×
سیاسی
شناسه خبر : 330721
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/04/24 ساعت 00:58
حضور پرشور مردم و مسئولان در مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب

تجدید بیعت با آرمان‌هایِ جاودانِ آقای شهید ایران

حضور پرشور مردم و مسئولان در مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب

مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران عصر امروز میزبان مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب بود؛ مراسم باشکوهی که با حضور گسترده مردم، مسئولان عالی‌رتبه کشوری و لشکری، خانواده آن شهید و جمعی از سفرای خارجی برگزار شد . مردم عزادار در سوگ رهبر عزیز با نوای مداحان اهل بیت به سوگواری پرداختند و بر ادامه راه امام شهید و انتقام از دشمنان تاکید کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب عصر امروز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران با حضور گسترده هزاران نفر از اقشار مختلف مردم، مسئولان عالی‌رتبه کشوری و لشکری، خانواده آن شهید و جمعی از سفرای خارجی برگزار شد.

این آیین با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و از همان دقایق نخست، حضور پرشمار مردم از گروه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، ایثارگران و جوانان، فضای مصلی را به صحنه‌ای از همدلی، عزاداری و ارادت عمومی تبدیل کرد.

مراسم+بزرگداشت+رهبر
 

شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌ها، پلاکاردها و تصاویر رهبر شهید انقلاب، بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ادامه مسیر ترسیم‌شده از سوی ایشان تأکید کردند. حال‌وهوای این مراسم، آمیزه‌ای از سوگ، احترام و وفاداری به آرمان‌های انقلاب بود.

در این مراسم، شماری از مقامات عالی‌رتبه کشور از جمله مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا، نمایندگان مجلس، مسئولان لشکری و کشوری و سفرای خارجی حضور داشتند.

فرزندان رهبر شهید انقلاب نیز در جایگاه میزبان، پذیرای حاضران بودند و چهره‌های مختلف سیاسی، اجرایی و مذهبی در کنار خانواده آن شهید دیده شدند. قرار است در ادامه این مراسم، سخنرانان و مداحان به بیان ابعاد شخصیتی، اندیشه‌ها و خدمات ایشان بپردازند.

مصطفی+خامنه+ای
 

آیت‌الله سید مصطفی خامنه‌ای: مقابله با اشرار، در تضاد با صبر نیست

در بخش دیگری از این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی خامنه‌ای با اشاره به معنای حقیقی صبر، تأکید کرد که صبر هیچ منافاتی با مبارزه با جنایتکاران و برخورد با اشرار ندارد. او همچنین از حضور پرشور مردم ایران و عراق در مراسم تشییع و بزرگداشت اخیر قدردانی کرد و آن را نشانه‌ای از بصیرت و وفاداری ملت‌ها دانست. 

فرزند امام شهید سید علی خامنه‌ای در ادامه با اشاره به حوادث اخیر و تشییع پیکر امام شهید امت، این رخداد را جلوه‌ای از توحید و برکات الهی توصیف کرد و گفت: در جامعه‌ای که امام آن از سوی خدا باشد، امت آن نیز به عالم بالا متصل خواهد شد.

آیت‌الله سید مصطفی خامنه‌ای همچنین پیام قدردانی رهبر انقلاب از مردم ایران و عراق را به‌دلیل حضور باشکوه در مراسم تشییع میلیونی اعلام کرد و از مردم، نیروهای سپاه، بسیج، انتظامی و دیگر دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری این مراسم تقدیر کرد.

وی در پایان از مردم عراق نیز به‌خاطر حضور گسترده و وفاداری‌شان در نجف، کربلا و مسیر میان این دو شهر تشکر کرد و با سلام به اباعبدالله الحسین(ع)، سخنان خود را به پایان رساند.


