×
سیاسی
شناسه خبر : 332099
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/04/29 ساعت 18:45
سخنگوی دولت: شایعات پیرامون افزایش قیمت بنزین کذب است

سخنگوی دولت:

سخنگوی دولت: شایعات پیرامون افزایش قیمت بنزین کذب است

سخنگوی دولت در واکنش به گمانه‌زنی‌های اخیر پیرامون افزایش قیمت بنزین به 10 هزار تومان، ضمن تکذیب این شایعات تصریح کرد که دولت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر نرخ سوخت در دستور کار ندارد و هرگونه تصمیم‌گیری احتمالی، تنها از مجاری رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی، امروز دوشنبه ۲۹ تیرماه در نشست با اصحاب رسانه، هدف از سفر خود به هرمزگان را ابلاغ پیام همدردی و همراهی دولت با مردم عنوان کرد و گفت: هدف ما این است که به مردم بگوییم دولت در کنار آنان ایستاده است و برای جبران خسارت‌های واردشده، تمام توان خود را به کار خواهد گرفت. در همین راستا، سایر وزرا و مسئولان نیز برای ارزیابی دقیق ابعاد خسارت‌ها در منطقه حضور یافته‌اند.

وی با اشاره به جنبه انسانی این سفر، افزود: این سفر صرفاً جنبه اداری و اجرایی ندارد، بلکه نگاهی اجتماعی نیز در آن دنبال می‌شود. ما آمده‌ایم تا با مردم، صیادان و دانش‌آموزانی که بی‌هیچ تقصیری آسیب دیده‌اند گفت‌وگو کنیم، با آنان ابراز همدردی داشته باشیم و سلام و پیام رئیس‌جمهور و معاون اول رئیس‌جمهور را به مردم هرمزگان ابلاغ کنیم.

پیگیری ویژه وضعیت بوموسی و ناترازی برق

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت ساکنان بوموسی، اظهار کرد: «این مسئله در حال بررسی است تا با اتخاذ راهکارهای مناسب، مشکلات موجود برطرف و روند ساماندهی مردم با جدیت دنبال شود. در همین زمینه، وزیر راه و شهرسازی نیز پیگیری‌های لازم را در دستور کار قرار داده‌اند.

مهاجرانی همچنین در رابطه با موضوع ناترازی برق، با تأکید بر نگاه علمی به این چالش، تصریح کرد: برای مواجهه با این مسئله باید نگاهی علمی و واقع‌بینانه، هم در بخش عرضه و هم در بخش تقاضا داشت. حل مشکل برق نیازمند پذیرش واقعیت‌های موجود در حوزه تولید است؛ بدون تردید، حمله به عسلویه و از دست رفتن بخشی از ظرفیت‌های تولید گاز در این منطقه، بر روند تولید برق نیز تأثیرگذار بوده است.

تأکید بر مدیریت شرایط در وضعیت جنگی

سخنگوی دولت با اشاره به شرایط خاص کشور، از رسانه‌ها خواست در مدیریت تقاضای برق همکاری کنند و گفت: رسانه‌ها باید در حوزه برق به کمک بیایند تا مدیریت تقاضا به‌درستی انجام شود؛ چرا که کشور در شرایط جنگی قرار دارد و عبور از این وضعیت، بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی، همراهی و ایستادگی جمعی است.

وی با بیان اینکه دولت با وجود عبور از سه جنگ نابرابر، اجازه نداده است خللی در تأمین نیازها ایجاد شود، افزود: «ستاد بازسازی کشور نیز با استفاده از منابع و ظرفیت‌های در اختیار، روند امور را با جدیت دنبال خواهد کرد تا مشکلات موجود با سرعت بیشتری سامان یابد.»

۳۰ هزار مجروح جنگی به صورت رایگان مداوا شدند

مهاجرانی در بخش دیگری از این نشست، پیگیری امور درمانی را از اولویت‌های فوری دولت برشمرد و عنوان کرد: در جریان جنگ‌های اخیر، دولت پیگیری امور درمانی آسیب‌دیدگان را با جدیت در دستور کار قرار داد و بر این اساس، ۳۰ هزار نفر از مجروحان به‌صورت کاملاً رایگان مداوا شدند.

