نورنیوز-گروه ورزشی: اوزجان بیزاتی، مربی ترکیهای تیم فوتبال استقلال، که قصد داشت برای چند روز مرخصی راهی کشورش شود، در فرودگاه امام خمینی (ره) با مشکل قانونی مواجه شد.
بر اساس گزارشها، این مربی هنگام خروج از ایران ۸۰ هزار دلار پول نقد به همراه داشت که به دلیل نداشتن مجوز خروج ارز، توسط مسئولان مربوطه متوقف و بازداشت شد.
پیگیریها نشان میدهد این مبلغ از سوی باشگاه استقلال بابت مطالبات بیزاتی در اختیار او قرار گرفته بود، اما خروج پول نقد از کشور نیازمند دریافت مجوزهای لازم است و نبود مدارک مربوطه باعث ایجاد این مشکل شد.
پس از اطلاع مسئولان استقلال از موضوع، رایزنیها برای حل مشکل آغاز شد و در نهایت این مربی آزاد شد. با منتفی شدن سفر او به ترکیه، بیزاتی به منزل خود بازگشت تا در ادامه در تمرینات استقلال حضور پیدا کند.
بر اساس آخرین اخبار، مبلغ ۸۰ هزار دلار همچنان در اختیار مراجع مربوطه قرار دارد و مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند با ارائه مدارک معتبر، مراحل قانونی آزادسازی این مبلغ را طی کنند.