در

روسیه از تبادل جدید اسرا با اوکراین خبر داد

یانا لانتراتوا، کمیسر حقوق بشر روسیه، اعلام کرد که مرحله جدیدی از تبادل اسیران میان روسیه و اوکراین به‌زودی انجام خواهد شد.

روسیه از تبادل جدید اسرا با اوکراین خبر داد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: یانا لانتراتوا اعلام کرد مرحله دیگری از تبادل اسیران میان روسیه و اوکراین به‌زودی انجام خواهد شد اما زمان دقیق آن برای جلوگیری از به خطر افتادن روند توافق اعلام نخواهد شد.

وی گفت: فقط می‌توانم بگویم که این تبادل به‌زودی انجام خواهد شد. زمان آن را به دو دلیل اعلام نمی‌کنیم؛ نخست، برای جلوگیری از برهم خوردن توافق و دوم، برای آنکه امید واهی ایجاد نشود و خانواده‌هایی که چشم‌انتظار عزیزان خود هستند، ناامید نشوند.

لانتراتوا تصریح کرد: من کانال‌های ارتباطی با طرف اوکراینی برقرار کرده‌ام. اکنون در حال تهیه فهرست جدیدی برای تبادل هستیم؛ فهرست‌های جداگانه‌ای برای نظامیان و غیرنظامیان. امیدوارم این تبادل به‌زودی انجام شود.

کمیسر حقوق بشر روسیه همچنین یادآور شد که در ماه‌های مه و ژوئن(اردیبهشت، خرداد)، ۵۵۰ نظامی روس از اسارت اوکراین آزاد شدند.


ارسال نظر