نورنیوز-گروه بین الملل: نیروی دریایی اوکراین اعلام کرد که کشتی «گلدن لئو» که با پرچم گینهبیسائو حرکت میکرد و متعلق به یک شرکت ترکیهای بود، هدف حمله قرار گرفت.
مقامات اوکراینی میگویند که این کشتی در دریای سیاه با محموله غلات در حال ترک اوکراین بود که مورد اصابت سه موشک کروز روسی قرار گرفت.تلاشهای جستجو و نجات برای پنج نفر دیگر که همچنان مفقود هستند، ادامه دارد.
نیروی دریایی اوکراین اعلام کرد: «این یک حمله هدفمند دیگر روسیه به یک کشتی غیرنظامی غیرمسلح است که با پرچم خارجی حرکت میکرد و هیچ تهدید نظامی نداشت. این حمله یک اقدام تروریستی علیه ناوبری مسالمتآمیز و نقض فاحش قوانین بینالمللی بشردوستانه است.»
وزیر خارجه اوکراین آندری سیبیها، گفت که این حمله تنها چند ساعت پس از حملات موشکی و پهپادی گسترده شب گذشته روسیه به کییف رخ داده است.
سیبیها اعلام کرد که شهروندان سوریه و هند نیز در کشتی باری حضور داشتند. وی افزود که یک ملوان اوکراینی و چهار خدمه آن در این حمله کشته شدند.