×
اجتماعی
شناسه خبر : 333052
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/03 ساعت 08:41
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 3 مرداد+ وضعیت استان ها

وضعیت آب و هوا امروز شنبه 3 مرداد+ وضعیت استان ها

امروز شنبه شدت بارش رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق جنوب شرقی کشور با هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است. در سایر مناطق کشور آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود. دمای نیمه شمالی کشور در روزهای آینده به‌تدریج افزایش می‌یابد.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  کارشناس سازمان هواشناسی کشور  گفت: «امروز شدت فعالیت سامانه بارشی به شکل رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نواحی مستعد با خیزش گردوخاک در جنوب و شرق سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان، جنوب و جنوب غرب کرمان و شرق و جنوب شرق فارس سبب صدور هشدار هواشناسی نارنجی شده‌است. به دلیل احتمال بروز مخاطراتی مانند جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی محورهای مواصلاتی، کاهش شعاع دید و صاعقه، خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها و پرهیز از سفرهای غیرضروری به این مناطق توصیه می‌شود.»

امین حسین نقشینه به تداوم بارش در جنوب شرق تا ۳ روز آینده اشاره کرد و افزود: «در این مدت در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان، شمال و شرق هرمزگان و شرق و جنوب فارس هم به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب شاهد ابرهای همرفتی، رگبار، رعد و برق و باد شدید خواهیم بود که ممکن است توفان گرد و خاک را به همراه داشته‌باشد.»

افزایش نسبی دما در شهرهای شمالی کشور

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی کشور، تا دوشنبه دما در نیمه شمالی کشور به طور نسبی افزایش می‌یابد. نقشینه ادامه داد: «بیشینه دمای ساری امروز ۳۶ درجه و یکشنبه به ۳۹ درجه می‌رسد. بیشینه دمای رشت نیز امروز ۳۴ درجه و تا دوشنبه به ۳۶ درجه می‌رسد.»

هشدار خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان

پدیده وزش باد شدید موقتی و خیزش گرد و خاک نیز در ۵ روز آینده برای شمال شرق، شرق، مرکز، غرب، جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز مورد انتظار است که احتمال کاهش کیفیت هوا را نیز به دنبال دارد. برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، سمنان، قم، مرکزی، تهران، البرز، قزوین، همدان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و شمال فارس هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده‌است و مخاطراتی از جمله احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، شکستن شاخه درختان فرسوده، اختلال در ترددهای جاده‌ای به‌ویژه در محورهای کویری و برون‌شهری، افزایش غلظت گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد.

تنگه هرمز مواج است

شرق تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است. امروز و فردا به دلیل افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در تنگه هرمز و دریای عمان هشدار هواشناسی دریایی سطح زرد صادر شده‌است. مخاطرات این هشدار شامل احتمال غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی، اختلال در ترددهای دریایی و تردد قایق های صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و سکوهای نفتی است. در این شرایط فعالیت تفریحی و شیلاتی ممنوع است.

تهران دوباره ۴۰ درجه‌ای می‌شود

با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر افزایش روند نسبی دما در نیمه شمالی کشور، تا روز دوشنبه تهران نیز روزهای داغ تابستانی را سپری خواهد کرد. نقشینه گفت: «بیشینه امروز دمای تهران ۳۸ درجه، یکشنبه و دوشنبه ۴۰ درجه می‌شود. کمینه دمای امروز تهران هم ۲۸ درجه است. سه‌شنبه با کاهش نسبی دما بیشینه تهران به ۳۷ درجه می‌رسد.»
امروز در ساعات عصرگاهی در پایتخت افزایش وزش باد و احتمال خیزش گرد و خاک مورد انتظار است.


نظرات

آخرین اخبار
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی
تداوم مأموریت فرسایشی آمریکا؛ «جورج واشنگتن» جایگزین «لینکلن»