×
اجتماعی
شناسه خبر : 332333
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/04/30 ساعت 17:26
مشارکت 6500 دستگاه اتوبوس در طرح اربعین حسینی

مشارکت 6500 دستگاه اتوبوس در طرح اربعین حسینی

معاون سازمان راهداری از برنامه‌ریزی برای استفاده از حدود بیش از 6 هزار دستگاه اتوبوس در ایام اربعین خبر داد و گفت بلیت سفرهای زائران از طریق سامانه سپاس قابل تهیه است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مهدی خضری معاون سازمان راهداری گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی اربعین کشور، برنامه‌ریزی برای به‌کارگیری حدود سه‌هزار دستگاه ناوگان اتوبوسی در اختیار وزارتخانه‌های نفت، صنعت، معدن و تجارت، سایر دستگاه‌های اجرایی و صنایع صورت گرفته و امید است با مشارکت این ناوگان خدمات شایسته‌ای به زائران اربعین حسینی ارائه شود.

سامانه سپاس، ابزار هوشمند خرید اینترنتی بلیت

وی به مزایای استفاده از سامانه سپاس (سامانه پایش آنلاین سفر) برای تهیه اینترنتی بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی سفرهای اربعین حسینی اشاره و تأکید کرد: خدمات این سامانه از سرگردانی زائران در تهیه بلیت جلوگیری کرده و موجب تسهیل سفرهای هموطنان می‌شود.

معاون سازمان راهداری ادامه داد: هموطنان علاوه بر خرید بلیت از طریق درگاه‌های اینترنتی، با مراجعه به شرکت‌های حمل‌ونقل مستقر در پایانه‌های مسافری کشور می‌توانند بلیت سفرهای اربعینی را به صورت حضوری نیز تهیه و خریداری کنند.

خضری با اشاره به اینکه بیشترین زائران از استان‌های تهران، اصفهان، قم، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی به عتبات عالیات مشرف می‌شوند، تصریح کرد: با عرضه بلیت اینترنتی سفرهای بازگشت استان‌های پرتقاضا در سامانه سپاس، برنامه‌ریزی برای مدیریت بهینه سفرها و اعزام ناوگان اتوبوسی به مرزهای اربعینی صورت گرفته است.

وی افزود: زائران با برنامه‌ریزی سفرها، مراجعه به نزدیکترین مرز اربعینی به محل سکونت، پرهیز از حضور در مرزهای پرتردد و انتخاب مرزهای جایگزین، می‌توانند سهم موثری در مدیریت سفرها و استفاده بهینه از ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی ایفا کنند.

این مقام مسئول با اشاره به ابلاغ رسمی نرخ بلیت سفرهای ناوگان حمل‌ونقل عمومی در ایام سفرهای اربعین، خاطرنشان کرد: با استقرار نمایندگان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در پایانه‌های مسافری و نظارت بر قیمت فروش بلیت، به تخلفات احتمالی در این زمینه رسیدگی می‌شود.

خضری اظهار داشت: تشکل‌های صنفی، شرکت‌های حمل‌ونقل، رانندگان و مالکان ناوگان حمل‌ونقل عمومی با وجود دشواری‌ها و گرمای شدید هوا، با نگاه اعتقادی نسبت به اربعین حسینی و ارادت قلبی به امام حسین (ع)، پای کار جابه‌جایی زائران سفرهای عتبات عالیات هستند.

وی از انجام کنترل‌ ناوگان حمل‌ونقل عمومی توسط مدیران فنی شرکت‌های حمل‌ونقل پیش از آغاز سفرها خبر داد و گفت: در طول مسیر نیز نیروهای پلیس راه مستقر در سطح محورهای مواصلاتی، کنترل‌های لازم را در خصوص تأمین ایمنی سفرهای زائران اعمال می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران به تجاوز دشمن؛ انفجارهای همزمان در بحرین، قطر و اردن
احضار دیپلمات‌های ایران در فرانسه و کویت
طرح ملی «شهر لجستیک هوشمند» روی میز معاون اول رئیس جمهور
آمریکا برای اقدامات تجاوزکارانه علیه هاوانا، به دروغ متوسل می‌شود
آمادگی کامل پلیس راه برای نخستین موج سفرهای اربعین
مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ تمدید شد
رونمایی از فهرست نامزدهای تیم منتخب جام جهانی 2026 + لیست
وزیر راه: بازسازی رادار هواشناسی بوشهر در اولویت قرار می‌گیرد
هدف‌گذاری تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
هشدار یمن مسیر نفتکش‌های عربستان را تغییر داد
آژیر امنیتی آمریکا؛ روایتی از اقتدار یا اضطراب؟
قدرانی وزیر خارجه از مکزیک در میزبانی از تیم ملی فوتبال ایران
بازدید جبلی از پشت‌صحنه «سلمان فارسی»
هلند واردات کالا از شهرک‌های اسرائیلی را ممنوع کرد
رایزنی تهران و اسلام‌آباد درباره تنش‌های منطقه
اینترنت رایگان در مسیر اربعین فعال می‌شود
تأیید مصوبه مجلس درباره برگزاری جلسات در شرایط اضطراری
صعود جوانان واترپلوی ایران
هشدار آژانس انرژی درباره بحران نفت
نفت به بسته شدن باب‌المندب واکنش نشان داد
سد محکم بانک مرکزی در برابر نقدینگی
ارائه وای‌فای رایگان در مسیر نجف ـ کربلا
هشدار معاون وزیر ارتباطات درباره تبعات فیلترینگ
مشارکت 6500 دستگاه اتوبوس در طرح اربعین حسینی
یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
حسینی روی نیمکت نساجی نشست
فرمان جدید اسرائیل برای تصرف اراضی فلسطینی در قدس
هشدار فارن‌پالسی درباره آینده تنگه هرمز و نظم جهانی
آمادگی پست برای موج گذرنامه‌های اربعین
ادعای شاباک درباره طرح ترور بن‌گویر
ترامپ در آستانه دور تازه جنگ تعرفه‌ای
حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
پیگیری پرونده شهادت فرماندهان و شهدای جنگ‌های اخیر
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 30 تیر 1405+جدول قیمت ها
هشدار نارنجی هواشناسی در مازندران؛ بازگشت سامانه بارشی و احتمال وقوع سیل و تگرگ
اسلامی: صنعت هسته‌ای میراث امام شهید است
جاسوس شبکه‌های معاند در دام امنیتی سپاه ابهر گرفتار شد
10 شهید جدید در غزه؛ شمار قربانیان از 73 هزار گذشت
رشد 74 هزار واحدی بورس تهران
ابهام در بازگشت رامین رضاییان به استقلال
نسخه نفیس «الجواهر السنیه» اهدایی رهبر شهید در مشهد رونمایی شد
گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان در چه مرحله‌ای است؟ پاسخ رئیس پلیس راهور
ادارات دولتی کرمان فردا تعطیل هستند
صعود 2 پله‌ای بسکتبال ایران در رنکینگ جهانی
بازگشت پروازهای مشهد ـ ایلام در آستانه اربعین
بازگشت باشکوه تولید «سلمان فارسی» پس از وقفه‌ای کوتاه
واکنش وزیر ارتباطات به قطعی شبکه در جزایر پس از حملات آمریکا
آسه‌آن خواستار توقف درگیری‌ها و خویشتنداری ایران و آمریکا شد
پیگیری حقوقی و بین‌المللی جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش
دموکرات‌ها علیه جنگ ترامپ با ایران