×
سیاسی
شناسه خبر : 331597
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/04/28 ساعت 02:45
تایید حملات آمریکا به حاجی‌آباد و جنوب کشور/تکذیب صدای انفجار در اهواز، کیش و قم

تایید حملات آمریکا به حاجی‌آباد و جنوب کشور/تکذیب صدای انفجار در اهواز، کیش و قم

در حالی که گزارش‌های رسمی از حمله نظامی دشمن آمریکایی به نقاطی در حوالی حاجی‌آباد و سیریک منتشر شده است، مسئولان با رد شایعات مربوط به حملات در قم، کیش و اهواز، بر امنیت این مناطق تأکید کردند

  نورنیوز-گروه سیاسی:در پی حملات سه نوبتی آمریکا به شهرستان سیریک و هدف قرار دادن زیرساخت‌های آب در جاسک، استانداری هرمزگان از شهروندان خواست از تردد غیرضروری در جاده‌ها و دریا خودداری کنند. همزمان، مقامات هرگونه انفجار مجدد در سیریک و جاسک و تخلیه جزیره خارگ را تکذیب کردند.

حملات ‌جنگنده‌های آمریکایی به حوالی حاجی‌آباد  

د‌ر ساعت 2:10 نقطه‌ای در حوالی حاجی آباد هدف حمله نظامی دشمن آمریکایی قرار گرفت.

در حملات جدید آمریکا به حوالی حاجی آباد هیچ مصدوم غیر نظامی یا خسارت به زیر ساخت های مسکونی و تجاری گزارش نشده است.

انفجار و حمله جنگنده‌های آمریکایی به قم تکذیب شد

در پی انتشار اخبار مبنی بر انفجار و حمله جنگنده های آمریکایی به مناطقی در قم، مسئولان امنیتی ضمن تکذیب این خبر اعلام کردند تا این لحظه گزارشی از انفجار نداشته‌ایم.

در حال حاضر امنیت در استان قم برقرار بوده و تاکنون هیچ انفجاری در هیچ نقطه‌ای در استان گزارش نشده است.‌

اصابت موشک در کیش تکذیب شد  

 در پی انتشار اخباری مبنی بر پرواز جنگنده‌های آمریکایی بر فراز آسمان کیش، خبرنگار تسنیم این موضوع را منابع مطلع پیگیری کرد.

براساس این گزارش، تا این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر حمله جنگنده‌ها به کیش و اصابت موشک در جزیره اعلام نشده است.

صدای انفجار در اهواز تکذیب شد

دقایقی پیش خبری مبنی بر حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در اهواز منتشر شد که این خبر صحت ندارد و تا این لحظه هیچ گونه انفجار و حمله جنگنده های آمریکایی گزارش نشده است.

براساس این گزارش، در حملات روزهای گذشته ارتش تروریستی آمریکایی، مناطقی در اهواز مورد هدف قرار گرفت که خسارت‌هایی برجای گذاشته است.

صدای انفجار در سیریک 

دقایقی پیش اهالی سیریک از شنیده شدن صدای انفجار خبر دادند.‌

مسئولان استانداری هرمزگان ‌می‌گویند ساعت 1:30 گزارشی از ‌اصابت موشک ‌به نقطه‌ای از سیریک داشته‌ایم.

تیم های عملیاتی در منطقه حضور داشته و خسارت احتمالی را اعلام خواهند کرد.

حمله به سیریک

دشمن جنایتکار آمریکایی طی عصر شنبه در سه نوبت به نقاطی در شهرستان سیریک حمله کرده است.

 طبق اعلام استانداری هرمزگان دشمن جنایتکار آمریکایی طی عصر شنبه در سه نوبت به اهدافی در شهرستان سیریک حمله کرده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی، این حملات در ساعت‌های ۱۲:۳۰، ۱۶:۳۰ و ۱۶:۴۰ امروز، انجام شده است.

شهرستان سیریک به دلیل اشرافیت به تنگه هرمز، یکی از اصلی ترین نقاط مورد حمله توسط دشمن آمریکایی است.

جنایتکاران آمریکایی بامداد امروز به آب شیرین کن یکی از روستاهای غرب شهرستان جاسک نیز حمله کرده‌اند که در نتیجه آن آب ۲۰‌روستا قطع شده و آبرسانی با تانکر و به صورت سیار در حال انجام است.

حمله آمریکا به پل‌های ‌سیستان و بلوچستان صحت ندارد/ ️امنیت برقرار است 

حمله آمریکا به پل‌های ‌سیستان و بلوچستان صحت ندارد.

در پی انتشار اخباری در رسانه‌های تجزیه‌طلب مبنی بر هدف قرار دادن برخی پل‌های سیستان و بلوچستان، پیگیری‌‌ها‌ نشان داد این خبر صحت ندارد و امنیت در سراسر منطقه برقرار است.

طبق گزارش مسئولان دولتی و امنیتی سیستان و بلوچستان، امروز هیچ گزارشی مبنی بر حمله جنگنده‌های آمریکایی به این استان و یا انفجار نداشته‌ایم و این نوع خبرها‌ کذب محض است.

رسانه‌های معاند در راستای عملیات روانی و ایجاد دلهره و وحشت در بین مردم اقدام به انتشار اخبار کذب و دروغ می‌کنند لذا مردم اخبار درست را از رسانه‌های معتبر پیگیری کنند.‌

تکذیب انفجار در چابهار/ فوران آتش برای مخزن سوخت بود 

علت انفجار در چابهار ناشی از آتش ‌مخزن سوخت بوده و هیچ گونه حمله‌ای گزارش نشده است.

در پی انتشار اخباری مبنی بر انفجار مهیب در چابهار و فوران آتش فراوان، خبرنگار تسنیم این موضوع را از مسئولان مرتبط پیگیری کرد که مشخص شد این خبر صحت ندارد.

آتش مهیبی که شهروندان در نقطه‌ای از شهر مشاهده کردند ‌ناشی از آتش گرفتن مخزن سوخت بوده و هیچ اصابتی صورت نگرفته است.

براساس این گزارش، در حمله روزهای گذشته جنگنده‌های آمریکایی به چابهار، مرکز کنترل ترافیک دریایی چابهار‌ بعه طور کامل تخریب شد.

تخلیه جزیره خارگ صحت ندارد/ ترددهای دریایی و خدمات‌رسانی عادی است

 فرماندار شهرستان بوشهر با رد شایعات مطرح‌شده درباره تخلیه جزیره خارگ، گفت: تاکنون هیچ درخواست یا دستوری برای تخلیه ساکنان این جزیره صادر نشده و شرایط عادی است.

محمد مظفری شامگاه شنبه ۲۷ تیر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مردم بومی جزیره خارگ در کنار کارکنان صنعت نفت به زندگی روزمره خود مشغولند و هیچ‌گونه برنامه‌ای برای تخلیه ساکنان وجود ندارد.

وی افزود: در حال حاضر، ترددهای دریایی بین جزیره خارگ و سرزمین اصلی در محدوده آب‌های سرزمینی خلیج فارس به‌صورت عادی و شبانه‌روزی انجام می‌شود.

فرماندار شهرستان بوشهر تصریح کرد: خدمات‌رسانی دستگاه‌های دولتی نیز بدون وقفه ادامه دارد و هیچ خللی در تأمین مایحتاج عمومی و ارائه خدمات به مردم ایجاد نشده است.

مظفری در پایان از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و اخبار و اطلاعات را تنها از رسانه‌های رسمی و مراجع معتبر دنبال کنند.

صیادان از تردد غیرضروری در دریا به‌ویژه در شب خودداری کنند

  مدیرعامل اتحادیه صیادان هرمزگان از صیادان و مالکان شناورها خواست با توجه به شرایط امنیتی و حملات اخیر آمریکا در جنوب کشور، از تردد غیرضروری در دریا، به‌ویژه در ساعات شب خودداری کنند.

  علی اسلامی از تمامی فعالان حوزه صید و صیادی خواست در شرایط کنونی، نکات ایمنی و ملاحظات امنیتی را با دقت بیشتری رعایت کنند.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان استان هرمزگان با اشاره به حملات اخیر آمریکا در جنوب کشور، تأکید کرد: صیادان و مالکان شناورها تا حد امکان از ترددهای غیرضروری در دریا، به‌ویژه در ساعات شب، خودداری کنند.

وی همچنین از جامعه صیادی استان خواست در راستای حفظ امنیت و مدیریت شرایط موجود، همکاری کامل و مستمر با نیروهای تأمین امنیت داشته باشند.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان ابراز امیدواری کرد با رعایت توصیه‌های ایمنی و همراهی صیادان، فعالیت‌های دریایی در فضایی امن و با کمترین مخاطره ادامه یابد

انفجار مجدد در سیریک و جاسک تکذیب شد  

استانداری هرمزگان هرگونه انفجار مجدد در سیریک و جاسک تا این لحظه را تکذیب کرد.

استانداری هرمزگان اعلام کرد: دقایقی پیش خبری مبنی بر حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در حاشیه شهر سیریک و جاسک منتشر شد که این خبر صحت ندارد و تا این لحظه هیچ گونه انفجار و حمله جنگنده‌های آمریکایی گزارش نشده است.

براساس این گزارش، حوالی سیریک فقط در ساعت 12:30، 16:30 و 16:40 مورد حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت و پس از آن دیگر گزارشی از انفجار و حمله نداشته‌ایم.‌

‌براساس این گزارش، در حملات روزهای گذشته ارتش تروریستی آمریکایی، مناطقی در سیریک و جاسک مورد هدف قرار گرفت که خسارت‌های برجای گذاشته است.

تردد غیر‌ضروری در جاده‌های هرمزگان ممنوع/ احتمال حملات مجدد آمریکا 

استانداری هرمزگان از شهروندان خواست از تردد غیر‌ضروری در جاده‌های هرمزگان به تاوجه به حملات ‌آمریکا‌ خودداری کنند.

  استانداری هرمزگان ‌به شهروندان هشدار داد با توجه به احتمال حملات مجدد دشمن، مردم تا اطلاع ثانوی از تردد غیر‌ضروری در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی استان خودداری کنند.

از شهروندان می‌خواهیم تنها در موارد ضروری تردد کرده و از حضور در مسیرهای بین‌شهری و مناطق در معرض خطر پرهیز کنند.

به گزارش تسنیم، در حملات جنگنده‌های آمریکایی به زیرساخت‌های جاده‌ای استان، تاکنون تعدادی از شهروندان طی روزهای گذشته به شهادت رسیده‌اند.

تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد

  رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی هرمزگان، از انسداد موقت و ممنوعیت تردد از تونل شهید میرزایی در محور بندرعباس- حاجی‌آباد خبر داد.

 سرهنگ محمد حق‌پرست از انسداد موقت تونل شهید میرزایی در محور بندرعباس – حاجی‌آباد خبر داد و اظهار داشت: تونل شهید میرزایی به دلیل انجام عملیات اجرایی، از ساعت ۱۹:۰۰ روز شنبه ۲۷ تیرماه تا ساعت ۰۶:۰۰ صبح روز بعد مسدود خواهد بود.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی هرمزگان از کاربران جاده‌ای خواست با برنامه‌ریزی مناسب، تا حد امکان از سفر در ساعات شب خودداری کرده و سفرهای خود را در طول روز انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین رانندگان ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، از مسیرهای جایگزین و اطلاعیه‌های رسمی دستگاه‌های مسئول استفاده کنند.

حمله موشکی به زاهدان صحت ندارد/علت دود سیاه چه بود؟ 

حمله موشکی به زاهدان صحت ندارد.

در پی انتشار اخباری مبنی بر انفجار و اصابت موشک در منطقه‌ای زاهدان، خبرنگار تسنیم این موضوع را مسئولان امنیتی پیگیری کرد.

تا این لحظه هیچ انفجار و اصابت موشکی در زاهدان گزارش نشده و دود سیاه در نقطه ای از زاهدان به علت آتش‌سوزی در مخزن سوخت شخصی بوده است.

مسئولان امنیتی و انتظامی از مردم خواستند اخبار را از رسانه‌های معتبر پیگیری کرده و به اخبار کذب و مجهول رسانه‌های فیک توجهی کنند.

 برخی اخبار درباره شدت انفجارها در سیستان و بلوچستان و حملات از سوی رسانه‌های تجزیه‌طلب و تروریست‌ها در راستای عملیات روانی علیه مردم منتشر می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: کشته شدن 2 سرباز آمریکایی در اردن غم انگیز است
تایید حملات آمریکا به حاجی‌آباد و جنوب کشور/تکذیب صدای انفجار در اهواز، کیش و قم
انگلیس (6) - فرانسه (4)/ مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
نوشیدنی‌های شیرین از کودکی خطر فشارخون را بالا می‌برند
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه