×
سیاسی
شناسه خبر : 332287
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/04/30 ساعت 23:03
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح به تجاوز دشمن؛انهدام رادارهای راهبردی دشمن در کویت

این خبر به روز رسانی می‌شود...

ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح به تجاوز دشمن؛انهدام رادارهای راهبردی دشمن در کویت

امروز همزمان با تشدید تنش‌های نظامی درمنطقه،رسانه‌های عربی از وقوع چندین انفجار دربحرین،قطرو اردن خبر دادند.کویت نیز ازحمله به چندنیروگاه تولید برق وتأسیسات آب شیرین‌‌کن خبرداد.در24 ساعت گذشته 4پایگاه دربحرین،5 پایگاه در کویت و2 پایگاه دراردن هدف حملات نیروهای مسلح کشورمان قرار گرفتند.رادارهای علی‌السالم و بوبیان در کویت نیزدر این عملیات ها از کار افتادند.

نورنیوز-گروه سیاسی: گزارش‌های متعدد امروز شبکه‌های خبری الجزیره و خبرگزاری سما از وقوع انفجارهای گسترده در چندین کشور عربی منطقهخبر می دهند. در بحرین، وضعیت امنیتی به شدت متشنج شده و آژیرهای هشدار در منامه به صدا درآمده است؛ به طوری که وزارت کشور این کشور از شهروندان خواست به مکان‌های امن پناه ببرند. همچنین گزارش‌ها از وقوع انفجارهای شدید در مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین خبر می‌دهند.

در اردن، وضعیت بحرانی‌تر است؛ صدای چندین انفجار در مناطق مختلف شنیده شده و بر اساس گزارش‌های اولیه، چندین موشک به‌طور مستقیم به شهر «الزرقاء» و پایگاه «موفق السلطی» اصابت کرده‌اند. این حملات منجر به توقف کامل تمامی پروازها در فرودگاه‌های اردن شده است. ارتش اردن نیز وقوع حملات موشکی به برخی مناطق این کشور را تأیید و اعلام کرد که تعدادی از موشک‌ها را رهگیری کرده است.

دایره این تحولات به قطر و امارات نیز کشیده شده است؛ در قطر آژیرهای هشدار به صدا درآمده و منابع خبری از وقوع انفجار در این کشور خبر دادند. در همین حال، سازمان تجارت دریایی انگلیس از یک حادثه دریایی در نزدیکی سواحل «دبا» در امارات خبر داد، جایی که یک کشتی بر اثر اصابت پرتابه‌ای ناشناس دچار آسیب دید و سامانه هدایت آن مختل شد.

این رخدادها در حالی اتفاق می‌افتد که تنش‌های نظامی در منطقه به دلیل حملات موشکی و پهپادی به پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت به اوج رسیده است. اگرچه مقامات اردنی هنوز جزئیات رسمی از تلفات یا خسارات اعلام نکرده‌اند، اما حجم اتفاقات و فعال شدن سامانه‌های هشدار در چندین کشور، نشان‌دهنده یک عملیات گسترده و هماهنگ در سطح منطقه است. در این راستا هم در ۲۴ ساعت گذشته ۴ پایگاه در بحرین، ۵ پایگاه در کویت و ۲ پایگاه در اردن هدف حملات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح کشورمان قرار گرفتند.

اطلاعیه شماره ۴۱ سپاه

 مجموعه تاکتیکی رادارها در پایگاه علی السالم و جزیره بوبیان از رده عملیاتی خارج شدند

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

 بسم الله قاصم الجبارین

ملت قهرمان و ستم ستیز ایران اسلامی با عنایت خداوند متعال و دعای خیر شما مردم ایستاده در میدان،

  رزمندگان غیور سپاه در ادامه موج ۲۴ عملیات نصر۲ و در ادامه پاک‌سازی منطقه از رادارها، با تهاجم به یک رادار هشدار اولیه ، یک مجموعه رادار تاکتیکی در اطراف پایگاه علی السالم و یک سامانه راداری دیگر در جزیره بوبیان کویت، این رادارها را منهدم کرده و از رده عملیات خارج کردند.

عملیات تنبیه متجاوز ادامه دارد.

 و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

 سفارت اسرائیل در منامه هدف قرار گرفت

کانال ۱۴ اسرائیل در خبری فوری از وقوع حمله احتمالی در اطراف سفارت این رژیم در پایتخت بحرین خبر داد
  این شبکه مدعی شد گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که سفارت اسرائیل در منامه هدف قرار گرفته است.

فرودگاه بین‌المللی اربیل بسته شد

 منابع عراقی گزارش دادند بر اثر حملات موشکی و پهپادی اخیر در اقلیم کردستان عراق، فرودگاه بین‌المللی اربیل بسته شد.

حمله پهپادی به نزدیکی کنسولگری آمریکا در اربیل

 منابع امنیتی به رویترز گزارش دادند سه فروند پهپاد تهاجمی به نزدیکی کنسولگری آمریکا در شهر اربیل حمله کرده است.

منابع عربی: صدای انفجارها از نیم ساعت پیش در اربیل قطع نشده و چند موج موشکی مقر تروریست‌های ضد ایران را مورد هدف قرار داده است.