نظرات

آخرین اخبار
ابهام در سفر نتانیاهو به واشنگتن؛ کاخ سفید دیدار با نخست‌وزیر اسرائیل را تأیید نکرد
شریف در صدر رتبه‌بندی نخبگان
دور جدید حملات آمریکای متجاوز به ایران ؛تداوم پاسخ‌های کوبنده ارتش وانهدام پایگاه‌های دشمن
ماه صفر از پنجشنبه آغاز می‌شود؛ محرم 30 روزه شد
حضور پرشور مردم و مسئولان در مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب
نورنما | لحظات آماده سازی مرقد رهبر شهید انقلاب
معاون وزیر کار: آینده اقتصاد به شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته است
بقائی: حمله به پست محیط‌بانی هرمزگان نمونه جدیدی از جنایات آمریکا علیه ایران است
دستگیری زوج سارق در قم
وزارت صمت: ثبت سفارش واردات خودرو طبق روال ادامه دارد
پیگیری تکمیل خط ریلی خسروی - بغداد
بلغارستان از «ائتلاف مشتاقان» کنار کشید
اسپانیا با اقتدار فرانسه را کنار زد؛ ماتادورها پس از 16 سال فینالیست شدند
به ازای هر کودک فرزندخوانده، 25 خانواده متقاضی
غریب‌آبادی: تنگه هرمز نباید به تهدیدی علیه امنیت ملی ایران تبدیل شود
تایم: قرارداد میلیون دلاری اسرائیل برای عملیات نفوذ دیجیتال در آمریکا
موج سوم عملیات نصر 2 اعلام شد
اردن و کویت خواستار اجرای آتش‌بس ایران و آمریکا شدند
پرچمداران ایران در ناگویا مشخص شدند
کتائب حزب‌الله عراق: در صورت جنگ علیه ایران، مقاومت وارد عمل می‌شود
عارف: بدعهدی آمریکا قابل پیش‌بینی بود
630 هزار نفر تاکنون در سماح ثبت‌نام کردند
چین: حملات آمریکا به ایران، منطقه را به لبه پرتگاه کشاند
یمن پهپاد وینگ‌لونگ 2 را سرنگون کرد
تونل توحید امشب مسدود می‌شود
تصویب انتقال شورای توسعه فرهنگ قرآنی
وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی نباید قربانی ناترازی انرژی شود
دستور صالحی‌امیری برای تسریع سرمایه‌گذاری گردشگری
اروپا وارد فاز جدید تسلیحاتی شد
مجلس به دنبال قانون حکمرانی تنگه هرمز
آیت‌الله سید مصطفی خامنه‌ای: مقابله با اشرار، در تضاد با صبر نیست
سناتور تندروی آمریکایی: کشورهای خلیج فارس باید علیه ایران وارد عمل شوند
نوراینفو | عادت‌هایی که موجب افسردگی می شوند
جدال آمریکا، چین و روسیه در شورای امنیت بر سر دریای سرخ
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 23 تیر 1405
منشا دود دیده‌شده در شرق تهران چه بود؟
حمله تند سناتور روس به ترامپ
صنعا: پاسخ به حمله عربستان ادامه دارد
احتمال خاموشی موقت در کیش
ادعاهای تازه ترامپ درباره عراق؛ از خروج نیروهای نظامی تا گسترش همکاری‌های نفتی
34 میلیون خانه زیر چتر بیمه حوادث
قلعه الموت در آستانه ثبت جهانی
آسانی قراردادش را با استقلال یک‌طرفه فسخ کرد
جزئیات دستورالعمل جدید دولت برای بهینه‌سازی مصرف آب و حامل‌های انرژی
پیام دکتر پزشکیان به مردم جنوب
تجاوز مجدد تروریست‌های آمریکایی به شهرهای ساحلی ایران؛ پاسخ فراگیر و مستمر نیروهای مسلح
عقب‌نشینی ترامپ از ادعای جنجالی درباره عوارض عبور از تنگه هرمز
زمان برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب تغییر کرد
جهش خرید تضمینی گندم؛ عبور از مرز 5.5 میلیون تن
جزئیات جدید از تردد شناورهای خارجی در تنگه هرمز پس از تفاهم‌نامه