×
بین الملل
شناسه خبر : 331455
تاریخ انتشار : شنبه 1405/04/27 ساعت 11:18
انصارالله: عربستان از آمریکا فاصله نگیرد، غافلگیر می‌شود

انصارالله: عربستان از آمریکا فاصله نگیرد، غافلگیر می‌شود

مسئولان انصارالله با هشدار به عربستان و آمریکا اعلام کردند در صورت ادامه سیاست‌های کنونی، شگفتی‌های جدیدی در انتظار دشمن خواهد بود.

 نورنیوز-گروه بین الملل: دکتر حزام الاسد، عضو برجسته دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور و منطقه اعلام کرد که تظاهرات میلیونی یمنی‌ها در صنعا و سایر استان‌های کشور، نشان دهنده تجدید بیعت مردمی با سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انقلاب یمن ، و پیامی روشن مبنی بر این است که مردم یمن در مسیر بازپس‌گیری حقوق خود و شکستن محاصره، در پرتو تجاوز و محاصره مداومی که نزدیک به دوازده سال بر یمن تحمیل شده است، در کنار رهبری خود ایستاده‌اند.

ملت یمن آماده مبارزه برای پس گرفتن حقوق خود هستند

حزام الاسد در گفتگو با وب سایت المسیره اظهار داشت که مردم یمن در پاسخ به فراخوان رهبر خود به خیابان‌ها آمدند و برای پس گرفتن حقوق خود و شکستن محاصره که در واقع شکستن شاخ شیطان است، تجدید بیعت کردند. سید عبدالملک بدرالدین الحوثی در سخنرانی روز پنجشنبه خود، به ابعاد توطئه و بی‌عدالتی که مردم یمن متحمل می‌شوند پرداخت و تاکید کرد که تظاهرات گسترده در صنعا و یش از 2000 میدان در استان‌های مختلف، پیام روشنی را به جهان منتقل کرد.

وی افزود: این بسیج عمومی یمنی‌ها صرفاً پاسخی به فراخوان رهبری نبود، بلکه ناشی از تجربه مستقیم مردم یمن از بی‌عدالتی‌هایی بود که در زندگی روزمره خود متحمل می‌شوند. راهپیمایی‌های میلیونی، مرحله جدیدی را ایجاد کرده است که با پیوند نزدیک بین مردم و رهبری آنها مشخص می‌شود و رابطه بین مردم با ایمان و خرد و رهبری الهی آنها را تجسم می‌بخشد.

این عضو انصارالله تاکید کرد که مردم یمن بر موضع خود در دشمنی با ظالمان جهان و در درجه اول آمریکا که شیطان زمانه ماست و همچنین رژیم سعودی، استوارند. اکثر شرکت کنندگان در این راهپیمایی با اسلحه آمده بودند و به این ترتیب پیامی مبنی بر آمادگی خود برای شرکت در هر نبرد یا جبهه‌ای که توسط رهبری تعیین شود، ارسال کردند.

الاسد تصریح کرد: بسیاری در جهان عرب و اسلام ممکن است به طور کامل میزان رنجی را که مردم یمن متحمل شده‌اند، به ویژه با توجه به تحولات غزه، لبنان و جمهوری اسلامی ایران، درک نکنند. اما یمنی‌ها بار سنگینی را چه در حمایت از غزه و چه در مقابله با تجاوز و محاصره مداوم تحمیل شده بر آنها، متحمل شده‌اند.

وی ادامه داد: با وجود همه رنج‌ها و دردها ملت یمن همچنان صبور، مقاوم و متکی به خود باقی مانده‌اند و همچنان آماده فداکاری در راه خدا در دفاع از آرمان‌های امت اسلامی و بازپس‌گیری حقوق خود هستند و این را یک وظیفه و مسئولیت می‌دانند.

این مسئول یمنی تاکید کرد که در حالی که آمریکا و عربستان به دنبال ادامه تجاوز و محاصره علیه یمن هستند، ملت یمن دستور الهی برای مقابله و جهاد در راه خدا دارند.

پارامترهای جدیدی برای مقابله با جنایات عربستان ترسیم خواهد شد

از طرف دیگر نصرالدین عامر، از دیگر مسئولان انصارالله و رئیس هیئت مدیره خبرگزاری رسمی یمن اعلام کرد: میلیون‌ها نفری که در میادین مختلف به خیابان‌ها آمدند، میزان بی‌عدالتی که مردم یمن در نتیجه محاصره مداوم متحمل شده‌اند را نشان دادند.

وی افزود: این تظاهرات همچنین به عنوان یک دستور روشن برای رهبری یمن جهت اتخاذ همه اقدامات لازم برای محافظت از حقوق و کرامت یمنی‌ها بود و مرحله آینده پارامترهای جدیدی را برای مقابله با سیاست‌های سعودی تعیین خواهد کرد.

نصرالدین عامر اظهار داشت: رنج مردم یمن از آشکارترین بی‌عدالتی‌هاست، اما در سایه فشارهای سیاسی آمریکا و پول‌هایی که عربستان خرج کرده رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در برابر رنج درد ملت یمن همواره سکوت کرده‌اند. بعد از مشارکت یمن در نبرد حمایت از غزه، مسئله یمن بیشتر مورد توجه جامعه بین المللی قرار گرفت و جزئیات درد و رنج آنها بیشتر آشکار شد.

این مسئول یمنی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در تظاهرات، با انگیزه تبلیغات سیاسی و خودنمایی نیامده بودند، بلکه آنها شامل خانواده‌های شهدا، مجروحان، بیماران، دانشجویان، کسانی که از سفر برای درمان یا تحصیل منع شده‌اند و خانواده‌هایی که به دلیل تعطیلی فرودگاه صنعا قادر به دیدار با بستگان خود در خارج از کشور نیستند، بودند.آنها همچنین از قطع حقوق، غارت منابع ملی و تعطیلی و اعمال محدودیت‌ها بر فرودگاه‌ها و بنادر رنج می‌برند.

عربستان خدمتکار آمریکایی‌ها و صهیونیست‌هاست

نصرالدین عامر گفت که ملت یمن خواسته‌های مشروعی دارند که همه مردم دنیا از آن برخوردارند، از جمله حق سفر و آزادی رفت و آمد. ممانعت از سفر و رفت و آمد و محاصره علیه فرودگاه‌ها، اوج ظلم رژیم سعودی و نقض آزادی مردم یمن است. رژیم عربستان مطیع آمریکایی‌ها و صهیونیست‌هاست و تلاش دارد با یمنی‌ها مانند زیردست خود رفتار کند.

این مسئول رسانه‌ای جنبش انصارالله تاکید کرد که سید عبدالملک بدرالدین الحوثی با رهبری خود قابلیت‌های یمن را تا جایی افزایش داد که قادر به مقابله با ایالات متحده در دریا، حمایت از غزه و ایجاد تغییر در توازن قدرت منطقه‌ای است.

وی تصریح کرد: ملت یمن با وفاداری، به این موضع رهبری خود واکنش نشان دادند و در کنار آن قرار گرفتند. حضور میلیونی مردم در تظاهرات در صنعا و سایر استان‌ها پیامی روشن مبنی بر حمایت مردم از همه تصمیمات رهبری و نیروهای مسلح یمن است و همچنین این پیام را به دوستان و دشمنان می‌فرستد که مردم یمن حضور دارند و فعال هستند و اجازه نمی‌دهند کسی از طرف آنها صحبت کند یا آزادی آنها را نقض کند.

یمن قدرت اجرای معادله «چشم در برابر چشم» را دارد

نصرالدین عامر تصریح کرد: این حمایت مردمی، پایه و اساس اتفاقاتی که در آینده رخ خواهد داد را بنا می‌نهد و مجوز کامل برای اتخاذ تصمیمات قاطع و محوری است که مهمترین آنها اعمال معادله «محاصره در برابر محاصره، فرودگاه در برابر فرودگاه و بندر در برابر بندر» است. یمن توانایی اجرای این معادله را دارد و نبرد گذشته عملاً این را نشان داده است.

وی گفت که یمنی‌ها می‌خواهند طرف‌های سعودی و آمریکایی معنای ممانعت از سفر یا بسته شدن فرودگاه‌ها را تجربه کنند. گزینه‌های پیش رو منصفانه و عادلانه، اما در عین حال قاطع خواهند بود، زیرا عربستان سعودی به دنبال به بردگی کشیدن مردم یمن و تحمیل شرایط غیرممکن بر آنها، از جمله مطیع کردن آنهاست.

این مسئول یمنی اظهار داشت: اما این اتفاق هرگز نخواهد افتاد، زیرا مردم یمن از آزادی، کرامت و عزت زیادی برخوردارند و آنها همان مردمی هستند که در کنار غزه، لبنان و جمهوری اسلامی ایران ایستادند.

او خاطرنشان کرد که ساعات و روزهای آینده اخبار و شگفتی‌های زیادی را به همراه خواهد داشت که برای مردم یمن، غرور و عزت به ارمغان خواهد آورد، مگر اینکه طرف سعودی محاصره مداوم خود را لغو کند، حقوق و منابع مردم یمن را به آنها بازگرداند و حق آزادی و استقلال آنها را به رسمیت بشناسد.

نصرالدین عامر در پایان گفت که یمنی‌ها تسلیم عربستان سعودی یا هیچ کس قدرتمندتر از آن نخواهند شد. سعودی‌ها، آمریکایی‌ها یا صهیونیست‌ها حق تحمیل تصمیمات خود بر یمن را ندارند و تصمیم برای شکستن محاصره و باز کردن پروازها و تعیین مقاصد آنها یک حق حاکمیتی برای یمن است و از آن کوتاه نمی‌آییم.


نظرات

آخرین اخبار
پیام سخنگوی وزارت خارجه درباره جنایت جنگی آمریکا در حمله به جشن عروسی
چرا تامین واکسن آنفلوآنزا سخت شده است؟ / توضیح وزیر بهداشت درباره موانع تحریمی
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد + فیلم حادثه
پاسخ گسترده ایران به تجاوز آمریکا؛ انهدام پایگاه های دشمن در اردن و کویت و بحرین
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو
ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز «مضحک» است؛ ایران کنترل را در دست دارد
خشم ترامپ از واکنش ایران به تجاوزهای آمریکا
عارف: جنگ اقتصادی دشمن را با «فرماندهی واحد» خنثی می‌کنیم
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به مناسبت روز پدافند هوایی: آسمان ایران نفوذناپذیر است
هراس در سفارت آمریکا؛ هشدار امنیتی فوری به شهروندان آمریکایی در خاورمیانه
تهدید متقابل وزیر خارجه اسرائیل علیه بریتانیا؛ بالا گرفتن تنش‌ها
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان