×
اجتماعی
شناسه خبر : 333178
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/03 ساعت 18:05
پزشکی خانواده در مسیر اجرای سراسری؛ 64 شهر زیر پوشش می‌روند

پزشکی خانواده در مسیر اجرای سراسری؛ 64 شهر زیر پوشش می‌روند

معاون وزیر بهداشت از گسترش برنامه پزشکی خانواده، تقویت حمایت‌های بیمه‌ای و افزایش آمادگی مراکز درمانی برای اجرای این طرح در کشور خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سیدسجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رضوی در نشست معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که به صورت وبیناری برگزار شد، افزود: هدف اصلی این جلسات، هم‌افزایی، بهره‌گیری از دیدگاه‌های دانشگاه‌ها و اتخاذ تصمیماتی است که به ارتقای سلامت مردم و رفع چالش‌های حوزه درمان منجر می‌شود.

وی با اشاره به روند اجرای برنامه پزشکی خانواده ادامه داد: این برنامه که از سال گذشته به‌صورت آزمایشی در چند شهر آغاز شده، اکنون با شتاب بیشتری در حال توسعه است و براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان شهریور امسال بیش از ۶۴ شهر تحت پوشش پزشکی خانواده قرار خواهند گرفت.

معاون درمان وزارت بهداشت با تأکید بر نقش دانشگاه‌های علوم پزشکی در اجرای این برنامه، اظهار کرد: همه شهرهای منتخب بر اساس اعلام آمادگی و پیشنهاد خود دانشگاه‌ها انتخاب شده‌اند و وزارت بهداشت نیز با تمام توان از اجرای این طرح حمایت می‌کند.

رضوی خاطرنشان کرد: آیین‌نامه‌های اجرایی این برنامه، اسناد پویا و قابل‌به‌روزرسانی هستند و پیشنهادهای دانشگاه‌ها به‌طور مستمر بررسی شده و در صورت نیاز در دستورالعمل‌ها اعمال خواهد شد تا برنامه متناسب با شرایط بومی کشور تکامل یابد.

وی گفت: این الگو امروز در بیش از ۱۳۵ کشور جهان اجرا می‌شود و به‌عنوان یکی از موفق‌ترین نظام‌های ارائه خدمات سلامت شناخته شده است. وزارت بهداشت نیز با بهره‌گیری از تجربه‌های جهانی و متناسب‌سازی آن با شرایط کشور، اجرای گام‌به‌گام این برنامه را دنبال می‌کند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش فشار هزینه‌های درمان بر مردم خاطرنشان کرد: این برنامه با همکاری سازمان‌های بیمه‌گر، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تقویت حمایت‌های بیمه‌ای و کاهش پرداخت از جیب مردم در حال انجام است تا خدمات درمانی با کیفیت و با کمترین هزینه در اختیار مردم قرار گیرد.

رضوی در تشریح چالش های این طرح ادامه داد: تأمین به موقع منابع مالی، تکمیل ظرفیت و زیرساخت های الکترونیکی در تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و تکمیل تجهیزات و فضای فیزیکی مراکز دانشگاهی از چالش‌های اجرای این برنامه است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای افزایش آمادگی نظام سلامت در استان‌های جنوبی کشور افزود: ذخایر راهبردی دارو و تجهیزات پزشکی، تعیین استان‌های معین، آمادگی تیم‌های تخصصی و هماهنگی میان دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله اقداماتی است که برای تضمین استمرار خدمات درمانی در این مناطق پیش‌بینی شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت با قدردانی از تلاش دانشگاه‌های علوم پزشکی، به‌ویژه دانشگاه‌های استان‌های جنوبی، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت با حمایت وزیر بهداشت، تأمین منابع مالی، دارویی، تجهیزاتی و نیازهای ضروری این استان‌ها را با جدیت دنبال می‌کند تا هیچ‌گونه خللی در ارائه خدمات درمانی به مردم ایجاد نشود.

رضوی با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی، بر ضرورت حفظ آمادگی کامل دانشگاه‌های علوم پزشکی تأکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات درمانی انجام شده است تا ضمن ارائه خدمات شایسته به زائران، روند خدمت‌رسانی به مردم در سراسر کشور نیز بدون وقفه و با کیفیت مطلوب ادامه یابد.

وی با تأکید بر اهمیت همفکری و تعامل مستمر با دانشگاه‌های علوم پزشکی، اظهار امیدواری کرد که با هم‌افزایی همه ارکان نظام سلامت، گام‌های مؤثری در مسیر ارتقای کیفیت خدمات درمانی و افزایش رضایتمندی مردم برداشته شود.


نظرات

آخرین اخبار
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین
استاندار تهران: انشعابات مدارس نباید قطع شود
ترکیب بارسلونا مقابل فاینورد مشخص شد
حمایت شورای همکاری خلیج فارس از تحریم محصولات شهرک‌نشینان
ترافیک سنگین، چالوس و تهران-شمال را یکطرفه کرد
درگیری سعودی‌ها و اماراتی‌ها در جنوب یمن
ترکیب احتمالی لیورپول و اتلتیکو مادرید در بازی امشب
میدری: 7000 تعاونی منحل‌شده تعیین تکلیف می‌شوند
آلمان تماس مرتس و ترامپ را به تعویق انداخت
فروش 41 هزار سکه بانک مرکزی در نخستین عرضه اوراق سلف
کشف هزار تن قیر احتکارشده در سامان
سند برای ساختمان‌های فاقد پایان‌کار به‌زودی صادر می‌شود
هشدار کرملین؛ قیمت گاز اروپا هنوز به اوج نرسیده است
کشف تأسیسات جدید هسته‌ای کره شمالی در یونگ‌بیون
پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است
54حمله هوایی سعودی در 12 ساعت؟/ پاسخ یمن
«اعتماد»؛ مستندی برای شناخت سناریوهای نفوذ آمریکا
وزیر دفاع پاکستان: در میانجیگری ایران و آمریکا روی لبه تیغ هستیم
اظهارات قابل تأمل وزیر دفاع پاکستان درباره حملات سعودی و دفاع یمنی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ شمش یک کیلویی رکورد زد
یاداشت توضیحی ایران درباره گزارش اخیر گروسی؛ چارچوب پادمان‌ها
تقویت پاسداری از میراث فرهنگی با جذب 4 هزار نیروی جدید
خروج قطار از ریل در لهستان
جدول برنامه قطعی برق تهران فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
کمک دولت به افزایش اسقاط ناوگان فرسوده؛ 3 کلانشهر در اولویت
نورنما | تارهای گسترده ی نوعی عنکبوت در استرالیا !
جزئیات تسهیلات دولت برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن
قاچاقچی سکه‌های تاریخی در شیراز به دام افتاد
تاب‌آوری صعده زیر بمباران سعودی‌ها
برنامه قطعی برق کرمان فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
پارلمان صربستان منحل شد؛ انتخابات زودهنگام 25 اکتبر
همه چیز درباره دوئل مسی-رونالدو، این بار در لالیگا 2
حریق مرگبار در جنوب ترکیه؛ آتش‌نشانان درگیر مهار آتش+فیلم
جواد مجابی در امام‌زاده طاهر آرام گرفت
پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی در یک روز
کوئینسی: تکرار اشتباهات 25 ساله گذشته واشنگتن در جنگ با ایران
ایران 3 - چین 1؛ صدرنشینی ایران در والیبال آسیا ؛ فینال برابر سامورایی ها
دوگانه‌سوز شدن رایگان تاکسی‌های اینترنتی کلید خورد؛ چه خودروهایی مشمول می‌شوند؟
صنعا: محاصره یمن در خدمت اسرائیل است