در حمله به پایگاههای آمریکا
نورنما | وعده ای که باید با صدای ناصر طهماسب شنید !
درخشش دختران فوتبالیست ایران در کافا
عربستان با محاسبات اشتباه خود را وارد تقابل کرد
مذاکرات حساس استقلال با چشمی و رضاییان
سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند
پیرلو در آستانه نیمکت ایتالیا
سقوط هواپیما در منطقه مسکونی آلمان
کابوس‌های مرگبار در قالب یک جنگ فرسایشی
مرز مهران در آستانه اربعین؛ تردد زائران از 500 هزار نفر گذشت
رسوایی جاسوسی در قلب فرماندهی ناتو
هشدار نفتی ترامپ به اوکراین
جنگ چقدر به واحدهای صنفی و خدماتی خسارت وارد کرد؟
قطر خواستار پایبندی تهران و واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد
رئیس‌جمهور عراق: امنیت منطقه بدون ثبات عراق امکان‌پذیر نیست
هشدار درباره از دست رفتن سالانه هزاران عضو پیوندی
نگرانی جهانی از تکانه‌های قیمتی جولای
طلوع توسعه ترانزیتی از چابهار
پاسخ بالستیکی به محاصره و نقض حاکمیت یمن
پزشکی خانواده در مسیر اجرای سراسری؛ 64 شهر زیر پوشش می‌روند
درگذشت دوبلور پیشکسوت ایران
جزئیات دستگیری مردی که زنان را با نوشیدنی آلوده بیهوش می‌کرد
جزئیات قتل جوان 30 ساله در قرار حل اختلاف مالی
شاهکار شناگر ایرانی در آسیا
کدام استان‌ها فردا یکشنبه 4 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین وضعیت ادارات و بانک‌ها
جاماندگان اربعین با شعار «باید برخاست»
ادای احترام شبکه نمایش به اکبر عبدی
کشف مواد مخدر و دستگیری 117 نفر در مهمانی شبانه رامسر
بی‌قراری دلار در کانال 180 هزار تومانی
شکاف عمیق میان اظهارات ریاض و مطالبات مردم یمن
بورس هفته را سبز آغاز کرد؛ بازار سرمایه جان گرفت
خبر مهم دولت درباره افزایش مبلغ کالابرگ وبنزین اعلام شد
فرصت دو هفته‌ای بانک مرکزی برای رفع سوءاثر چک‌های برگشتی
آتش زیر خاکستر
نمایشگاه کتاب تهران امسال برگزار می‌شود؟
قیمت نقره امروز شنبه 3 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
مقاومت عراق حمله به اربیل و کویت را تکذیب کرد
گذشت از قصاص به حرمت خون امام شهید
سفیر کویت: ما به ایران حمله نکردیم!
مدافع سابق استقلال و سپاهان به تراکتور پیوست
تجاوز نظامی عربستان به یمن/ صنعا تأسیسات آرامکو را با ده‌ها موشک بالستیک هدف قرار داد
کشف جسد زن جوان در منطقه متروکه فشافویه؛ پلیس در تعقیب عاملان جنایت
اگر ایران تنهاست، این همه هراس از چیست؟