سخنگوی دولت در پایان، به شایعات پیرامون افزایش نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان واکنش نشان داد و تأکید کرد: دولت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین در این بخش ندارد. سیاست‌های دولت همواره شفاف است و در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم یا تدوین برنامه‌ای در این زمینه، مراتب به صورت رسمی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.


نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه30 تیر 1405 +جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 30 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران به آمریکا؛ لرزه بر اندام پایگاه‌های عریفجان و علی‌السالم
چاک شومر: دیگر بس است؛ به جنگ با ایران پایان دهید!
اذعان پنتاگون به جراحت حدود 100 سرباز آمریکایی
نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین
وال استریت ژورنال: حمله موشکی اخیر ایران آسیب‌پذیری پدافند هوایی آمریکا را آشکار کرد
ادعای فاکس نیوز: ترامپ در روزهای آینده درباره جنگ علیه ایران تصمیم‌گیری می‌کند
وزیر آمریکایی: به حملات علیه ایران ادامه می‌دهیم
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
افت شدید تردد دریایی در تنگه هرمز/ عبور تنها 9 فروند کشتی در 24 ساعت
رایزنی تلفنی ترامپ با نخست وزیر جدید انگلیس
تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
هشدار یمن به سعودی‌ها درباره عواقب محاصره این کشور
پیش‌بینی 15 سال زودتر بیماری قلبی با یک آزمایش خون جدید
هوش مصنوعی به کمک تشخیص سریع‌تر سرطان آمد
رئیس‌جمهور نیکاراگوئه اعلام کرد که این کشور دیگر انتخابات برگزار نخواهد کرد
ترامپ تعرفه 50 درصدی جدید بر کالاهای صادراتی کانادا اعمال می‌کند
حمایت کتائب حزب‌الله عراق از اقدام دریایی یمن
حزب‌الله: رهبری جدید حماس مسیر مقاومت را ادامه می‌دهد
پیام تبریک سردار قاآنی به خلیل الحیه
رئیس‌جمهور کوبا: فشار حداکثری آمریکا برابر با نسل‌کشی است
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
برنهام تشکیل دولت جدید انگلیس را آغاز کرد
تحولات منطقه و اقتصاد؛ محور سفر هیئت ایرانی به پاکستان
تنها بازیکن آرژانتین که جوانمردانه رفتار کرد
سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
اطلاعیه درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم
المشاط: محاصره دریایی عربستان پاسخ به ادامه محاصره یمن است
ادعای جنجالی نماینده اردنی درباره نظامیان آمریکایی
برد پرگل هاکی ایران مقابل عراق در آسیا
درخواست قانونگذاران دموکرات آمریکا برای توقف جنگ علیه ایران
تحلیلگر سابق سیا: آمریکا توان حمله زمینی به جزایر ایران را ندارد
ادامه ناامنی و خشونت در آمریکا؛ 9 کشته و زخمی در حادثه تیراندازی
تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
منابع مالی بازسازی خوزستان تأمین شد
گزافه گویی جدید ترامپ علیه ایران
روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی به خط لوله خزر دانست
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 تیر 1405
انتقام یا اعتراف؛ کدام آمریکا را رسواتر کرد؟
روسیه: آماده فراهم کردن بستر گفت‌وگوی ایران و کشورهای عربی هستیم
باب‌المندب؛ اهرم فشار جدید صنعا علیه ریاض
ایجاد مسیرهای جدید پرواز اربعین
نماینده پارلمان عراق: خروج آمریکا شرط ثبات منطقه است
مشکل آتش‌بس دقیقاً اینجاست
الزیدی درباره سفرش به تهران با سفیر ایران گفت‌وگو کرد
وزش باد کیفیت هوای تهران را ناسالم کرد
زاخارووا: اوکراین به‌دنبال بی‌ثبات کردن بازارهای جهانی نفت است
روسیه ورود بدون ویزای شهروندان چینی را تا 2027 تمدید کرد
پزشکیان: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست