×
بین الملل
شناسه خبر : 331406
تاریخ انتشار : شنبه 1405/04/27 ساعت 05:44
آخرین آمار تلفات و مجروحان ارتش تروریستی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران

آخرین آمار تلفات و مجروحان ارتش تروریستی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران 14 نظامی آمریکایی کشته و 427 نظامی مجروح شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش پایگاه خبری استارز اند استریپز، پنتاگون در تازه‌ترین به‌روزرسانی پایگاه داده تلفات خود از مجروح شدن ۱۳ پرسنل نظامی آمریکایی دیگر خبر داد که شامل ۱۰ نیروی ارتش و سه ملوان نیروی دریایی می‌شود.

پنتاگون اعلام کرد که با مجروح شدن این ۱۳ پرسنل نظامی، شمار نظامیان مجروح‌شده از ۴۱۴ به ۴۲۷ نظامی افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۱۴ کشته ثبت‌شده در تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران و در جریان عملیات تجاوزکارانه آمریکا موسوم به «خشم حماسی»، هفت نفر در روزهای ابتدایی جنگ و در حملات پهپادی به پایگاه‌های آمریکا در کویت و عربستان سعودی کشته شده، ۶ نفر دیگر نیز در سقوط یک سوخت‌رسان در عراق به هلاکت رسیده و یک خلبان نیروی دریایی نیز در ماه جاری (جولای) در سانحه سقوط بالگرد در دریای عرب کشته شده است.

در همین حال، فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام اعلام کرده است که ایران طی هفته گذشته اهداف و نیروهای آمریکایی در بحرین، کویت، قطر و اردن را هدف حملات خود قرار داده است.

بر اساس این گزارش، ارتش تروریستی آمریکا جزئیاتی درباره محل وقوع مجروح شدن پرسنل نظامی جدید آمریکایی ارائه نکرده و وزارت جنگ آمریکا نیز پاسخ به پرسش‌ها در این زمینه را به سنتکام ارجاع داده است.

به گزارش ایرنا، مقامات آمریکایی پیش تر و در پی دور جدید حملات تجاوزکارانه به خاک ایران و پاسخ نیروهای مسلح ایران در دفاع از خاک کشور، اعتراف کردند که چند نظامی آمریکایی در پایگاه‌های آمریکا در اردن زخمی شده‌اند.

چند مقام آمریکایی روز جمعه ۲۶ تیرماه (۱۷ ژوئیه ۲۰۲۶) به شبکه خبری سی‌بی‌اس گفتند: ایران در این هفته دست‌کم دو پایگاه اردنی را هدف حمله قرار داده است که در پی حمله به محل استقرار نیروهای آمریکایی، چند نظامی آمریکایی زخمی شدند.

مقامات آمریکایی مدعی شدند: تاکنون هیچ موردی از کشته‌شدن نیروهای آمریکایی یا اردنی گزارش نشده است و شدت جراحات افراد آسیب‌دیده مشخص نیست.

سی‌بی‌اس افزود که هواپیماهای جنگی آمریکا به‌طور معمول از تاسیسات نظامی اردن برای تجاوز به ایران استفاده می‌کنند.

پیش از این، ارتش آمریکا در بیانیه دیگری حمله به پایگاه «التنف» در سوریه و همچنین اسیر یا کشته‌شدن نیروهای آمریکایی را تکذیب کرد.

آمریکا مدعی شد: «واقعیت این است که به تازگی هیچ‌یک از نیروهای آمریکایی در این منطقه کشته یا اسیر نشده‌اند.»

ایالات متحده آمریکا از ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای حمله به تعدادی از شناورهای عبوری از جنوب تنگه هرمز با نقض تفاهم نامه اسلام آباد به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور، بار دیگر نه تنها حملات تجاوزکارانه علیه ایران را از سر گرفته، بلکه محاصره دریایی را نیز از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه ۲۳ تیرماه مجددا آغاز کرده است.

رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در حاشیه اجلاس سران ناتو در آنکارا اعلام کرد که دیگر تفاهمی با ایران وجود ندارد و آتش‌بس به پایان رسیده‌ است.

با از سرگیری تجاوز نظامی ایالات متحده آمریکا علیه ایران و پاسخ‌های تدافعی جمهوری اسلامی ایران به پایگاه‌های آمریکا که مبدا این حملات بودند، بار دیگر کانون توجه جهانی به تنگه هرمز به عنوان مرکز مناقشه جدید میان ایران و آمریکا جلب شده است.

واشنگتن با ادعای دفاع از «آزادی کشتیرانی»، حضور و نقش خود را در منطقه توجیه می‌کند درحالیکه ایران تاکید دارد امنیت تنگه هرمز باید بر پایه همکاری کشورهای ساحلی و بدون مداخله نظامی قدرت‌های خارجی تامین شود.


نظرات

آخرین اخبار
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ آژیرهای خطر در عربستان هم به صدا درآمد
هشدار پژوهشگران درباره خطر نشستن طولانی‌مدت
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
آخرین آمار تلفات و مجروحان ارتش تروریستی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران
خوردن مکرر، سوخت‌وساز بدن را بالا نمی‌برد
وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم
​​​​​​​مرشایمر: ایرانی‌ها به وضوح پیروز خواهند شد
آیا نوزادان قبل از شنیدن، یاد می‌گیرند؟
آزمایش خونی که می‌تواند خطر آلزایمر را پیش‌بینی کند
سی بی اس نیوز: چند نظامی آمریکایی در حملات ایران در اردن زخمی شده‌اند
چرا مادران تهرانی شیردهی را قطع می‌کنند؟
فعالیت کارکنان روزکار سازمان منطقه ویژه پارس دورکاری شد
نامه ایران به شورای امنیت سازمان ملل در پی جنایات جنگی آمریکا
وقوع مجدد انفجارهای شدید در اربیل
نانوفناوری؛ ناجی چوب در برابر پوسیدگی و آتش
آمریکا عامل جنایت مدرسه میناب معرفی شد
برقراری پروازهای منظم میان امان و صنعا
شکایت باشگاه مس رفسنجان در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد
درخشش نوجوانان جودوکار ایران با چهار مدال آسیایی
هشدار اندیشکده آمریکایی درباره تأثیر محدود پاتریوت برای کی‌یف
شکست تلخ والیبال ایران مقابل اسلوونی
رضایی: سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است
زوج سارق طلا دستگیر شدند
انتقال جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی به منطقه
تایید هدف قرار گرفتن دو موضع در جنوب کویت
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم خون بی‌گناهان پایمال شود
موگرینی: توافق با همه خواسته‌های ترامپ نقطه شروع نیست
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی غیرقابل قبول است
ایران و آمریکا به میز مذاکره بازگردند
انفجارهای جدید رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
مهاجرانی: دولت تا پای جان کنار مردم خوزستان است
معاریو: بیش از 100 هزار نفر از اسرائیل مهاجرت کردند
زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه می‌شود؟
کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
نفت ایران به بالای 80 دلار رسید
عارف: پاسخ ایران به تجاوز دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ
بازگشت دزدان دریایی سومالی؛ ربایش نفتکش در نزدیکی سواحل یمن
هشدار یمن به عربستان: «محاصره در برابر محاصره» را اجرا می کنیم
بوشهر در آستانه موج گرمای 50 درجه‌ای
قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ملی می‌ماند
مقصد غیرمنتظره محمد صلاح؛ ستاره لیورپول در مسیر لیگ ترکیه
اختلال شبکه‌های تلویزیونی ناشی از حمله آمریکا به چگنی برطرف شد
قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
خراسان رضوی در آتش گرما؛ ثبت دمای 45 درجه