منابع عراقی: درپی حملات پهپادی و موشکی امشب، آمبولانس‌ها و خودروهای امدادی وارد کنسولگری آمریکا و فرودگاه اربیل شدند.

انفجارهای پیاپی بحرین را لرزاند

منابع خبری از وقوع چندین انفجار در بحرین خبر دادند.

منطقه‌ای که در بحرین هدف قرار گرفته، محل حضور نظامیان آمریکایی است.

انهدام یک پهپاد انتحاری متجاوز در آذربایجان‌شرقی توسط ارتش

پهپاد

روابط عمومی ارتش: ساعت ۱۸:۳۰ امروز یک پهپاد انتحاری دشمن متجاوز با رهگیری و شلیک موفق سامانه‌های پدافند ارتش، در آسمان استان آذربایجان‌شرقی مورد اصابت قرار گرفت.

 

وقوع چند انفجار در کویت و بحرین

 شبکه العربیه از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در کویت و بحرین همزمان با حمله‌ای ترکیبی موشکی و پهپادی به کویت خبر داد.

ارتش کویت با تأیید این حملات اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور در حال رهگیری و مقابله با موشک‌ها و پهپادهای مهاجم هستند.

همزمان، وزارت کشور بحرین نیز با صدور بیانیه‌ای از فعال شدن آژیرهای خطر در این کشور خبر داد و از شهروندان و ساکنان خواست به نزدیک‌ترین مکان امن مراجعه کنند.

تاکنون جزئیات بیشتری درباره منشأ حملات، میزان خسارات احتمالی یا تلفات ناشی از این رویداد منتشر نشده است.

فرار جنگنده‌ها و هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا از پایگاه‌های منطقه

شبکهٔ ۱۴ رژیم صهیونیستی خبر داد آمریکا در واکنش به حملات گستردهٔ ایران، اقدام به تخلیهٔ پایگاه‌های خود در منطقه و انتقال جنگنده‌ها و هواپیماهای سوخت‌رسان به اراضی اشغالی کرده است. همچنین یک تحلیلگر مسائل نظامی و امنیتی در شبکهٔ ۱۴ رژیم اشغالگر، اعلام کرد که آمریکا در حال حاضر قادر به حفاظت از پایگاه‌های خود در منطقه در برابر حملات ایران نیست. 

تکذیب تجاوز دشمن به خرم آباد

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با تکذیب برخی اخبار منتشر شده در خصوص تجاوز دشمن به خرم‌آباد گفت: هیچ حمله ای امروز سه‌شنبه به هیچ نقطه‌ای از استان صورت نگرفته است.

سعید پورعلی افزود: برخی از رسانه‌ها و کانال های مجازی از ساعتی قبل در خصوص تجاوز دشمن به نقطه‌ای در ارتفاعات خرم‌آباد خبر دادند که باتوجه به بررسی های صورت گرفته، این اخبار صحت ندارد.

وی تاکید کرد: بر این اساس صبح یا پیش از ظهر امروز تجاوز به هیچ نقطه ای از لرستان صورت نگرفته است و از عموم مردم درخواست می شود اخبار حوادث به ویژه جنگ را از منابع معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار غیر موثق پرهیز نمایند.

گزارش هایی از وقوع انفجار در بحرین 

وزارت کشور بحرین اعلام کرد که آژیرهای هشدار در این کشور به صدا درآمده و از شهروندان و افراد مقیم خواسته شد که آرامش خود را حفظ کرده و به مکان های امن پناه ببرند.

وزارت دفاع بحرین نیز اعلام کرد که امروز چند حمله هوایی را رهگیری کرده است.

انفجارهایی در مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین

 همزمان با تشدید تنش‌ها در منطقه، منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار در مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی تروریستی آمریکا در بحرین خبر داده‌اند.

آژیرهای هشدار در منامه، پایتخت بحرین، به صدا درآمده و به ساکنان دستور داده شده است که در پناهگاه‌ها بمانند.

آژیرهای هشدار در قطر به صدا درآمد

همزمان با تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت ، منابع خبری از فعال شدن آژیرهای هشدار در قطر خبر داده‌اند.

وقوع حادثه دریایی در نزدیکی امارات

 منابع خبری از حمله به یک کشتی در نزدیکی سواحل امارات و آسیب به آن بر اثر اصابت یک پرتابه ناشناس خبر دادند.

به گزارش الجزیره، سازمان تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که یک حادثه دریایی در فاصله ۱۷ مایلی دریایی شرق سواحل «دبا» در امارات رخ داده است.

ملوان کشتی اعلام کرده که این کشتی مورد اصابت پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفته و سامانه هدایت آن آسیب دیده است

توقف پروازهای فرودگاه‌های اردن در پی وقوع چندین انفجار

منابع خبری از شنیده شدن صدای چندین انفجار در مناطق مختلف اردن و فعال شدن سامانه‌های هشدار در سراسر این کشور خبر دادند.

 منابع خبری اعلام کردند که ظهر امروز پیش صدای چندین انفجار در اردن شنیده شده و آژیرهای هشدار در سراسر این کشور به صدا درآمده است.

بر اساس گزارش‌های اولیه، چند موشک به‌طور مستقیم به شهر الزرقاء در شمال‌شرق اَمان، پایتخت اردن، اصابت کرده است.

اردن
 

در همین راستا، ارتش اردن اعلام کرد که برخی مناطق این کشور هدف حمله موشکی قرار گرفته است.

منابع رسانه‌ای نیز از توقف کامل پروازها در تمامی فرودگاه‌های اردن در پی حمله موشکی به منافع آمریکا خبر دادند.

این منابع همچنین از اصابت موشک به پایگاه موفق السلطی اردن خبر دادند.

همزمان منابع خبری از هدف قرار گرفتن مقر ناوگان پنجم دریایی آمریکا در کشور بحرین و وقوع انفجار در آن خبر دادند.

تاکنون مقام‌های اردنی درباره علت انفجارها، منشأ موشک‌ها، میزان خسارت‌ها یا تلفات احتمالی اظهار نظر رسمی نکرده‌اند و جزئیات بیشتری از این حادثه منتشر نشده است.

این در حالی است که نیروی نظامی بحرین اعلام کرد که روز سه‌شنبه حملاتی به این کشور انجام شده است.


نظرات

آخرین اخبار
برنهام استفاده آمریکا از پایگاه‌های بریتانیا علیه ایران را تایید کرد
مجوز بلغارستان برای استقرار هواپیماهای آمریکایی
درخواست آرژانتینی‌ها از مسی؛ لطفاً ادامه بده
مجلس با افزایش قیمت بنزین مخالفت کرد
مجلس از تیم ملی فوتبال تقدیر کرد
پرچم مقاومت را سرافرازتر از پیش برافراشته نگاه خواهید داشت
آتش‌سوزی گسترده در مراتع ارتفاعات دراک و کوه‌های دروازه قرآن شیراز
حریق پاساژ پارسیان تهرانپارس بدون مصدوم مهار شد
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح به تجاوز دشمن؛انهدام رادارهای راهبردی دشمن در کویت
بقائی خطاب به دولتمردان کویت: بخشی از آتش اهریمنان شده‌اید
ترامپ تعرفه 50 درصدی علیه کانادا وضع کرد
رسانه عبری: الجولانی برای عملیات علیه حزب‌الله آماده می‌شود
ابهام در معرفی نماینده سوم ایران به آسیا
ایران در بریکس خواستار همکاری قضایی دیجیتال شد
دلیل پلمب چند کافه‌ در تهران چیست؟
سردار ابن‌الرضا: صنعت دفاعی ایران وارد مرحله جهش فناورانه می‌شود
رضایی: دشمن در جنگ روانی علیه وحدت ملی ناکام ماند
شورش دموکرات‌ها علیه بودجه جنگی ترامپ
آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین هما از فردا
انتقاد رئیس سابق فیفا از اینفانتینو
اعتراض عراقچی به اقدامات نامتعارف دیپلمات‌های فرانسه در تهران
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی متوقف شود
وعده پایان خاموشی‌ها تا نیمه شهریور
سخنگوی ارتش : آمریکا دچار خطای محاسباتی شد
سناتور آمریکایی: ترامپ گزینه‌ای برای جنگ با ایران ندارد
خیرین و حامیان دانشگاه‌ها در تحقق رسالت بزرگ توسعه علم نقش‌ آفرینی می‌کنند
احضار دیپلمات‌های ایران در فرانسه و کویت
طرح ملی «شهر لجستیک هوشمند» روی میز معاون اول رئیس جمهور
آمریکا برای اقدامات تجاوزکارانه علیه هاوانا، به دروغ متوسل می‌شود
آمادگی کامل پلیس راه برای نخستین موج سفرهای اربعین
مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ تمدید شد
رونمایی از فهرست نامزدهای تیم منتخب جام جهانی 2026 + لیست
وزیر راه: بازسازی رادار هواشناسی بوشهر در اولویت قرار می‌گیرد
هدف‌گذاری تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
هشدار یمن مسیر نفتکش‌های عربستان را تغییر داد
آژیر امنیتی آمریکا؛ روایتی از اقتدار یا اضطراب؟
قدرانی وزیر خارجه از مکزیک در میزبانی از تیم ملی فوتبال ایران
بازدید جبلی از پشت‌صحنه «سلمان فارسی»
هلند واردات کالا از شهرک‌های اسرائیلی را ممنوع کرد
رایزنی تهران و اسلام‌آباد درباره تنش‌های منطقه
اینترنت رایگان در مسیر اربعین فعال می‌شود
تأیید مصوبه مجلس درباره برگزاری جلسات در شرایط اضطراری
صعود جوانان واترپلوی ایران
هشدار آژانس انرژی درباره بحران نفت
نفت به بسته شدن باب‌المندب واکنش نشان داد
سد محکم بانک مرکزی در برابر نقدینگی
ارائه وای‌فای رایگان در مسیر نجف ـ کربلا
هشدار معاون وزیر ارتباطات درباره تبعات فیلترینگ
مشارکت 6500 دستگاه اتوبوس در طرح اربعین حسینی
یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد