×
بین الملل
شناسه خبر : 331239
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/26 ساعت 13:49
آمادگی عراق برای میزبانی زائران اربعین از مهران تا کربلا

آمادگی عراق برای میزبانی زائران اربعین از مهران تا کربلا

استاندار واسط عراق از آماده‌سازی زیرساخت‌ها و امکانات لازم در مسیر مرز مهران تا کربلای معلا برای خدمت‌رسانی به زائران ایرانی در اربعین خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نشست مشترک ستاد اربعین به منظور هماهنگی‌های دوجانبه روز جمعه با حضور «علی‌اکبر پورجمشیدیان» معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، « احمد کرمی» استاندار ایلام،« علی حسن سلیمون » استاندار واسط عراق، سردار «سید صادق حسینی» فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام، معاونان استاندار و جمعی از مدیران و مسئولان استانی روز جمعه در پایانه مرزی زرباطیه عراق برگزار شد.

استاندار واسط عراق در این نشست، با تسلیت شهادت رهبر شهید امت اسلامی، گفت: آیین تشییع پیکر پاک قائد امت و خانواده ایشان در کربلا و نجف با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، کوشندگی مردم و مسئولان عراقی همتراز با شأن و جایگاه این شهیدان بزرگ برگزار شد.

علی حسن سلیمون افزود: قلب‌های مردم عراق با ملت برادر و همسایه ایران است و امیدواریم پیروزی هرچه زودتر نصیب ملت ایران شود.

وی یادآور شد: خدمت به زائران حضرت امام حسین(ع) وظیفه‌ای است که در جان و دل مردم عراق ریشه دارد.

سلیمون از همکاری و هماهنگی استاندار ایلام در این مسیر قدردانی کرد و گفت که در استان واسط همه زمینه‌ها و ظرفیت‌ها برای پیشوازی از زائران ایرانی مهیا شده و از مرز مهران تا کربلای مقدس، برنامه‌ریزی جامعی برای ارائه خدمت‌ها انجام گرفته است.

استاندار واسط عراق تاکید کرد: دولت مرکزی عراق بر ارائه بهترین خدمت‌ها به زائران اربعینی تاکید کرده است.

وی ادامه داد: ستاد اربعین استان واسط به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار می‌کند و روند آماده‌سازی زیرساخت‌ها به طور پیوسته مورد بازدید و ارزیابی قرار می‌گیرد.

سلیمون گفت: همچنین تامین آب، برق و نیازهای پایانه‌ زرباطیه عراق در همسایگی مرز مهران نیز به طور کامل انجام شده است.

استاندار واسط عراق مهم‌ترین چالش اربعین را مدیریت انبوه زائران دانست و افزود که با هماهنگی میان دو کشور، استقرار نیروهای برقراری امنیت و فعالیت موکب‌ها در مسیر به‌ صورت منسجم برنامه‌ریزی شده و همه موکب‌ها برای خدمت‌رسانی آماده هستند.

وی اظهار کرد: ایران و عراق یک ملت و یک خانواده هستند و این پیوند تا ابد پابرجا خواهد ماند.

علی حسن سلیمون گفت: ما هرگز ازخودگذشتگی‌های جمهوری اسلامی ایران، به‌ ویژه نقش سپهبد شهید قاسم سلیمانی در مبارزه با داعش را فراموش نخواهیم کرد.

«علی‌اکبر پورجمشیدیان» معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور روز پنجشنبه با استقبال «احمد کرمی» استاندار ایلام وارد این استان شد.

نشست ستاد مرکزی اربعین با حضور معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور، استاندار ایلام و معاونان وی، نماینده حوزه جنوب در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان، سید محسن البخاتی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری استاندار میسان دیروز (پنجشنبه) در دهلران برگزار شد.

نشست مشترک استانداران ایلام و واسط نیز با حضور قائم مقام وزیر و رئیس ستاد مرکزی اربعین امروز در مهران برگزار می‌شود.

مرز بین‌المللی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی شهر ایلام، کانون و گرانیگاه اصلی تردد زائران عتبات عالیات است.

در سال‌های گذشته با اجرای پروژه‌های بزرگ راه‌سازی، چهارخطه کردن مسیر ایلام به مهران و توسعه زیرساخت‌های پایانه مرزی، ظرفیت پذیرش زائر در این استان افزایش چشمگیری یافته است.

سالانه افزون بر هشت میلیون تردد در گذرگاه مرزی مهران ثبت می‌شود که عمده آن‌ها اربعینی است


نظرات

آخرین اخبار
قهرمانی تیم والیبال نشسته، نماد اراده و توانمندی فرزندان ایران است
یورش آرژانتینی‌ها به امریکا برای تماشای فینال جام جهانی
باید از تیم والیبال نشسته حمایت همه جانبه شود
برزیل تسلیم تعرفه‌های آمریکا نمی‌شود
موج گرمای شدید در کشور ماندگار است
آمادگی عراق برای میزبانی زائران اربعین از مهران تا کربلا
راه اندازی اولین قطار هیدروژنی در هند
فوتبال، جدال انگلیس و آرژانتین را تشدید کرد
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
وقتی پیمانکار جنگ برای قربانیان اشک می‌ریزد!
تصاویر مستند از انهدام مرکز اسکان نیروهای آمریکایی در اردن
تیم ملی والیبال نشسته ایران قهرمان جهان شد
پایان ماراتن آزمون کارشناسی ارشد
رقابت 392 تیم روباتیک و هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
تجاوز زمینی اسرائیل به خاک سوریه
حمله موشکی به مقر گروه‌های کُرد مخالف ایران در شمال عراق
وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی در جنوب یمن
وقوع حادثه برای یک نفتکش در خلیج فارس
چین اتهام دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در ندامتگاه
یک قدم تا قهرمانی تنیس ایران
قیمت بلیت اتوبوس‌های اربعین اعلام شد+جزئیات
کشف 13 کیلو قارچ جنگلی در بهشهر؛ باند قاچاق متلاشی شد
«کاسپین»، قهرمان لیگ دراگون‌بوت مردان شد
جاده هراز دو روز بسته می‌شود؛ رانندگان مسیر جایگزین انتخاب کنند
درخواست وزارت نیرو برای کمک به مردم جنوب با مدیریت مصرف برق
مرز تمرچین آماده میزبانی از زائران اربعین می‌شود
یمن: پاسخ به حمله عربستان مستقیم و متقابل خواهد بود
پیشنهادآلمان برای استقرار نیروی اروپایی در لبنان
برنامه حرکت قطارهای بندرعباس تغییر کرد
فشار نظامی آمریکا مواضع ایران را سرسخت‌تر می‌کند
مدیریت تنگه هرمز باید بر پایه حقوق بین‌الملل حل شود
برزیل تسلیم تعرفه‌های آمریکا نمی‌شود
بروزترین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + جدول
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج؛ برخی محورهای جنوب مسدود شد
رقابت 322 هزار نفر در دومین روز آزمون کارشناسی ارشد 1405
ترکیب نهایی والیبال ایران مقابل اسلوونی اعلام شد
اینترنت رایگان مسیر نجف تا کربلا برای زائران اربعین
مناطق گرمسیر و جنگ‌زده در اولویت تأمین برق قرار گرفتند
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
38 شهید و بیش از 400 مصدوم در حملات تیرماه به ایران
گیشه سینما با اکران سه فیلم جدید جان گرفت
قیمت دلار امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + قیمت انواع ارز در بازار آزاد
چین و پاکستان خواستار ازسرگیری مذاکرات تهران و واشنگتن شدند
کشف اسرار سرطان با کمک یک مارمولک!
کنست اسرائیل رسماً منحل شد
هلال‌احمر چابهار در آماده‌باش کامل امدادی قرار گرفت
گشایش نشست مرزبانی سازمان شانگهای در اسلام‌آباد با حضور فرمانده مرزبانی فراجا + فیلم
تردد در محورهای شمالی روان است
بزرگ‌ترین افت 6 هفته اخیر؛ طلا به زیر 4000 دلار سقوط کرد