×
بین الملل
شناسه خبر : 332973
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/02 ساعت 17:35
واکنش کرملین به موضع دوگانه ترامپ در قبال اوکراین

واکنش کرملین به موضع دوگانه ترامپ در قبال اوکراین

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، اعلام کرد روسیه در نبود چشم‌انداز صلح‌آمیز برای حل مناقشه اوکراین، به عملیات نظامی خود ادامه خواهد داد. او در عین حال گفت مسکو همچنان منتظر پیشنهادهای جدید آمریکا است؛ مشروط بر اینکه این پیشنهادها برای روسیه قابل قبول باشند.

نورنیوز-گروه بین الملل : دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره جنگ اوکراین اعلام کرد روسیه در شرایطی که چشم‌انداز روشنی برای حل‌وفصل صلح‌آمیز مناقشه وجود ندارد، به عملیات نظامی خود ادامه خواهد داد و همچنان مسیر تحقق اهدافش را از ابزارهای نظامی دنبال می‌کند.

به گزارش رسانه‌های روسی، پسکوف روز جمعه در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت تفاهم‌نامه‌های آنکوریج و احتمال ارائه پیشنهادهای جدید از سوی آمریکا گفت: روسیه همچنان به عملیات نظامی خود ادامه می‌دهد و در نبود گزینه‌های صلح‌آمیز، این روند تا تحقق کامل اهداف مسکو ادامه خواهد داشت. او در عین حال تاکید کرد که ادامه مسیر نظامی، گزینه ترجیحی روسیه نیست.

موضع کرملین درباره پیشنهادهای آمریکا

سخنگوی کرملین همچنین گفت مسکو همچنان منتظر پیشنهادهای جدید از سوی طرف آمریکایی خواهد بود، اما این پیشنهادها باید در درجه نخست برای روسیه قابل قبول باشند. به گفته پسکوف، روسیه پیش‌تر پیشنهاد آمریکا برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز جنگ اوکراین را پذیرفته بود، اما این کی‌یف بود که آن را نپذیرفت.

او مدعی شد مقام‌های آمریکایی نتوانستند اوکراین را برای پذیرش این طرح قانع کنند و تغییری در موضع کی‌یف ایجاد نشد؛ موضعی که از نگاه مسکو، تحت تاثیر کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

اشاره کرملین به دوگانگی موضع ترامپ

پسکوف در بخش دیگری از سخنانش به ادامه حمایت نظامی آمریکا از اوکراین اشاره کرد و گفت مسکو این مسئله را در محاسبات خود در نظر می‌گیرد. او با اشاره به آنچه «دوگانگی در موضع دولت ترامپ» خواند، افزود روسیه تلاش می‌کند تا جایی که این وضعیت با منافعش همسو باشد، از آن بهره‌برداری کند.

به گفته سخنگوی کرملین، تمایل آمریکا برای پیشبرد یک توافق صلح‌آمیز می‌تواند به نفع روسیه باشد، هرچند همزمان واشنگتن همچنان به ارسال سلاح برای کی‌یف ادامه می‌دهد.

رایزنی لاوروف و آمریکا

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که وزیران خارجه روسیه و آمریکا روز پنجشنبه اول مرداد ۱۴۰۵ در حاشیه اجلاس آسه‌آن درباره جنگ اوکراین، بحران خلیج فارس و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند. سرگئی لاوروف در این دیدار بار دیگر بر مخالفت مسکو با ادامه ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین تاکید کرد و گفت برخی کشورهای اروپایی با سیاست‌های خود به دنبال وارد کردن شکست راهبردی به روسیه هستند.

لاوروف همچنین اعلام کرده بود که مسکو همچنان آمادگی دارد موضوع جنگ اوکراین از مسیر دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز حل‌وفصل شود و به پیشنهادهای مطرح‌شده در نشست آنکوریج پایبند است.


اخبار مرتبط
تهدید تازه ترامپ علیه اروپا
جمعه 1405/05/02 ساعت 22:09
تهدید تازه ترامپ علیه اروپا
رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرد که در واکنش به تصمیم اتحادیه اروپا برای جریمه یک میلیارد دلاری گوگل به‌دلیل نقض قوانین رقابت در فضای آنلاین، تعرفه‌های «قابل‌توجهی» علیه اتحادیه اروپا اعمال خواهد کرد.
ادعای تازه ترامپ درباره ایران؛ پکن و مسکو سلاح نمی‌فروشند
جمعه 1405/05/02 ساعت 19:47
ادعای تازه ترامپ درباره ایران؛ پکن و مسکو سلاح نمی‌فروشند
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین در گفت‌وگوهای جداگانه به او گفته‌اند که به ایران سلاح نخواهند داد؛ اظهاراتی که همزمان با تشدید تنش‌ها در منطقه و ادامه درگیری‌ها، توجه رسانه‌ها را جلب کرده است.
رایزنی مهم ایران و روسیه در مسکو؛ از اوکراین تا قفقاز جنوبی
پنج‌شنبه 1405/05/01 ساعت 12:40
رایزنی مهم ایران و روسیه در مسکو؛ از اوکراین تا قفقاز جنوبی
دیپلمات‌های ارشد ایران و روسیه در مسکو، ضمن تاکید بر توسعه همه‌جانبه روابط بر پایه «توافقنامه مشارکت راهبردی جامع»، آخرین تحولات منطقه قفقاز جنوبی، آسیای مرکزی و مناقشه اوکراین را مورد بررسی و رایزنی‌های تخصصی قرار دادند.
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
چهارشنبه 1405/04/31 ساعت 23:32
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
همزمان با تقلای زلنسکی برای احیای دیپلماسی در دیدار با نمایندگان ترامپ، نگاه‌ها به مانیل خیره شده است؛ جایی که لاوروف و روبیو قرار است برای خروج از بن‌بست جنگ اوکراین و مدیریت بحران‌های خاورمیانه، ورقِ بازی را به نفع صلح یا تشدیدِ بی‌سابقه تنش‌ها تغییر دهند.
نظرات

آخرین اخبار
تخم شربتی تشنگی را کاهش می‌دهد، اما جایگزین آب نیست
زلزله 4.5 ریشتری اندیمشک را لرزاند
برکات و اعمال ماه ربیع الاول
ایران در معماری مالی بریکس؛ فاصله عضویت تا دسترسی
خوزستان روی خط گرما؛ دمای اهواز به 51.1 درجه رسید
دریادار عظمایی: واقعیت در میدان است نه در اظهارات مقامات آمریکا
قاضی دیوان عدالت اداری: دریافتی یک قاضی 45 تا 50 میلیون تومان است
حملات پهپادی به قایق‌های اکوادوری بخشی از عملیات مخفی سیا بوده است
وزارت خارجه: جامعه بین‌المللی نباید از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل به سادگی عبور کند
ادعای هگست درباره بحران ناو آبراهام لینکلن
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان
سازمان ملل: راه‌حل مساله تنگه هرمز، دیپلماسی است
الحوثی: قرآن عامل افشای حقیقت صهیونیسم است
واکنش سفارت ایران در کنیا به سیاست‌های ترامپ در منطقه
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن جایگزین آبراهام لینکلن در خاورمیانه می‌شود
سرعت باد در زابل به 115 کیلومتر بر ساعت رسید
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 23 مرداد ماه اعلام شد+جدول
هشدار یمن به عربستان
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش
کارت سفر بزودی رونمایی می‌شود/ زمان+ جزییات
بیانیه حقوق بشری علیه ایران مصداق واضح فرافکنی منافقانه است
تمدید مهلت معرفی مشمولان سربازی تا پایان آبان‌ماه
خسارت سنگین به ناوگان پهپادهای ریپر آمریکا در جنگ ایران
168 روزانتظار برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران؛ مدعیان آماده یک فصل داغ
ترافیک در سه جاده اصلی خراسان رضوی سنگین اما روان است
تمدید ماموریت امنیتی اتحادیه اروپا در رفح و کرانه باختری
واریز 110 همت دیگر از مطالبات گندم‌کاران آغاز شد
حماس: ترور رئیس پلیس غزه ادامه سیاست ایجاد هرج‌ومرج در این منطقه است
زاخارووا: اوکراین تهدید پهپادی را به سطح جهانی گسترش داده است
انفجار در بندر روتردام قربانی گرفت
ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
قاتلان 4 شهروند کرمانی پس از 3 سال دستگیر شدند +جزئیات جنایت
رزمایش مشترک ترکیه،عربستان و پاکستان در چارچوب توافق مکه
پالیتیکو: جنگ ایران می‌تواند باتلاقی خطرناک‌تر از عراق برای آمریکا باشد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
تصادف مرگبار در جاده آذرشهر
وزارت دفاع: مشکل تأمین مواد ناریه معادن را حل می‌کنیم
هشدار سازمان ملل درباره تشدید بحران انسانی در یمن
انفجار در کارخانه تولید مهمات ایتالیا
سبقت قیمت گازوئیل اروپا از سوخت هواپیما در بحران عرضه
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
شارژ پهپادها در آسمان با پرتو لیزر
آدرس جدید دسترسی به برخی خدمات بانک ملی ایران اعلام شد+ لینک
ساعات قطعی برق تهران فردا جمعه 23 مرداد مشخص شد+ لینک
حضور قالیباف و عراقچی در سوگ شهادت امام رضا(ع) در مشهد
حمله پهپادی یمن به پالایشگاه آرامکو
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 23 مرداد/ طلا سقوط می کند؟
95 تن محصول فاسد در آستارا امحا شد
رکوردشکنی وزنه‌برداری نوجوانان ایران در آسیا