نورنیوز-گروه حوادث: سحرگاه چهارشنبه پیش از طلوع آفتاب، پنج محکوم به قتل در زندان قزلحصار پای چوبه دار رفتند و پس از طی مراحل قانونی و تأیید احکام قضایی، قصاص شدند.
نخستین پرونده مربوط به قتل شهید «سلمان امیراحمدی» از شهدای مدافع امنیت بود؛ جنایتی که در جریان ناآرامیهای مهرماه ۱۴۰۱ در تهران رخ داد. امیراحمدی که کارمند بیمارستان و پدر دو فرزند خردسال بود، هنگام تلاش برای برقراری آرامش و بازگشایی مسیر تردد مردم در منطقه ابوذر هدف شلیک گلولههای ساچمهای قرار گرفت و جان خود را از دست داد.
پس از تحقیقات قضایی، عامل این جنایت شناسایی و پس از صدور حکم قصاص و تأیید آن در مراجع عالی قضایی، سحرگاه چهارشنبه به مجازات رسید.
دومین پرونده به قتل مسلحانهای بازمیگشت که در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ در جنوب غرب تهران رخ داد. متهم که از قبل با مقتول اختلاف داشت، با تهیه یک قبضه سلاح کلاشینکف و با انگیزه انتقامگیری، سه گلوله به سمت او شلیک کرده بود. این فرد پس از دستگیری به جرم خود اعتراف کرد و حکم قصاصش پس از تأیید دیوان عالی کشور اجرا شد.
سومین پرونده مربوط به قتل هولناک یک جوان توسط نامادریاش بود. این جنایت زمانی فاش شد که کارگران شهرداری هنگام جمعآوری زباله در منطقه مشیریه تهران با جسدی داخل یک گونی مواجه شدند. تحقیقات پلیسی نشان داد عامل قتل، نامادری مقتول است که پس از درگیری با پسرخواندهاش، او را با ضربات میله آهنی و چاقو به قتل رسانده و جسد را رها کرده بود.
چهارمین پرونده به قتل مادر و دختر جوان مربوط میشد. متهم که قصد داشت همسر صیغهای خود را تهدید کند، پس از ورود به خانه با مقاومت دختر او روبهرو شد و ابتدا دختر جوان و سپس مادرش را با شلیک گلوله به قتل رساند. این متهم پس از دستگیری و محاکمه به قصاص محکوم شد.
آخرین پرونده نیز مربوط به قتل یک مرد میانسال در سال ۱۳۹۹ بود. در این پرونده، همسر مقتول با همکاری فردی به نام بهزاد، با خوراندن داروی خوابآور زمینه قتل را فراهم کرده بود. عامل اصلی جنایت پس از حضور در خانه، با شلیک گلوله مرد میانسال را به قتل رساند و سپس جسد را به خارج از شهر منتقل و به آتش کشید.
با اجرای احکام قصاص، پنج پرونده جنایی پس از طی روند قضایی به پایان رسید؛ پروندههایی که هر کدام روایتگر جنایتی متفاوت از اختلافات شخصی، انتقامگیری، درگیری خانوادگی و تصمیمهای مرگبار بودند.
رکنا